Аз направих и един блистер, както не ми се беше случвало.
. Много а внимателна !
. И аз сега съм по-спокойна от първия път
и това ми дава енергия ! 
незнам дали още някой влиза да наднича тук. Аз периодично и носталгично надниквам, но се затрихме за жалост.
, но да стигнем до тоя момент.

Да е здраво октомврийчето
При мен най-голямата е на 13-ти
Много динамична и хубава година имах с едни третокласници
Средната ще завършва 1-ви клас ... На най-голямата й предстоят матури, кандидатстване, бал
Дидка си е Дидка - ходи на градина, дивее ... и си се гушкаме и носим, когато пожелае, че аз много искам, а тя само, когато е уморена
Ей, сега ми пристигна онбухимото от Индия и изчезваме в парка, да се умори и да си я прибера носейки с него
и само това повтаря. За сега много се радва за бебето, ще видим как ще е като се появи
.
и за сега не изглежда да е кротките 

, моя няма шанс да го нося. Сега го тормозя сам да прави всичко, да се облича, обува и тн, че се лигавучка и не иска, но определено ми става трудно вече да се сгъна
. Май ще сме музикални, едно пеене едно чудо е в къщи. 
С една глава е над децата от групата и в градината. Иначе от сега проучвам вариантите за бебеносене, че с нея имах само един слинг и с него беше удобно само до към 5-6 месец.

но това да се съблече или да се облече сама, май някъде към предучилищната ще стане. Тогава мисля, че и АМ от шише ще спре. Още се успокоява с него.
Вилито на 3 месеца го носих в раница, но ни умаля и спрях да го нося и сега въобще не го пробвам, макар че има модели които са от раждането до тодлър.
. Онзи ден прекарах 40 минути за да убедя дребния да пробва банан с ягода едновременно. На мен така ми се дояде и установих колко е яко и викам да му покажа . Еййй баси ината и накрая пробва, е сега познайте ягодите се ядат само с банан
зелении не си и помислям да сложа. Не мога да се отърся от мисълта, че не яде, защото аз не се старая повече, ама както ви казах, аз съм вече клиничен случай. А пък не мисля, че ако й направя пюрето или ориза на фигурка ще го яде. Нещо обърках още в началото с нея и сега си е просто злоядо и капризно дете, на което му се угажда поради обстоятелствата, които допълнително утежняват чуството на вина, че не се храни достатъчно здравословно