Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 632
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Преди две седмици и аз изведнъж "цъфнах", но си бях хапнала сладичко и реших, че вероятно на това се дължи.
Отивам да търся Маги Джанаварова  Mr. Green

# 646
Аз се изпъпчих по деколтето... Tired

# 647
Здравейте, момичета  Hug

Днес бях да си видя човеченцето, че от 3 седмици не го бях виждала. Расте и хубавее  Grinning Само че не пожела да се помръдне. В 10 г.с. съм. Явно ще е някой мързелан. Надявам се при Марков поне след още 3 седмици да го видя в движение.
Някой беше писал, че има час при Марков за 20-21 септември. На мен ми бяха казали, че го няма до края на месеца и затова си запазих час чак за началото на октомври, когато ще съм съвсем в края на допустимия период.
За ЖК ще изчакам още 10-тина дена. Не бързам и с изследванията.

Nerreida, честита годишнина!  bouquet Хубав празник ти желая с по-малко неразположения!
Didimihaylova, честито сърчице! Голяма емоция е, а Simple Smile И не мисли за другото, важното е това да е здравичко Simple Smile
На болните мами и дечица - бързо оздравяване и по-малко лекарства!
Аз ще ходя в клиниката на Марков, наистина до края на месеца го няма, ще ме гледа негова колежка, която пп принцип с него гледала,а на следващият ден ще отида да дам кръв за БХС. При мен така се получи, че за да съм в срок за първи скрининг, трябва да е седмицата 20-21.09. Надявам се всички резултати да са добри. Praynig пожелавам го и на всички мами във форума  Hug
Да споделя ,чв във Варна всички безплатни лекции,  които намерих за бъдещи родители са в часове, които не ми позволяват да посещавам, защото съю на работа Sad Сега се оглеждам за йога за бременни или гимнастика,  на едното място ми казаха няма желаещи за група  Confused Явно тези неща ще останат за последните месеци,  когато вече планирам да не работя.... 

# 648
  • Вестерос
И аз по принцип нямам пъпки, дано това да е кусура.
От вчера имам и странни изкушения кулинари, продължава и днес с краставици със сирене, ама все едно намазано по тях  Joy
За йогата и аз искам, ама след 4 или 5 месец я дават

# 649
  • Germany,Bielefeld
Забравих да ви кажа,на 11.10 ние прегледа,в който ще дойде друг доктор да направиме фм и за даун,попитаха ме дали искам да викнат такъв доктор и да ги направиме всичките изследвание ,ние с моят казахме че искаме!Едвам дочаках прегледа който беше вчера,не знам как ще издържа близо месец!Има и вероятност след това да се приберем до България,много искам ...една година не съм се прибира и всички много ми липсват,особенно най-малката ми сестричка,пропускам вторият и първи учебен ден и ми е някак тъжно

# 650
Здравейте и от мен,
И аз да се оплача, не се чувствам много добре, не ми се гади слава богу, но съм отпаднала, и ми се вие свят доста, едвам стоя права  Weary.  На работа вчера много нерви се събраха, главоболието е непосилно, и за капак днес ни пратиха на профилактични изследвания платени от работодателя, и там ме изхващаха  Outta Joint.  Помилих се да не казват, че не съм казала още, да видим ???  Дано шефа да не се окаже недискретен да не ми чете резултатите поне ....
И сега съм притеснена още повече, че ме пращат на командировка и миналия път не съм сигурна дали абразиото ми не беше последствие от лош път ....  Sad
Ssaa за лака за нокти, аз знам че първо там си проличава ако има някакъв проблем алергия от упойка или със сърцето, ноктите посиняват  и за това лекарите искат да не са лакирани, но това е много индивидуално. Аз имам приятелки раждали и в двата варианта едната с лак, другата я караха да си маха гела и на краката. За това съм решила да питам като му дойде времето, как искат от болницата, иначе аз не мисля да си махам лака.
Ирайн - за ходенето на работа и аз мислех така поне до преди вчера да ме изнервят, че ще ми е скучно вкъщи и по добре да си работя докато още мога, но сега да си призная взех да се замислям за болничен. Все пак в момента мисля че спокойствието ни е най-важно, а ние май в това забързано ежедневие не сме свикнали и да почиваме като хората.
Baby.st.ss  и аз бях така с гаденето и на около 3 часа гледам да хапвам нещо малко бисквитка, плод и за сега успявам да го овладея.
Диди михайлова - съжалявам много за близначето Sad и ти съчувствам искрено за приятелката и аз имам подобен случай, но примирих. Както каза Кари битието наистина ни разделя и аз бих добавила променя. Приех го и не се ядосвам вече.  Hug На мен много ми олеква тук като споделя макар да не ви познавам лично, всички са много сърдечни тук.  Heart Eyes
И последно да питам каква е тази книга "Татко за първи път" ?
моя има рожден ден след седмица и аз се чудя с какво да го изненадам.

