Иначе единственото смислено нещо, което го научих да рисува,а да не е драсканица е слънце. И доста хубаво го рисува вече.
Та може би и ние да се задействаме скоро.
- по принцип почти нищо музикално не му бяхме взимали, само една дрънкалка си има и сега реших да му взема едно пиано. При майка пък все искал някаква книжка с едно барабанче и майка ми каза да му търся барабанче
. Друго на майките казах да му купят лего с къща, че иска да строй къща и му бях обещала. Много играем ние с това лего. Една дървена къща му взех на скоро с най различни ключалки, вратички и подобия и много играе с нея, та от там и идеята да строй къща. Реди си колите, много обича да играе и с човечетата от легото и ги наименова
. Виж пъзели и подобни нещо не го влечат. А вече какво друго ще получи не знам
, аз идеи нямам повече
, да му мислят , хаха
и на никой друг. То пък взе че се хвана и изненадах после таткото и Влади. Влади е много щастлив от как разбра, но не исках да казвам, че нещо имах притеснения и сега имам още
. Та за това не казвам, защото още не се знае какво ще става. Ще правя хорионна биопсия тази седмица и после ще знам кое на къде ще е , дано да не съм изтеглила късата клечка 

. Ние си чакаме с нетърпение празненството и най вече подаръците
и майка му все му слагаше това герданче и според нея от това му изкараха зъбите по леко. Найстина определено детето си беше по спокойно. Дали по леко излизаха просто зъбите или герданчето помагаше , не знам
.
Препоръчани теми