Забременели след ин витро - тема 29

• 45 522
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Магнетична - само чиста вода използвай в момента, никакви сапуни, лосиони и т.н.

# 601
Магнетична - само чиста вода използвай в момента, никакви сапуни, лосиони и т.н.

Мерси Пънче  Hug

Този ми го препоръча акушерката от ЖК - предпазвал от бактерии  Crazy

# 602
  • София
Аз и преди да забременея,и сега ползвам този:
http://www.green-master.eu/shop/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D … 1%80%D0%B2%D0%BE/

# 603
Ние също сме на сухо  Crazy Онзи ден на почивката, тъкмо бях приклещила ММ, обаче организма ми така се беше свил, че бях по зле от девственица  hahaha  И всичко замина на кино  Crossing Arms  ММ се базика, че Рапунцелка била затворила входа, защото не и се гледали нецензурни работи  Laughing

Имам две питания  Whistling

Мамите с Хашимото, пили ли са витамини за бременни с йод  newsm78

Другото ми питане е : какъв интимен гел ползвате по време на бременността ?? Отзиви за този, някой има ли : http://apteka.framar.bg/30020259/%D1%81%D0%B0%D1%84%D0%BE%D1%80% … -250-%D0%BC%D0%BB
Аз съм с хашимото и от самото начало на бременността си пия витамини за бременни Femibion. В тях има йод и ендокринолог ми каза че няма проблем в количеството което е. Ако ти ги е изписал лекар си ги пий.

# 604
Точно тези ми ги предписаха и на мене, обаче от ЖК, а аз на тях им нямам особена вяра, а относно йода няма категорично мнение може или не  Rolling Eyes 

Благодаря ти Кали, както и на другите момичета с интимният гел  bouquet

# 605
Аз в момента също не използвам интимен гел, само вода.
За витамините и аз съм с Хашимото, но пия едни , в които има само 17% от дневната доза йод.

# 606
Аз съм с антибактериален гел и ми е супер.

# 607
Аз съм с антибактериален гел и ми е супер.

Кой  Hug

# 608
На тонове съм. Като се прибера, ще погледна  Simple Smile

# 609
На тонове съм. Като се прибера, ще погледна  Simple Smile

Поздрави на малчо  Heart Eyes

Миналата седмица бях при акушерките по ЖК и ми мериха тоновете - бях ей така  Shocked до сега на никоя от моите приятелки не съм чула да и мерят тоновете у наше село по ЖК  Crazy

# 610
Не е ли рано? newsm78 Ама пък е много хубаво да си го чуваш Heart Eyes

# 611
Не е ли рано? newsm78 Ама пък е много хубаво да си го чуваш Heart Eyes

Ами като имаха инициатива, аз как да им откажа  Laughing  И аз се зачудих, че е рано, но пък както казваш поне я чувам, не че не я усещам  Heart Eyes  Пък и аз ходя в различни дни при докторката и акушерките и така ми се събират повече срещи с Рапунцел  Heart Eyes

# 612
Така, така...като ти дават, взимай; като те гонят, бягай  Mr. Green

# 613
И аз ползвам Lactacyd,  ама не редовно, та опаковката ще ме кара мнооого, ако не й изтече годността хаха. Иначе всички препоръчват основно с вода и това е, но честно казано с инт гел аз лично усещам повече свежест.

# 614
  • От Луната
Най-сетне в цивилизацията  Joy

krassi14, честита радост! Здрав, щастлив и много обичан да е малкия Ивайло! На теб бързо възстановяване и леко преминаване през първите емоции  Hug Hug Hug
Надявам се всичко да е наред и с малкия вече сте си у дома  Praynig Praynig Praynig

Останалите да не пререждат  Naughty

Стискаме палци на Буби, Кристи и Пънчето за леко раждане и страхотни емоции  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз да дам малко отчет. Пускаха ми изследвания от ЖК, не са много добре, някакви "красоти" има, но не ми се задълбава да чета. Много работа имам, а сряда е ден за Сигридов и той ще каже.
Мислех че имам рецидив на кандидата, но явно от тел. не съм видяла добре, резултата не е готов още... и казвам ви нямам акъл, за последната година имам 5-6 МБ, а сега забравих, че излиза за 3-5 дни  Crazy Crazy Crazy .

Общи условия

Активация на акаунт