Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 355
  • 475
  •   1
Отговори
# 240
  • NE
Гери Имате ли още замразено ембрионче? Знам, че беше го мислила във времето номер 2.

# 241
  • гр.София
Честити рожденнички на Ксиела и Маги! Да да здрави и благословени!   Hug  bouquet
И моя има една книга, която се чете с писалка и страшно се занимава с нея. Случвало се е час и половина да препрочита приказките. Пъзели реди много и е много добър и бърз. Обича да рисува с водни бои, с моливи не! Научих го да пише буквата Г,Т,Н,В. Добре се справя с тях,не ги пише хоризонтално де,а както му е удобно,но човек може да ги разпознае  Joy Иначе единственото смислено нещо, което го научих да рисува,а да не е драсканица е слънце. И доста хубаво го рисува вече.
Цвете на каква козметика се спря?
Вики пък много ревнува когато се занимавам или гушкам други дете. Но не е някаква агресивна ревност,а идва да се гуши в мен или да участва и той в занимаването на другото дете.
Усещам, че ако скоро не му направим братче или сестриче, по-нататък направо ще се откажа от тази идея. Голямата разлика не ме притеснява толкова, колкото това, че едното ми дете ще е вече пораснало, живота ни ще е навлязъл в някакъв нормален коловоз и бааам, пак памперси,кърмени и не спане по цели нощи  Crazy  Та може би и ние да се задействаме скоро.

# 242
  • София
Честит рожден ден Ксиела и Маги. Живи и здрави.

И аз щях да пиша за играчките и забравих Simple Smile - по принцип почти нищо музикално не му бяхме взимали, само една дрънкалка си има и сега реших да му взема едно пиано. При майка пък все искал някаква книжка с едно барабанче и майка ми каза да му търся барабанче Simple Smile. Друго на майките казах да му купят лего с къща, че иска да строй къща и му бях обещала. Много играем ние с това лего. Една дървена къща му взех на скоро с най различни ключалки, вратички и подобия и много играе с нея, та от там и идеята да строй къща. Реди си колите, много обича да играе и с човечетата от легото и ги наименова Simple Smile . Виж пъзели и подобни нещо не го влечат. А вече какво друго ще получи не знам Simple Smile, аз идеи нямам повече Simple Smile, да му мислят , хаха

Фейчка
Скрит текст:
аз тук на скоро реших да ида и да сложа замразените. Казах само на майка Simple Smile и на никой друг. То пък взе че се хвана и изненадах после таткото и Влади. Влади е много щастлив от как разбра, но не исках да казвам, че нещо имах притеснения и сега имам още Sad. Та за това не казвам, защото още не се знае какво ще става. Ще правя хорионна биопсия тази седмица и после ще знам кое на къде ще е , дано да не съм изтеглила късата клечка  Praynig
Скривам че стана малко драматично  Rolling Eyes, та да не чете който не иска. НЕка мине и ще разправям после , дано да мога да се похваля  Praynig

Марийче мен ако питаш не се чуди повече, че после найстина няма да се навиеш, а сега е идеално, хем е пораснал и по самостоятелен, хем не е толкова голям и ще си имат горе доло общи интереси с бате Simple Smile

# 243
  • NE
Гери Честито, дано всичко е наред докрай. Hug
Мария Права си. Моите са с 3 г. разлика и пак се раздвоявам в индивидуалните грижи, макар че режимите им все още се доближават.

# 244
Мария,

Ако можех да избера щах да имам голяма разлика между децата си. Уви с мъжа ми не сме на по 25 от много отдавна...

Но аз имам брат 8 години по малък и сестра 3г по голяма.
Мама винаги казваше, се брат ми я кара да се чувства млада.
Със сестра ми много помагахме на мама, все пак бяхме на възраст да си оправиме стаята, да си напишем домашните, да купим спешно нещото от магазина, къпехме се сами, обличахме се сами, и т.н.
После когато нашите не можеха да вземат спешно брат ми от у-ще, ходихме ние на по 12-13г каки Simple Smile
Не са ни товарили с грижите за брат ми, но бяхме добро решение, а и за нас той беше като играчка Simple Smile

Сега сме много близки с него. Това може би е въпрос на характер, но той много ми помага с каката и е много загрижен.
Въобще малкото ми братче е върха!! Grinning
( малко, малко, 1,85 мъж с брада )

Та препоръчвам Simple Smile

# 245
  • София
Здравейте!
Честито на рождениците! Честито и за новите и бъдещите бебета!
Аз лично съм много доволна, че си направихме малката и че децата са с малка разлика. Вярно, че последната година беше трудно и малко ми се губи, но вече е много по-лесно и всички свикнахме един с друг.
Каква е тази писалка за четене на книги? Алекс много обича да му чета книжки, та може да ми е от голяма полза.
Алекс много обича да рисува с водни бои, но е много забавно когато сестра му е наоколо. Аз обаче се опитвам да го науча да рисува нещо конкретно, например къща, но никак не се получава, само си драска.
От скоро открих страстта му към тестото. Аз меся и му давам една малка топка и е голямо забавление за него.
Но основно обича да е навън и добре, че времето се пооправя и пак може да излизаме часове наред.
Весел ден!

