Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои предложения или идеи за подаръци за учители на първокласници?
Каква е традицията в училището на 15-ти септември?
Какви са предложените отстъпки за ученически пособия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои предложения или идеи за подаръци за учители на първокласници?
-
Каква е традицията в училището на 15-ти септември?
Вместо да се подаряват цветя, в училището се провежда благотворителна акция, наречена „Без цветя на 15-ти септември“. Тази година ще се събират пари за младо момиче, бивша възпитаничка на училището, което има нужда от лечение. Някои родители обаче изразяват колебание дали да не подарят поне едно цвете, за да покажат уважение и внимание.
-
Какви са предложените отстъпки за ученически пособия?
-
Какви са препоръчителните ежедневни обувки за първокласници?
-
Какви документи са необходими за получаване на ученическа лична карта?
. За домашно през почивните дни им бяха дали последната страница от тетрадката по бел. В събота го оставих да си почива и в неделя си написа всичко , без драма този път и сравнително бързо и старателно . Все по-добре се справя с писането, но да видим с буквите как ще бъде .
Това се случва в нашето училище. Учителките се молят на майките да снимат, за да могат да работят. Пълен абсурд . Иначе като чета в темата вървим сравнително еднакво с материала - дълбоката провинция и големите градове. 
Ужасно повръща от сутринта. От учителката разбрах, че доста майки са се обадили за децата си вчера, явно някой вирус е налазил. Пък аз, гъската, мислех сутринта, че просто е недоспал, прибраха се много късно с баща си снощи, и не му обърнах внимание сутринта, като каза, че му е лошо. Та повърнал в училище и се прибра веднага, уплашен и разстроен, децата му се смели, че повръща

Аз, разбира се, не му бях сложила в несесера, а само моливи, явно някой му е услужил.