Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 731
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета! До сега тайничко ви четях, но дойде време да се запиша.
Както виждате от лентичката имам син на 1г. и 6м. Тъй като предишната бременност бе много тежка, тази се надявам да е по-лека. Очакван термин 25.04.2017

Танче радвам се да те видя тук! Hug

# 271
Както виждате от лентичката имам син на 1г. и 6м. Тъй като предишната бременност бе много тежка, тази се надявам да е по-лека. Очакван термин 25.04.2017

Охо ще си бременем заедно пак :-*

# 272

Добре дошла! Радвам се, че има и от Благоевград тук. Лека бременност ти пожелавам.

# 273
  • София
Добре дошли на новите момичета Hug

Кой питаше за утрогестана? Вчера го взех без рецепта. Не че нямам такава, но ми беше в чантата и ме мързеше да ровя, но имах готовност да я извадя, ако я поискат. Не я поискаха.

Усещам вече, че започва зверският глад сутрин. Не успях и кафето да си изпия, станах да си правя закуска, че не се траеше.

Примера, успех Simple Smile

# 274
  • Пловдив
Добре дошли на всииички нови момичета! Hug
За ФБ група и по-рано се обсъждаше - има много навити, но нека е малко по-напред във времето, тъй като по-голямата част все още не са се похвалили на близките си.
Манха, ако няма желаещи, мога да пусна следващата тема.
Белинда, и аз днес съм мнооого гладна. Буквално нямах търпение да сложа нещо в устата си. Не съм повръщала, хапвам си доволно последните дни, а съм минус половин кг. Не се оплаквам  Mr. Green

# 275
Ода поне след 4 месец.Но самата група е въпросът да е тайна.Само мамчета от тук да знаят за нея.Когато стане време ще подготвя.Без туй малката като тръгне на ясла ще се чудя какво да правя. Grinning.   

А да питам как сте с апетита,мен грам не ми се яде ,едвам хапвал един плод или нещо сладко ,което не типчно за мен аз ям много принципно.Сега и любимите си неща немога да ям.

# 276
Благодаря ви за посрещането! Hug
Понеже збравих да попитам лекаря, вие ползвате ли интимен гел и на коя марка? С предната бременност в началото ползвах, но след като се объркаха нещата ми забраниха. И сега съм в чуденка..
Аз съм за Фб групата. И без това като застудее няма какво  да се прави, малкия сам се заиграва, не съм му интересна вече  Laughing

# 277
Момичета, от няколко дни постоянно ми е студено.Някоя от вас изпитва ли същото, тъй като не съм болна , но все си търся одеялцето в къщи 😀
Добре дошла в клуба Simple Smile) (шегувам се не да не ми се обидиш)  Wink
И аз съм така. Изкарала съм си одеалце на дивана и се увивам, направо е смешно аз завита, моят се поти бос и вика ти не си наред на 26 С да ти е студено Simple Smile
А на другия ден не се знае може да съм във потяща се фаза. Едни горещи вълни като почнат пускам климатика и направо, някой път се чудя бременна ли съм или влизам в менопауза  Crazy

# 278
  • София
На мен вчера колегите ми се смяха че вече съм изкарала ботите и затворените обувки Simple Smile пък било топло още, но на краката ми е много студено и се обувам  Flutter

Иначе вчера успях да си купя, един клин за бременни с ластик отгоре и едни такива дънки и днес се родих като не ми стиска нищо на корема и ми е свободно.Взех си една блузка от HM от колекцията им за бременни, с  опция за разширяване на коремчето. И удобни обувки, че аз по принцип ходя с ток или на платформа но вече не ми е много комфортно.

# 279

Здравей. Много се радвам да видя и друг от Благоевград. Ти къде ще се следиш? Може и да се запознаем по натам лично.

Някой има ли повече информация за Токуда. Следят ли по каса и може ли да се ходи на преглед по каса в събота. Колко пари излиза раждането там? Аз трябва да се запиша до за проследяване , а там където ходя до сега нещо не ми е много спокойно та се чудя.

# 280
Flower, за интимния мин път ползвах на Себамед по препоръка на лекаря. Каза да гледам PH-то да е ниско. Сега съм си взела Lactacyd Pharma, и то е с ниско PH, но на следващия преглед ще питам лекаря.
За групата във фейса съм много "за" нека малко още да дръпнем във времето Simple Smile

# 281
  • Пловдив
Сестра ми се следеше в Благоевград при Костадинова - страхотен човек и специалист. После и на раждането й остана до края, въпреки че смяната й беше свършила. По телефона също беше винаги та разположение. Ако имаше как, аз също бих се следила при нея  Peace

# 282
  • Бургас
Да са ми честити Streptococcus agalactiae  Tired А на всичкото отгоре в тъпата клиника явно не са ми включили таксата за микробиологията и ми стои една "Грешка - сметката не е платена изцяло" и сега отивам да ги разпердушиня.

# 283
Val27, ще се радвам да се запознаем някой път.
Иначе за следеното много го мисля, мисля при Малчев или Терзийска. Сложно ми е да избера. За раждането е далече, но обмислях Пулс или Дупница.

# 284
Ако знаете какво ми се върти из главатаа Shocked
И вчера си го помислих, и сега Пак ме огря тази мисъл, защото в момента ям праскова.
Та вчера също ядох (преди тоалетна),ами ако съм зацапала хартията с някакъв остатък розово от пръстите си от прасковата, сега си погледнах ножа- точно такова розово #Crazy
Сега вече се превръщам в инспектор Гаджет... Няма как да знам, а ако е така и сега си пия хапове съм егати тъпанарката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт