Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
-
Какви са причините за увеличени гърди, повишена сънливост и наддаване на тегло в ранните етапи на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност, особено когато изпитвате гадене?

Само че не пожела да се помръдне. В 10 г.с. съм. Явно ще е някой мързелан. Надявам се при Марков поне след още 3 седмици да го видя в движение.
Хубав празник ти желая с по-малко неразположения!
И не мисли за другото, важното е това да е здравичко
пожелавам го и на всички мами във форума
Сега се оглеждам за йога за бременни или гимнастика, на едното място ми казаха няма желаещи за група

. На работа вчера много нерви се събраха, главоболието е непосилно, и за капак днес ни пратиха на профилактични изследвания платени от работодателя, и там ме изхващаха
. Помилих се да не казват, че не съм казала още, да видим ??? Дано шефа да не се окаже недискретен да не ми чете резултатите поне .... 

А аз не пия сокове, или поне не пиех. Но вече пропих.
много съжалявам , дано с другото бебче всичко да е наред.