Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Мен и кръст ме боли и левия крак горе в ставата също. Особено след ставане сутрин от леглото ме боли най-много. Ами разширяваме се, какво да направим  Laughing

# 586
Фризьори, маникюри, масажи - всичко правя. То аман от пазене това да не абсорбираш, онова да не те замърси. Не мога да се изнеса във високопланинска хижа само защото съм бременна.  Crossing Arms Макар, че хижа в планината звучи... Blush Ама нейсе, няма да го мечтая толкова. Но наистина, не сме болни! Знам, че всички искаме най-доброто за бебчовците, но съм и утвърден егоист и затова съм си избрала за любимо и най-важно правилото, че мама трябва да е щастлива за да е такова и бебето.  Sunglasses

Много неприятно това с болниците, но и аз съм на мнение, че е въпрос на късмет май. И на моментно състояние, очаквания и т.н. Какво да се прави, стискаме си палци и толкоз. А за болници, аз лично лежах за задържане и после родих във 2-ра градска. Сестра ми пък в Окръжна. Та са варианти или поне бяха. Ако искате ги проучете.

Кари, аз пак да спомена за шуслеровите соли. Цъкни ги в нета и виж дали ще ти вдъхнат вяра и на теб. Водят се безвредни за мами и бебета. Аз съм вземала с предната бременност, а на малкия съм давала винаги при нужда от бебешка възраст още (и по лекарско предписание). Сега не помня дали 7 или 5 беше за главобол, но в нета би трябвало да пише. Ако не, кажи и ще проверя довечера в нас.  

# 587
Добро утро и от мен, сладурки Simple Smile
За козметичните процедури, мисля засега да огранича подстригването. Няколко дена преди теста посетих фризьорката. С гел лак съм непрекъснато, мисля така да продължа, с козметичката също мисля да се виждаме често Simple Smile
Анито, напъва ме и мен един зъб, който май върви към вадене, но мисля да изчакам да мине 12-седмица. Миналата бременност се съсипах от ходене по зъболекари, май там висях повече от АГ-то  Joy  Joy  Joy дано сега да не е пак така Sad

# 588
Момичета, такъв ужасен ден като вчера нямаше... До сега не съм повръщала но стигнах пика на гадене и дори се опитвах да предизвикам повръщане, за да мине. На края заспах в 9 Sad
Днес имаме годишнина от брака -2 години и понеже е хартиена мислех да взема някаква книга за бъдещи татковци - срещали ли сте нещо подобно ?
Преди няколко седмици с коса до кръста станах с до раменете. Ноктите ми се възстановяват от гел лак за няколко седмици, но мисля да го подновя.
Хубав ден на всички, бързо оздравяване на болните и по-малко неразположения 😉

# 589
  • София
Иди на преглед и според мен не се мажи повече.Пиенето на витамини според мен е превантивна мярка,а не използването на лекарства.Тя другия път може да ти каже пий един антибиотик да не се разболееш превантивно....

# 590

Ники1914, Писала си" Семестър", вместо триместър, често срещана грешка, просто забелязах и реших да кажа  Simple Smile

хахаха нали съм на вълна университет в последно време Grinning Много се смях, така де триместър съм имала предвид Grinning
Аз да се оплача, че днес пак повърнах. Не знам какво го предизвиква, но май е прясното мляко. Всеки път, в който пия прясно мляко сутрин и малко след това съм в тоалетната Sad И сега ми е супер гадно. Добре че малката заспа, та да си почина и аз, нищо че лежа цял ден

# 591
Момичета от 2-3 часа съм с главоболие, пих 1 парацетамол и не минава.
Какво друго да пия, не се издържа направо?

# 592

Ники1914, Писала си" Семестър", вместо триместър, често срещана грешка, просто забелязах и реших да кажа  Simple Smile

хахаха нали съм на вълна университет в последно време Grinning Много се смях, така де триместър съм имала предвид Grinning
Аз да се оплача, че днес пак повърнах. Не знам какво го предизвиква, но май е прясното мляко. Всеки път, в който пия прясно мляко сутрин и малко след това съм в тоалетната Sad И сега ми е супер гадно. Добре че малката заспа, та да си почина и аз, нищо че лежа цял ден
Мисля че бях чела някъде и за друго мимиче,което беше открило, че от млякото й става зле. По- добре го спри, пробвай за някой ден да не пиеш и ще видиш дали е от него.

# 593
В листовката на клотримазола пише, че не е за бременни. И аз щях да се налъскам онзи ден, но добре че прочетох първо.

# 594
  • Вестерос
Някой може ли да ми обясни с две три думи каква е разликата между бхс и фм , при един и същ ли се правят, много съм неориентирана, четох от първия пост и нищо не разбрах, чувствам се тъпа  Confused Embarassed

# 595
Момичета от 2-3 часа съм с главоболие, пих 1 парацетамол и не минава.
Какво друго да пия, не се издържа направо?

Flower аз съм имала случай цял ден съм с пулсиращо много силно главоболие, някой път ми се повръща от болката, но съм пила лекарства търпя си. Забелязах че ми помага да не гледам телефон, монитор или тв. Лагам на тихо в спалнята и затварям очи, просто нервите да ме отпуснат и минава за около половин час. Но за жалост сега често имам главоболие, а по принцип не ме боли глава освен ако не съм болна.

# 596
  • Germany,Bielefeld
Здравейте мили мами,дългоочаквания преглед мина,днес видяхме сърчице!Много се зарадвахме!Всичко е нормално!за съжаление бебетата са били две,но едното не се е развило!Доктора за това не ми е казал на предишният преглед!Маалко ни стана криво,но...!та да се запиша на първата страничка и аз термина ми е 19.04.2017

# 597
Tiffany Aching, забравих да допълня, че почти във всички медицински центрове взимат кръв за БХС, а за ФМ можеш да се посъветваш с АГ-то при кой отидеш. Чула съм, че Чавеева от Щерев е специалист, също д-р Сигридов, д-р Марков. За други не се сещам.

# 598
Не бях яла Тик так от години, сега заради гаденето си взех, че не се търпи вече.
Иначе съм вече в 12 седмица и още не съм си виждала лекаря. Надявам се мога да се вредя някъде за фм без записване много преди прегледа. Предната бременност правих само втората фм и бхс, сега май ще се опитам да направя всичко.

# 599
  • Вестерос
А бхс аг=то ли ще ми пусне или самоинициативно, защото аз вчера давах кръв за 4-ри неща, но не мисля, че това беше едно от тях и пак ли се чака да минеш 10-та седмица?

Общи условия

Активация на акаунт