Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 352
  • 475
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Фейчка и аз съм чувала различни мнения и не знам, ако искаш пробвай.

Миме ми по принцип бяхме говорили, той малко беше против да са замразените, но пък аз не исках да ги изхвърлям, за мен си бяха може би едни живи същества, а и така се оказа . Та не казах на никой като ходих при лекарката , казах когато разбрах че се е захванало Simple Smile .
Влади беше и е най щастлив от всички Simple Smile, щял да го гушка, носи си снимките от видеозона и си вика това моето бебе  Laughing. Дано е така и като се роди един ден Simple Smile

За думите мани и ние имаме малко подобни проблеми. Един ден се ядосах и казах де... и сега нашия повтаря като се ядоса. Забраних на всички да псуваме и тн. Та сега смених репертоара, той пак ме повтаря, но поне е смешно. Онзи ден му викам - на баба ти хвърчилото и сега няма няма и се сети. Вчера пък май изтърсих за бай пърдешко с дупе тежко  Joy и той повтаря. По добре такива , а не псувни, че грозна работа. По принцип не ги осъзнават много, особено ако са го чули в детско или от мама и тати и си мислят че и те трябва да го казват. ПРеменника ми като малък беше се научил от дедо си да псува и едвам го оттучихме, псуваше всеки за добър ден, то смешно, смешно, но в един момент не е и бее дълъг период докато го оттучим, но с говорене и внимаване стана работата.
Така че Миме казвай му че не е добре и с времето ще ги махне от речника си.

# 256
  • NE
Ох ние никаква приказка още нямаме с Вилито. Май вече сме за логопед, че го усещам как се мъчи.

# 257
Ех Guerry честито и на тримата!!!
Леко бременеене и да се грижат мъжете за двама ви Simple Smile

У нас с говоренето е голяма шлокавица. Ако някои ви каже че децата с повече родни езици проговарят късно, не е вярно! Моята щерка говори като картечница. Използва сложни изречения и вмъква изрази, от които с баща и се попикаваме от смях. Обаче, меша езиците много, особено когато говори с мен.
В яслата казват че не го прави, но у нас докато слуша различни езици ги меша.

В петък е и нашия рожден ден.
Трябва да намеря корона и торта с картинка от Пепа Pig.
Имам само четвъртък да търся подарък. Щерката много настойчиво си поръча комплект от отверки, клещи и гаечни ключове, та ще търся съответните атрибути.

Дано го намеря бързо защото ме боли кръста ужасно много вече. Нашата нова беба е 500гр над теглото за седмиците си. Док каза че най вероятно ще стигне 4кг преди да реши да се роди...Почна да ми натежава..

# 258
  • NE
Eli Изчиства се мешенето на езици. Peace Трябва време.
Съчувствам ти за теженето на корема. На мен ми натежа много рязко към месец преди да родя. Последните дни беше жива мъка, чак не ми се ставаше от дивана. И нашето бебе вървеше голямо и в 37 г.с. и 6 дни се роди 3630 гр. Crazy Много ме зарадва док като каза, че вече ще се раждаме. Нямаше да издържа още една нощ без да мога да мръдна.

# 259
Flower, голямата щерка също се роди в 37+1 sed 3550.
Малката в 34сед беше 500гр повече от голямата по същото време.   #Crazy #Crazy Crazy

Водя преговори с док да провокира раждането, ако госкожицата не е се решила до края на 38 седмица.

А за леженето на дивана... аз съм още на работа / утре последно и от четвъртак оставам на дивана/. Полу-легнала съм на стола, а офиса ни е целия в стъкла. Имам вид на шофьор на ТИР. Картинката е просто прелест.  Crazy

Но при нас тъкмо се оправи времето, жал ми е каката да стои пред телевизора на хубаво време, а ходенето в парка ми е супер изморително.
 Имам големи планове за ходене по банки, за подаръци и доктори следващите дни, а едва стоя на крака повече от час.
Сигурно е от възрастта, с каката не помня да съм била такава лигла. Rolling Eyes

# 260
  • София
Можете да кажете вие вече с вторите, но на мен ми прави впечатение, че определено се расте повече с второто  Rolling Eyes
Такъв корем имам вече, че се плаша, с Влади имах такъв корем в края на 6 месец, а съм едва в 4-ти  ooooh!
Имам чувството, че ще стана 100кила до края и ще е страшно , а и често вторите са по едри от първите, а като знам че Влади беше 3820кг и то заради миомата ми, да видим това дали ще удари 4те кг и при нас
Живи и здрави да са, аз само се моля този път да мога да родя нормално, че не искам пак секцио  Tired

# 261
Гери, аз започнах много силно с килограмите.. Даже пуснах тема в бъдещи майки малко за кораж, но последните 10 седмици почти не съм качвала. Остават 3-4. 