Извинявам се за дългия пост  Crazy

# 651
  • Бургас
Днес съм в пъти по-зле от вчера. Освен че сефтосах повръщането, адски ме боли сцепения венец и трябва да взема решение дали да извадя зъба или да лекуваме един по един докато нацелим кой е причината. А може и да не е зъб, а да е от венеца. Утре съм на гинеколог и мисля да се консултирам с него. Страх ме е не от манипулациите, а от момента в който остана без упойка. Снощи като ме отпусна упойката стана много зле. Чак ме заболя корема, макар че лежах почти цял ден.

Та не мога да ям, което увеличава нещастието ми стократно, постоянно ми се гади. А миризмата на водата /чешмяна, изворна, минерална, трапезна/ и вкуса й са ужасни.  Sick А аз не пия сокове, или поне не пиех. Но вече пропих.
Вода с лимон ми казаха, че помагало. И лимони имам в нас, ама кой да се сети като си е в къщи да си направи.

Но определено хората ме забелязват. Имало промяна в мен. Да минава утре прегледа и ще кажа вече на всички. Те и без това още малко и ще разберат. Би трябвало да съм към 8 седмица. Ако още 4 седмици съм такъв парцал, определено ще ме забележат. Те сега колежките, които знаят едва смогват да ме извадят от положение.

# 652
  • София
Преди 2 месеца ми лекуваха и в последствие извадиха зъб,нямах проблем след упойката,но лекарката ми беше изписала едно хомеопатично арника Монтана.Не знам от него или просто случайност , но може да опиташ Simple Smile)))

# 653
Здравейте, момичета! И аз се присъединявам към темичката! Термин по калкулатор 22.04.2017, втора бременност! Първата ми бременност протече много добре, с малки изключения, та затова се надявам и сега да е така  Wink

# 654
Днес съм в пъти по-зле от вчера. Освен че сефтосах повръщането, адски ме боли сцепения венец и трябва да взема решение дали да извадя зъба или да лекуваме един по един докато нацелим кой е причината. А може и да не е зъб, а да е от венеца. Утре съм на гинеколог и мисля да се консултирам с него. Страх ме е не от манипулациите, а от момента в който остана без упойка. Снощи като ме отпусна упойката стана много зле. Чак ме заболя корема, макар че лежах почти цял ден.

Та не мога да ям, което увеличава нещастието ми стократно, постоянно ми се гади. А миризмата на водата /чешмяна, изворна, минерална, трапезна/ и вкуса й са ужасни.  Sick А аз не пия сокове, или поне не пиех. Но вече пропих.
Вода с лимон ми казаха, че помагало. И лимони имам в нас, ама кой да се сети като си е в къщи да си направи.

Но определено хората ме забелязват. Имало промяна в мен. Да минава утре прегледа и ще кажа вече на всички. Те и без това още малко и ще разберат. Би трябвало да съм към 8 седмица. Ако още 4 седмици съм такъв парцал, определено ще ме забележат. Те сега колежките, които знаят едва смогват да ме извадят от положение.
Аз също освен вода и фреш нищо др не пиех, а сега водата няма вкус за мен. Хладилника ми е пълен със сокове и фрешове. Взех си половинка фреш лимон и сега разтварям  във вода и така пия.

# 655
  • София
Не мога да повярвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Не съм влизала от 10 дена и цялата трета тема е изписана Laughing Laughing Laughing
Браво, момичета ! Ще трябва по-често да влизам Simple Smile. Аз се занимавам с кръщенето на малкият и затова и изчезнах...иначе засега всичко е наред Simple Smile Неразположения имам леки..понякога гадене и то само вечер, болки рядко се появяват...В понеделник влезнах в 11 г.с. и другата седмица съм на скрининг, искам стиснати палчета
Да ни минават на всички тези гадения, повръщания и тем подобни Confused

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 15:56 от ДианаДД

# 656
  • Бургас
Преди 2 месеца ми лекуваха и в последствие извадиха зъб,нямах проблем след упойката,но лекарката ми беше изписала едно хомеопатично арника Монтана.Не знам от него или просто случайност , но може да опиташ Simple Smile)))

Знам я Арниката. Малката ми е изцяло на хомеопатия. Аз също бях, но докторката ми излезе в болничен и не се завърна повече на работа. Би ли ми казала как си приемала Арника и коя потенция, че ми е неудобно да попитам докторката на Михаела, когато се отнася до мен. А от кога се каним с мъжът ми да се запишем при нея...

# 657
  • София

kate_hecate сега прочетох Cry много съжалявам , дано с другото бебче всичко да е наред.
И аз се включвам към отбора с пъпките, постоянно излизат нови и нови..

# 658
  • София
Благодаря ви за милите думи. Явно трябва да се стегна, защото колегите на работа ме питат защо гледам тъжно... Иначе и аз съм с пъпки на всякъде. За първи път в живота ми и по гърба, не е само лицето, но и там е ужасно.

# 659
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте,мамита!Има ли някоя мама с термин 03.04.,да ми каже в коя седмица е.Терминът ми е тогава,а вече трима доктори ми казват различни седмици,ту съм в 11,ту съм в 12,или края на 10.Това ме притеснява ,защото на 20.09.другата седмица съм на ранна фетална.Аз го изчислявах ,че тогава ще съм в 12,а то се оказва,е ще съм в 13 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт