При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 68 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Честито на всички нови мами, живи и здрави бебчета!
Краси, ако ви изнервя свекървата по-добре сами, за да се адаптирате към новия член на семейството.
Кристи, ти нормално или секцио ще си, или не е ясно още?
Аз също съм за нормалното и така ще пробваме, но никога не изключвам варианта да преминем към секцио. Надявам се да издържа още няколко дни и в сряда по план ми свалят серклажа, а след това едва ли ще отнеме много време появата на моето смънчице.
На всички които вече се радват на своите рожби, да ги нагушкате.
А тези, на които им предстои пожелавам леко раждане и здрави бебчета!

# 571
R_N, по принцип планът е за естествено, но го мерят много голямо бебето и може да се наложи секцио, защото няма никакви признаци да излиза скоро Crazy Много ми се иска да стане естествено, но няма да рискувам и себе си, и него заради едната идея.

# 572
След дълго и мъчително раждане си имаме бебе Никола 3300,51 см bouquet

# 573
Добре дошъл на Никола на бял свят! Да е здрав и усмихнат за радост на мама и татко.

# 574
Честито бебе Никола,
Много да се радвате взаимно.

# 575
Шо, да е жив и здрав! На теб бързо възстановяване!
Кристи, важното е дахсте живи и здрави и двамата. Но все пак ти пожелавам да стане естествено, щом това е желанието ти.

# 576
Шо,честито ти бебче!

# 577
Мерси мили момичета bouquetТъпкано да ви се връща bouquet

# 578
Честито за бебче Никола,да расте здраво и щастливо детенцето!!!
Аз тази нощ пак имах някакви контракции,но мисля че са все още подготвителни.Пак бяха с болка в кръста ,преминаваща към яйчниците ,но този път имах и стягане на корема.Така ми се спеше ,че си викам -те ако бяха истински нямаше да мога да заспя....и съм си заспала спокойно.Тази сутрин пак се събудих с предменструални болки,пих нош па,минаха ми яйчниците, но кръста продължава да ме боли 😞.Сега пак се чудя дали са просто болезнени подготвителни контракции или скоро предстои раждането.Не откривам някаква последователност,за да мога да засичам нещо  newsm78.Офффф това чакане и неизвестност ме побъркват вече  Close.
Поне куфарът ми е готов  Joy

# 579
Ustina, същата работа и при мен. Снощи от 1ч ме почнаха контракции, стягане на корема, силна болка ниско долу и в кръста. Първо на 15 минути, на 12, на 10 и вече като наближиха 6-7 минути си помислих, че най-после ще се ражда. Взех душ, грабнахме сака и към 7 и нещо отидохме до спешното на клиниката, която съм избрала. И каква изненада: никакво разкритие, нула!!! Оказа си се фалшива тревога, само дето будувахме цяла нощ и си ме боля бая. Тоновете ми и те стават все по-добри, въпреки че вече преносвам. Очакването ме побърква и съчувствам на всички в моето положение.

# 580
Sho, честита радост! Да ви е живо и здраво малкото слънчице:)
И мен това чакане ме побърква. Ту ме боли, ту нищо ми няма - не знам какво да мисля.
Сега съм се разшетала с надеждата, че може малко да ми помогне, но тц! Не ще и не ще.
Вече искам да си гушна бебчето   Hug      
    Успех на всички чакащи.

# 581
Честито на всички обебили се мами! Да са ви здрави бебоците и да са кротички.
И аз се изнервям с това чакане вече, в четвъртък ми падна тапата, уж трябвало до 2-3 дни да родя ама нъцки, ни вопъл ни стон. Баткото го преносих, че ми предизвикаха раждане, хич не ми се иска и с това да е така...

# 582
Май всички тук сме нетърпеливи, ама мисля е съвсем нормално след девет месечното очакване. Simple Smile
 Eli,относно начина на раждане си напълно права, на твоето мнение съм и аз - всеки си преценява и всичко е според зависи, а често и бебчетата се намесват в окончателното решение.
 Честит син на Sho, много здраве и усмивки за мама и бебе!
  Стискам палци на всички!  Hug

# 583
Момичета вчера след 15 мъчителни часа се роди моята радост Елеонора, 2750 гр,47 см,още сме в болницата и се въстановяваме

# 584
     Мен повече ме дразни това, че всеки ми се обажда да ме пита как съм и дали няма да раждам  Close
     А още повече се дразня на тези "познати", които ме питат как така още не съм родила и че им се струвало,че съм бременна от цяла вечност  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не стига ,че едва се тътря с този голям корем и всичко ме боли....
     Относно раждането най-важното е да сме спокойни и да се доверим на екипа,който ни изражда.Предния път родих със спешно секцио, за който вариант дори и не бях помислила.Тогава ходих на курс за бременни и акушерката ни учеше на дишане, как да напъваме...бях се настроила за естествено раждане, но това решение не зависеше от мен  Crossing Arms След секциото изобщо не съжалявах ,че съм родила по този начин.Чух първото "измяукване" на бебчо (поне така го определих) и възстановяване беше сравнително лесно и безболезнено.Докато бях в болницата не съм усетила болка от разреза, тъй като постоянно ми даваха обезболяващи.Може би неприятното чувство на придърпване когато се засмеех или закашлях.Още на следващия ден бебчо беше при мен и се учихме на кърмене.Но пак има огромна разлика от раждане и раждане.Имам приятелки, за които секциото е било кошмарно, за разлика от моето.И такива,при които естестването раждане е било като песен и други,за които е било ужасно.
     На мен много ми помогна позитивното отношение на доктора  Peace

Chuby  Hug Hug Hug да ти е жива и здрава принцесата !!!

Общи условия

Активация на акаунт