# 246
Момичета, здравейте!  ☺
Не съм ви забравила! 😘
Честит рожден ден на Нати! Поздрави и за всички други малки рожденници от изминалите дни!
Феичка, много, много те прегръщам за голямото геройство! Да ви е много здраво бебчето и да му е честита първата месечинка! ☺
При нас всичко е нормално, Рали много се отпусна да говори, а днес дори си игра с малката. ☺
Целувки за всички ви!  ☺

# 247
  • NE
Честит рожден ден на всички пораснали февруарчета!
Нашето парти мина добре. Бяхме с децата и наши приятели. Получи се голяза забава, макар да бяха повечето бебета.
Гери Как си? Дано всичко е наред.
Мария Реших проблема с Уриаж. Козметиката им наистина е повече от добра.
Лили Не знам колко геройство е, но е трудно. Още се напасваме. Мечтая един ден да се търсят двамата, а не само мен. Crazy

# 248
  • София
Привет и честити рожденни дни на всички празнуващи  Hug. Ние си чакаме с нетърпение празненството и най вече подаръците  Laughing

И да се похваля, резултатите ми са ОК, нямаме аномалии и си чакаме пак момченце август месец Simple Smile
И много сладко ми стана като видях, че не съм сама, още една мама от темата ни е с мен , дори със същия термин сме Simple Smile

Фейчка Уриаж са хубава козметика и най хубавото е че и на вас е повлияла добре, че с тези козметики си е малко до късмет кое ще ви действа.

# 249
  • Бурса
Много хубава новина Гери  Hug Лека бременност и пухкаво бебче на финала  Heart Eyes

Честито на рожденничетата, които вече минаха  Hug Ние също си чакаме празника с нетърпение

# 250
Гери страхотна новина  Hug Hug Hug Лека бременност и здраво бебенце, и добър и грижовен батко  Hug Hug

Нашия празник мина преди две седмици, но беше страхотен и Йоана беше много щастлива. Беше си поканила и дечица от детската градина, имаше и други приятелчета и стана много весело.  Grinning

# 251
  • NE
Гери Много се радвам, че всичко е наред и ще си имате едно лятно юначе. Влади ще е на седмото небе. И на теб ще ти бъде лесно. Лека и спокойна до термин да е.
Видях коя е другата мама в очакване. Много е хубаво да си имат нашите февруарчета другарчета в игрите.
Обрива го третирам с термална вода. Бавно, но почва да изчезват пъпчеците.
Днес сме на ортопед във Варна зареди малкия. Вилито ще остане с баба си. Продължават зъбните му кризи и на фона на бебето си е доста трудно. Не спим зареди него, а не зареди бебето.

# 252
  • София
Фейчка а пробвала ли си някога с онези герданчета, не помня с какво точно бяха , но май помагат за зъбите. Тук едно детенце, което беше като моето с коликите, т.е АД Sad и майка му все му слагаше това герданче и според нея от това му изкараха зъбите по леко. Найстина определено детето си беше по спокойно. Дали по леко излизаха просто зъбите или герданчето помагаше , не знам  newsm78.
Защо не пробваш, тамън и за бебо после ще можеш да го ползваш. Аз може би един ден ще пробвам, защото като се сетя кошмара с тези зъби и ми се реве

# 253
  • NE
Гери Тъкмо тези дни ги заглеждах. Peace Не им вярвам много, но вече съм отчаяна. Tired

# 254
  • гр.София
Аз взех и никаква полза от тоя гердан. Но моя позната е твърдо убедена, че само това я е избавило от мъките на зъбоникненето. Моя го дадох на сестра ми после, но нейния така или иначе ги вадеше без драми. Разлика също не е видяла.
Гери, честито! Много се радвам за теб, смела жена си ти! Заедно с тм ли взехте това решение? А коя е другата мама?
Аз съм се видяла в чудо с лошия език на моя син. От един месец- глупак(това от Франклин) , смотанячка,смотан,идиот(от трите прасенца) и куп други глупости. Направо ще яде бой яко това детенце, защото с говорене виждам, че не става  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт