Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 351
  • 475
  •   1
Отговори
# 270
  • NE
Ksiela Честита втора рожба! Пожелавам на Константин да е здрав, спокоен, папкащ и щастлив. Бързо възстановяване и лесно свикване. bouquet

# 271
Ksiela, честито второ февруарче Wink
Да расте здрав и щаслив!!
 Hug

# 272
Честито момченце Ксиела! Да е здрав и спокоен и кака много да помага!  bouquet

# 273
  • Бурса
Честита рожба Ксиела. Да е жив и здрав Константин, спокоен, папкащ и да слуша мама тати и кака  Grinning

Копче пиши как сте. Тия дни ви мислех. Как върви лечението, в София ли сте си?

# 274
Честит рожден ден на всички минали сладури - да растат здрави и щастливи:)

Ксиела, честита рожба - да е жив и здрав! Много хубаво име Simple Smile

Поздравления и за всички мами с кураж за второ детенце - аз още събирам. Но си мисля, че ще трябва да е скоро иначе толкова ще се вторача в първото, че няма да е здравословно и за двете.

Ние минаваме май през последния кръг на ада - пак е на кортикостероиди и вместо моето дете имам кълбо нерви, което седи на дивана и само де тъпче. Болят я краката от инжекциите и не иска и да излиза. Остават още два месеца от активното лечение и след това ще трябва да се прибираме, да не ви обяснявам как не искам.

Иначе на нея нищо не й се прави - само седи пред тв и на таблета. Оставила съм я с надеждата след това да навакса. Защото нито рисува, нито пъзели реди и направо се сдухвам, ама поне устата не си затваря и само измисля истории.

Малко ви помрачих тона на дискусията, то аз и затова не пиша в последно време Simple Smile дано с пролетта дойдат по-светли дни.

# 275
  • София
Здравейте!
Надявам се да сте добре, никой вече не пише тук и ми е малко мъчно. Бяхте ми много полезни в много критични моменти с Алекс, сверявах си часовника и се поуспокоявах.
Пожелам Ви усмихнати дни и палави деца!

# 276
Здравейте,

Ето да раздвижа темата идвам да се похваля Simple Smile

От преди пет дена съм мама за втори път на малка сладка госпожица Simple Smile

Раждането мина много бързо като по учебник, за 1,5ч, имам два шева които не усещам. И въпреки че корема ми странно бързо се прибира съм +6 ( от общо 12кг)... Мислех че с раждането се свалят повече...

Иначе сме вкъщи с малкото съкровище.
Каката приема новопришелеца според момента, но по-добре от както си го представях. Също толкова подараци и внимание получава тия дни Simple Smile дано не сме прекалили. На мен ми е виновно за отнетото и внимание... и не искам да пораства бързо, затова гледам да имам време за нея, но е сложно...

Иначе беба яде непрекъснато... Не спи през но ща,  а през деня... И т.н., но е прекрасно!!! Жалко че ми е за последно.
Като станат големи ще съм най -досадната баба на света, за да искам внуци Grinning

# 277
Честита малка, сладка принцеса Ели... Да е много здрава и с каката само да ви радват  bouquet

# 278
  • NE
Ели Честита втора рожба! Прекрасно е да имаш две малки човечета, коити да ви радват. Радвам се че и раждането е минало лесно и бързо.
Оттук успех в нагаждането на двечките и да те успокоя, че съвсем скоро бебка ще свикне с вашия режим и ще спи повече нощем.
Гери Как си?
Копче Спряхте ли с терапиите?
Как сте всички?
Ние сме чат-пат добре. Разболяхме се всички, чак и бебето, но вече нещата са по-добре. Минахме леко и бързо.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 16:34 от Flower Fairy

# 279
  • София
Привет и честита втора рожба на Eli  Hug. Да ви е жива и здрава и много да ви радва.
Ели аз отидох с 6кг само в родилното и с тях си и тръгнах  Laughing, а бебо не беше никак малък, та това с кг не е много сигурно според мен, колко се оставят там Simple Smile.

Ние иначе сме добре, аз раста като за световно  Rolling Eyes, такъв корем вече имам , че се чудя как ще е до края Simple Smile, но дано всичко е наред до края .
Влади един ден ме гледа, гали ми корема  и ми вика - Мама си папа всичко и ето как й расте корема  Joy, ей попиках се от смях. Знае че има бебе там, което редовно иска да го вадим вече  Joy, но в крайна сметка се съгласи да го изчакаме да порасне и тогава да го вадим да го гушел  Laughing
Бате кога слуша , кога не . Започнаха ни драмите с пролетните конюктивити на нас  ooooh!, това лявото око пак започна да се запушва често и оттам започнаха проблемите. Сега съм в дилема да продължа ли с поредните антибиотични капки , допълнително и противоалергични ни изписаха, че май са по скоро някакви алергии или да си карам на хомеопатията, която сега включих. Пуснахме изследване на секрета от окото и ще реша след това какво да го правя.

Надявам се че другите сте добре и дано се поразпишат повече да кажат как са, че доста се позагубиха  newsm78

# 280
  • NE
Гери С второто корема расте по-бързо. Обяснението било, че мускулатурата е по-отпусната след първата бременност и поддава корема по-бързо.

# 281
Здравейте,
Ели, честита радост - да расте здрава и спокойна малката душица Simple Smile

Аз от два дена си имам пак моето дете - в настроение е, разказва ми истории, смее се, играе си. Но пък аз си изкълчих много лошо крака и едвам ходя.
Добре че е уикенда и има кой да помага Simple Smile
Хубав ден  bouquet

# 282
Благодаря, момичета!!! Hug Hug Hug

Въпреки че с две не е като с едно, сега е толкова по-лесно... Чаках няколко дена да ме удари пак следродилна депресия, но този път пропусна!!! Както каза кдна приятелка, с две деца нямаш време за глупости.

Сега се ядосвам че много настоявах да сложат обеци на малката в родилното. На каката също и ги сложихме там.
Обаче и при каката и при малката беба едната дупка беше лошо сложена и трябваше да се повтори. Та ме е яд че не отидох на друго място...

Гери, и моят корем беше по- голям  и от рано.  Накрая бях доста огромна а беба се роди толкова голяма колкото каката.

За килограмите, не се притеснявам, ще ги сваля, но и мисля е рано да зная колко са ми останали точно. След месец когато организма си дойде на нормалното състояние ще го мисля.

Ааа исках да питам, че не помня.
Аз кърмя и беба е закачена по цял ден, особено пъраите дни беше като ваденка Simple Smile

Сега обаче от толкова стимулация имам мляко като за 5 деца и не знам да не стане някой проблем с запушени канали... И т.н.

# 283
  • NE
Ели Цеди се. И аз бях така. При мен млякото слезе много рязко. Обаче Алекс бързо се наяжда и не виси като батко си по 40 мин. За мен това е голямо улеснение.
Следродилната и мен ме пропусна, дори бях много дзен след изписването.
Копче Страхотни новини. bouquet

# 284
Ели Цеди се. И аз бях така. При мен млякото слезе много рязко. Обаче Алекс бързо се наяжда и не виси като батко си по 40 мин. За мен това е голямо улеснение.
Следродилната и мен ме пропусна, дори бях много дзен след изписването.
Копче Страхотни новини. bouquet

Мислех го, но така няма ли да се произвежда повече?
Надявах се да се регулира само...сега съм с много впечетряващи размери, и ме боли доста..

Общи условия

Активация на акаунт