Корема е отделен случай. Аз от 4тия месец имам видим корем и както споменах беба върви доста голяма...
И аз се надявам да избегна секциото.
С каката раждах нормално, имах 1 шев. След като ми мина упойката станах да се изкъпя и да се пораздвижа. Можех да си отида вкъщи спокойно... Дано и този път мине леко.

Ти ако си раждала със секцио и сега бебето е голямо , могат да ти го провокират по раничко, за да не се отворят старите шевове и да родиш натурално.

# 262
Здравейте момичета,
Много хубави новини Гери! Лека,безпроблемна бременност ти желая и здрав и пухкав мъж накрая...
Аз вече не издържам да съм две в едно... Малкият мъж го очакваме в понеделник Simple Smile или до понеделник... надявам се всичко да е ОК...
С кг действам - до този момент съм + 9- 10.. но почти нищо не мога да ям... всичко връщам, но пък корем да искаш ... според мен е два пъти по-голям от този със Сиана... доста неудобно!
Ние също сме го закъсали с лошите думи... Тъпата кола, глупак и прочие... караме се , но отговорът на госпожицата е - не ми говори така... и както ми тежи и съм нервна вече просто ми се иска да я плесна... иначе всеки ден говори на братчето - Хайде идвай! И накрая сама си отговаря - Пак не дойде...

# 263
  • NE
Ели Убедих се от разкази на много майки с две или повече деца, че една жена има определен период в който ражда. И наистина родих големия 14 дни по-рано, а малкия 15 дни и то сама си правих разкритията.
Пожелавам ти нормално и бързо раждане. Моето беше такова и да го бях мислила нямаше да е толкова изпипано. Едвам изтраех да минат двата часа лежане и хукнах. Разликата беше, че втория път контракциите след раждането са доста по-болезнени.
Гери Втория път корема расте по-бързо защото мускулите не са така стегнати като при първа бременност. Аз растях само на корем. Влязох да раждам +10,5 кг и всичко оставих в родилното.
Ксиела Колко хубаво, че пак ще си февруарска мама. Стискаме палци всичко да мине по мед и масло.

# 264
Честити празници на всички рожденици!

Гери,официално честито,радвам се,че всичко е наред. Отдавна те бяхме надушили,но чакхме да се похвалиш. Всичко да е наред до термин. И аз се чувствам доста голяма вече - +9 кг съм,не ми се мисли колко ще станат до края. Напоследък имам и ужасни киселини и се чудя какво да ям. Дано Влади бъде добър и грижовен батко.

Ксиела,леко раждане,наближава моментът.

Цветенце,нищо не пречи да отидете на една консултация,въпреки че не мисля,че имате проблем.

Нашият празник мина чудесно.Бяхме в едно клубче с приятечета.Учудващо, всички успяха да дойдат в това болнаво време.Дари получи много подаръци и беше много щастлива.Научи се да духа свещички и само като види запалени и веднага пристига с "а фу,а фу, а фу". Много е смешна,милата

# 265
  • NE
Снощи след хиляди молби се изпусна и каза "тати", днес пя припева на онази песничка с автобуса. Хитрец ще се окаже Вилизар.
Маги За киселините препоръчвам Гавискон на таблетки или сироп. В 9 месец беше ад с киселините.

# 266
Момичета, на 19.02.2017, спешно секцио се роди Константин- 3.200 и 51 см Simple Smile. Засега геройски Цоца и е спокоен!

# 267
  • София
Ksiela  да ви е жив и здрав Константин Simple Smile (астралния ни близнак Simple Smile) . Дано бързо се възстановиш и всичко да е наред.

# 268
  • гр.София
Добре дошъл на малък Константин,честито на мама Ксиела! Да сте здрави и благословени  bouquet  Hug

# 269
  • София
Ksiela, честито щастие! Много да е спокоен, весел и щастлив малкия Константин!

Общи условия

Активация на акаунт