Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 35 963
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,мамита!Има ли някоя мама с термин 03.04.,да ми каже в коя седмица е.Терминът ми е тогава,а вече трима доктори ми казват различни седмици,ту съм в 11,ту съм в 12,или края на 10.Това ме притеснява ,защото на 20.09.другата седмица съм на ранна фетална.Аз го изчислявах ,че тогава ще съм в 12,а то се оказва,е ще съм в 13 седмица.
Аз съм с термин 4-ти април и в момента съм в 11седмица и 3 дни. На 19 съм на фетална и тогава ще съм точно в 12седмица. Правилно си го изчислила. Ти ще си в 12-та и 2дни

# 661
Здравейте,мамита!Има ли някоя мама с термин 03.04.,да ми каже в коя седмица е.Терминът ми е тогава,а вече трима доктори ми казват различни седмици,ту съм в 11,ту съм в 12,или края на 10.Това ме притеснява ,защото на 20.09.другата седмица съм на ранна фетална.Аз го изчислявах ,че тогава ще съм в 12,а то се оказва,е ще съм в 13 седмица.

Здравей, Vselena, моят термин е на 05.04 и утре влизам в дванадесета седмица. Значи ако не ме лъжат сметките ти си с два дни преди мен, т.е. вчера трябва да си влязла в дванадесета. В такъв случай на 20.09 ще влезеш в тринадесетата, което е ОК за ранна ФМ.

# 662

Здравей, Vselena, моят термин е на 05.04 и утре влизам в дванадесета седмица. Значи ако не ме лъжат сметките ти си с два дни преди мен, т.е. вчера трябва да си влязла в дванадесета. В такъв случай на 20.09 ще влезеш в тринадесетата, което е ОК за ранна ФМ.

Аз съм с термин 06,04, и също ще бъда на ФМ на 20,09 и доколото разбрах , е последната възможност. При записването на часа също попитаха , явно , за да са сигурни и те.  Wink

# 663
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Ох,благодаря ви,притесних се да не изпусна срока за ФМ.

# 664
  • където мечтите се сбъдват
Преди 2 месеца ми лекуваха и в последствие извадиха зъб,нямах проблем след упойката,но лекарката ми беше изписала едно хомеопатично арника Монтана.Не знам от него или просто случайност , но може да опиташ Simple Smile)))

Знам я Арниката. Малката ми е изцяло на хомеопатия. Аз също бях, но докторката ми излезе в болничен и не се завърна повече на работа. Би ли ми казала как си приемала Арника и коя потенция, че ми е неудобно да попитам докторката на Михаела, когато се отнася до мен. А от кога се каним с мъжът ми да се запишем при нея...
Анито,при кой хомеопат водите малката и доволни ли сте?Аз я водих при Корнел,обаче 50 на 50 са нещата.

# 665
  • София
Преди 2 месеца ми лекуваха и в последствие извадиха зъб,нямах проблем след упойката,но лекарката ми беше изписала едно хомеопатично арника Монтана.Не знам от него или просто случайност , но може да опиташ Simple Smile)))

Знам я Арниката. Малката ми е изцяло на хомеопатия. Аз също бях, но докторката ми излезе в болничен и не се завърна повече на работа. Би ли ми казала как си приемала Арника и коя потенция, че ми е неудобно да попитам докторката на Михаела, когато се отнася до мен. А от кога се каним с мъжът ми да се запишем при нея...
Arnica 9 ch мисля че беше.по 5 бр на 3 часа,но не съм 100 % сигурна за дозировката,предполагам в аптеката ще ти съдействат Simple Smile))

# 666
  • Вестерос
Да не би да трябва да пиша на някой , за да ме добави на първата страница?

# 667
  • София
Да, на manhamanha, но тя пътува в момента и ще се върне след няколко дни.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 19:58 от Ирайн

# 668
Cate_hecate в студентска се следях при Атанасова. Нищо особено не мога да кажа, даваше болнични.
Иначе аз се вкарах сега във филми. Разбра се, че кръвната ми група не е А+, а е А-du (+), което е някаква вариация и на автоматичното тестване е дало фалшива положителна. При предната бременност смятахме, че съм положителна и следовятелно нямам профилактика с Д гама глобулини. Чакам събота, за да видя какво точно ще изследваме. Дано не съм направила антитела към плод с положителна кръвна група. Някой да е попадал на подобен случай?

# 669
  • Пловдив
Аз мислех, че само при нулевите групи може да има конфликт...
Четох, че цвеклото е много полезно за хемоглобина, но ме е страх, че оцветява урината - да не взема да се филмирам нещо... иначе действа и разхлабващо  Peace

# 670
  • София
Здравейте и от мен. Тези дни се позагубих понеже малкия се разболя и покрай него и аз Sad Взех си три дни болничен и си седяхме вкъщи да се гледаме, утре пак на работа TiredТака не ми се ходи, ама какво да се прави. Плюс както си мислех че вече ранните гадни симптоми отшумяват, така пак повърнах сутринта и целия ден ми беше умряло пак. Искам да свършва това вечеее...
Утре съм на БХС стискайте палци. Ще пиша после как е минало:)

# 671
  • Вестерос
Не е ли опасно, ако ти си - и бебето е -

# 672
Опасно е ако аз съм отрицателна, бебето е положителна, а преди това е имало бременност с бебе с положителна и не е направена профилактика, майката може да произведв антитела, които да докарат на бебето анемия и доста неприятни последствия.

# 673
  • София
Опасно е ако майката е - , а бащата + .Тогава и бебето може да е плюс и тялото на майката да образува антитела към неговата кръв.Обикновено, по време на бременността няма проблем, кръвта им трябва да се смеси-амниоцентеза, аборт или по време на раждането. Затова се слага след това ваксина. След аборта превантивно, а след раждането ако бебето е + .
Често, ако не е сложена ваксина след аборт или раждане, последваща бременност може въобще да не се износи или да има анемия.

# 674
Именно моя случай, с малката разлика, че кръвната ми група е с du вариация, която компенсира донякъде липсата на Д антигена. Много рядък случай. Още нищо не знам дори кръвниъе групи на голямата и на бащата. Чакам да си видя доктора за първи път в събота. Стискайте палци,че нещо се стреснах.

Общи условия

Активация на акаунт