Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро! И на мен ми се гади почти постоянно, но само 1 път повърнах до сега. С предната Б се накъсах просто и в резултат бях качила само 5 кг накрая. Другото съм го повърнала явно. Дано и сега не кача много ...
За запека - и аз имам за първи път от години, много ми е криво. Гледам да не ям запичащи храни.
Утре съм на преглед за сърце, 7 гс и 6 дни ще е, дали ще може да се види/чуе с коремен?! Имам доста сланинки по коремчето обаче и ми е притеснено, че пак ще е размазано изображението. А тази док не знам защо не ме гледа с вагинален, може и да няма.
Хайде лек ден от мен! И аз съм на работа все още, смятам уж до края да откарам като предната Б, ама да видим.

# 631
А тази док не знам защо не ме гледа с вагинален, може и да няма.
Хайде лек ден от мен! И аз съм на работа все още, смятам уж до края да откарам като предната Б, ама да видим.

Не дръж толкова да те гледат с вагинален ехограф. По скоро се радвай че те гледат само с коремен.

# 632
  • Варна
frozenka, май толкова рано едва ли ще се чуе нещо, но може да се види пулсираща точица за сърце. Дори да не се види не се шашкай, след седмица би трябвало да е по видимо.  Hug И аз съм на работа след малко  Confused и изобщо не ми се ходи вече, все ми е лошо, спи ми се, боли ме глава нервна/ разстроена съм и т.н.    Cry
Диди Михайлова, и аз имах такъв етап, но много отдавна. Искрено ти пожелавам по позитивно настроение, виж как хубаво си споделяме тук във форума  Hug Пък който не идва да те види а има възможността, той губи  Crossing Arms
Скрит текст:
При мен, след като завърших 12-ти клас имах 5 близки приятелки от които точно никоя не прояви желание да се видим или излезнем на по кафе за цели 3 години. Точно след завършването имах доста труден период в който имах нужда от някой до мен но уви. Беше ми неприятно да ги занимавам с моите проблеми и се почувствах тъпо все аз да се интересувам от тях а те от мен-не и спрях да ги търся - естествено, никой не ме потърси. Чак след 3 години 1 от тях ми се обади да уговорим среща, при която ме гледаше накриво че не съм и се обаждала. Тогава звъннах на другата ми приятелка, която ми отказа среща, защото била неразположена и не и се ставало от леглото   Flutter . Е, до там бях с приятелките. Който има желание ще ме открие, който няма, няма.
В университета се движех с три момичета, но 2 от тях заминаха в чужбина и прекъснахме контакт, а с 3-тото момиче не съм така близка поради една нейна мания която е абсолютно неприемлива за мен  Sick абсурдно е да отивам на гости при нея дори за кафе, заради тази нейна мания, и е безмислено щом не си пасваме някоя от нас да се променя коренно. Сега съм все на работа и нямам време да излизам, а дори да се намери такова, гледаме да излезнем с мъжо.

# 633
Добро утро!
Тази нощ не съм спала изобщо, да не кажа голяма дума, но сигурно 6 пъти прегръщах тоалетната. Буквално съм като парцал. Малкия пък реши да вдигне Т, постоянно мрънкаше, ходихме до лекаря и веднага ни даде АБ. Лошото е, че исках да го оставя при баба му, за да е по-далеч от мен, но уви точно сега не иска да се откъсне от майка си.. Tired  И ММ го съжалявам, цял ден на работа, а нощта с нас будува.

# 634
  • Бургас
Снощи и аз не спах добре. Явно от сега започвам да се притеснявам заради феталната морфология. Все се питам "Ами ако видят нещо нередно". Знам, че не трябва да се навивам така негативно, но ми е доста притеснено, а и като знам как си смучат от пръстите разни ненормални резултати, които само психясват майките.

# 635
  • Вестерос
Мен ми беше коти като станах, добре, че хапнах набързо и сега съм ок сякаш, не съм на работа, от нас ще бачкам.

Фрозенка, и аз не съм първа слабост, с коремния ми видяха точката и как мърда, но докторът сам реши да види от по-близо и с вагинален.

# 636
Здравейте,
Много благодаря на дамата препоръчала книгата Татко за първи път (не откривам поста, за това така безименно) но таткото много се зарадва на подаръка 😀
Може би защото утре почвам 11г.с днес бе първият ден, в който не ми се гадеше. Утре съм на преглед + БХС, а в петък в МД за кръв.

# 637
  • Пловдив
Аз пък въобще не съм сигурна, че искам да отида на ФМ и БХС - познавам  момиче, което така я бяха наплашили с кофти резултати за Даун, че цялото семейство повече от месец не можеха да си намерят място - десетки изследвания, включително инвазивни при различни специалисти, много средства на вятъра и все лоши резултати, а момиченцето се роди без никакви дефекти, ако е редно така да се каже - остана им само неприятният спомен от онзи период. Чувала съм и за други случаи, в които са правени дори повече от необходимите изследвания и така спокойните родители изпадат в ужас в родилното, където се оказва, че има значителен проблем, който е пропуснат. Не съм убедена, че искам тези изследвания, но ако АГ-то ми препоръча да ги направя, вероятно ще ги направя.

# 638
  • Бургас
И аз смятам, че това изследване е напълно излишно. Реално какво ти казва то? Нищо. Може само да те стресира излишно или да те успокои въпреки наличието на проблем.

# 639
Чувствам се ужасно, пореден ден съм с главоболие и гадене. Вече не знам какво да ям, какво да пия. Като парцал съм. Чудя се от коя страна на дивана да легна. Някой ако има предложения какво ще ми помогне- ще съм мн благодарна.

# 640
  • Пловдив
Аз открих, че половин до един банан ми действа добре за гаденето, дори да не ми се яде. Макар да кратко - помага Simple Smile тик-так също ми освежава вкуса, но май взех да предозирам  Laughing

# 641
И съвсем не по темата, но нали споменахме емоции и хормони преди време... Сетих се преди малко за изпълнението на Маги Джанаварова на МИ3 на Oh!Darling. Пуснах си я в "тубата" и на първите секунди още ми се напълниха очите. От умиление де, поне това!  Blush Я си пуснете и вие нещо нежно/ободряващо и оставете за малко драмите с изследвания, гадения, болки и т.н. Ще ставаме мамииии (пак)!  Two Hearts bouquet

# 642
  • Вестерос
Аз пък се опъпчих  Cry

# 643
  • София
Преди години лежах заради повръщане, та лекарката каза всичко ментово ,че помага -тиктак,дъвки,бонбони

# 644
И аз се изпъпчих! Попринцип нямам такива проблеми с пъпки, но с тази бременност не мога да се позная.

Общи условия

Активация на акаунт