Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK

• 237 642
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Хайде цоп и аз при вас Simple Smile като горд собственик на филипсче от английско (наполовина на тукашните пари, откога го дебнааа...  Peace).
Снощи направих мариновани пържоли и пържени картофи - е такива пържоли не съм яла даже на ресторант, дето се вика (марината с бира, малко зехтин, смес на Котани за барбекю и лъжичка балсамов оцет, тази ми е стандартна); тази сутрин пробвах и "пържени" банички, също много доволна... Сега мисля за довечера да пробвам хрупкави бутчета, да видим.
Много радващ уред Simple Smile Ще ви наглеждам значи за някоя хитра идея!
Весело готвене и весели празници! bouquet

# 106
  • Бургас
изпробвах доста неща замразени и стигнах до извода - всичко замразено се прави на 200 градуса и според случая определям минутите

# 107
Честито на Камиче за новата придобивка! Пробвай и печени  зеленчуци, определено ще ти харесат.

# 108
  • София
И аз чакам този https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0042EU3A2/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Пробвах Тефал, хареса ми, но реших че ще взема този, защото е на доста по-добра цена, а и перката на Тефала ме изнерви. Дано остана доволна, чакам с нетърпение...

# 109
                       Привет момичета smile3525

Lavender81 - ти реши да замениш Тефал-а; този новият непременно повече ще си доволна. Успех и удоволствия с готвенето.  chef
rosi_030 - аз само риба панирана съм пробвала замразена. Първия път я размразих иииии стана на парченца #Crazy; после опитах направо както си е замразена и стана чудна - но аз ги пека филенцата на 220* (не зная, може би има значение и колко "вата" е уреда)
Камиче - честита придобивка, определено ще останеш доволна от уреда bouquet Hug

От мен - пилешко със зеленчуци в кора (тук ги продават замразени). Аз обаче не носмях да ги сложа направо - леко размразих, но другия път ще опитам  newsm78; готвих на програма за кейк на 160* за 25 мин. Ориза е в "Рискоокер".

# 110
  • Бургас
Аз да си призная все повече се зарибявам с този уред. Правя баница с тиква, праз лук и т.н. в квадратната тава на печката. Разделям на 4. Едната четвъртинка я ядем, а другите 3 в найлоново пликче с ципче и във фризера. Ето днес вадя за закуска едното пакетче и на 160 градуса 8 минути .... готова домашна баничка със сирене на детето. След обяд идва приятелка на гости ... докато направя кафето, врътнах една торбичка с баница с тиква, която е повече към тиквеник, защото слагам повечко тиква, не я запържвам предварително, а директно сурова. ИИИИ воала - сладичко с кафенцето.

Сега в неделя пак ще понапълня фризера, че идват празници, а с тях и гости.

# 111
Аз да си призная все повече се зарибявам с този уред. Правя баница с тиква, праз лук и т.н. в квадратната тава на печката. Разделям на 4. Едната четвъртинка я ядем, а другите 3 в найлоново пликче с ципче и във фризера. Ето днес вадя за закуска едното пакетче и на 160 градуса 8 минути .... готова домашна баничка със сирене на детето. След обяд идва приятелка на гости ... докато направя кафето, врътнах една торбичка с баница с тиква, която е повече към тиквеник, защото слагам повечко тиква, не я запържвам предварително, а директно сурова. ИИИИ воала - сладичко с кафенцето.

Сега в неделя пак ще понапълня фризера, че идват празници, а с тях и гости.

smile3501 smile3525 newsm51 newsm44 smile3501

# 112
ДНЕС Е БЪДНИ ВЕЧЕР - нека във всеки дом има мир, любов и надежда; здраве, радост, успех и сбъднати мечти

# 113
Вчера мм ми подари Airfryer на Филипс, днес чета упътвания и рецепти, гледам го като извънземно, но утре ще правим пилешки хапки, чудя се обикновени картофки като ги пържа как е най-добре да са нарязани?

# 114
Вчера мм ми подари Airfryer на Филипс, днес чета упътвания и рецепти, гледам го като извънземно, но утре ще правим пилешки хапки, чудя се обикновени картофки като ги пържа как е най-добре да са нарязани?

ЧЕСТИТА ПРИДОБИВКА  chef bouquet
Картофите аз ги режа със специална преса (стават както тези в МД); но ако нямаш нарежи ги на по-тъничко. Споделям опит: аз им слагам мъничко сол, 1 сл олио и ги обърквам в отделна купа. Изсипвам в подгрята кошница (моят уред има такава функция). Не слагай голямо количество и ги разбъркай поне веднъж!!!! Но ти исама ще придобиеш опит.
Аз пържа на 160* за 25 мин. и стават супер.

# 115
Благодаря за съвета, картофите станаха супер.
 Изпробвахме и няколко вида хапки.
 Много удачна покупка.Много сме доволни. Ще продължаваме с експерименти

# 116

# 117
  • София
Момичета, на каква температура и за колко време правите свински хапки? Свински пържолки правя според книжката и стават супер - крехки и сочни, но хапките стават като гумени на същата програма  Shocked Първият път реших, че е от месото, но ми се случи и втори и трети път.

# 118
  • Бургас
От моя опит да споделя, че ако се мариноват предварително стават по-крехки нещата - пържоли, риба, бутчета.
Последното ми творене беше следното. Взех кайма овкусена. Количество, колкото кюфте на тънък слой сложих в парче алуминиево фолио. Отгоре сложих половин кисела краставичка и малко ивичка от печена чушка. Завих хубаво каймата. След това стегнах хубаво фолиото. На 180 градуса около 15 минути - всичко зависи от количеството кайма, която съм взела. Тези малки ролца наподобяват руло Стефани, но по-бързо и в същото време всичко сосове и мазнини са във фолиото.
За гарнитура - тафче на графче. Малки глинени панички имах от една покупка в ЛИДЛ напълних с консерва боб в домати. Запекох ги и тях в уреда за 8 минути.

# 119
Свинското на хапки го пека 2-3 минути на високи градуси - 190-200, а после намалявам на 160-170. Получават ми се крехки и без да ги мариновам. Посолявам, когато са готови. Аз напоследък съм го "занемарила" уреда, последно правих кренвирши с кашкавал, че детето искаше. Но, когато го получих, два месеца не включвах фурната, голям кеф беше. Mr. Green Бутчетата мариновах с лимонов сок, олио и подправки. Ставаха много вкусни - отвън хрупкави, отвътре - крехки.
Може ли да помоля за рецептата за пържоли, че моята книжка не е преведена и се налага да експериментирам.

Общи условия

Активация на акаунт