След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 696
  • 747
  •   1
Отговори
# 525

Crazymegi   welcome

[/quote] Благодаря!

# 526
  • Perla
Сега прочетох в една друга тема публикуван репортаж от днес в турската преса за евентуална женитба между Баръш и Гюпсе и всички фенове на Ашка са в шок.

Ами то нали това е целта на мероприятието!  Mr. Green Феновете на Ашка да са в шок и вместо да чакат с радост и наслаждение началото на сериала, за да се любуват на дефмерите, да мислят ежесекундно от кое кьоше ще се покаже пак тая противна жена, от коя страница на вестник ще надникне, за да събира светлините на прожекторите върху себе си, белким зрителите отклонят вниманието си от ЕлБар.

# 527
Много се вълнувам за втория сезон на Ашка, цяло лято ви чета и преглеждам сериите от първи сезон, но ако Баръш е имал глупостта да предложи на Гюпсето точно сега, това ще означава , че тя много добре знае как да си изиграе картите , за нея самата , но не мисли за бъдещето на Баръш. Явно, за да е в центъра на вниманието е готова да премине и през неговата кариера, което е видно от интервютата, които той дава, само и само тя да е в светлините на прожекторите.

# 528

Доре, кво вика Боре, че аз с турския съм много на "Вие"  newsm78

Crazymegi, добре дошла  Laughing
Щом си фен на Ашка, трябва вече да си обръгнала да какините простотии   Joy  Joy  Joy Радвай се на Боре, докато става за гледане, че нали знаеш - с какъвто се събереш  hahaha

# 529
  • Perla

Доре, кво вика Боре, че аз с турския съм много на "Вие"  newsm78

Crazymegi, добре дошла  Laughing
Щом си фен на Ашка, трябва вече да си обръгнала да какините простотии   Joy  Joy  Joy Радвай се на Боре, докато става за гледане, че нали знаеш - с какъвто се събереш  hahaha
[/quote]

Диде, казва, че през новия сезон ще се видим по СТар тв. Peace

Много се вълнувам за втория сезон на Ашка, цяло лято ви чета и преглеждам сериите от първи сезон, но ако Баръш е имал глупостта да предложи на Гюпсето точно сега, това ще означава , че тя много добре знае как да си изиграе картите , за нея самата , но не мисли за бъдещето на Баръш. Явно, за да е в центъра на вниманието е готова да премине и през неговата кариера, което е видно от интервютата, които той дава, само и само тя да е в светлините на прожекторите.

Предложил той, трънки и глогинки предложил! Тя и от три месеца размята един пръстен, да си мислят хората, че е  годежен, сега пак с нейните загадки, с които лови фенките си и те раздухват евентуалната новина, че е получила предложение, вестниците я повтарят и те така! Баръш снима в Рим вече колко дни, може би все още не са се върнали, ама турските медии вече го ожениха!на практика от едно нейно изречение направиха цял роман!

# 530
Нищо де, те и журналята хора, трябва си пълнят страниците с нещо  Mr. Green
Зачезвам аз, стигат ми толкоз женитби, гледайте дорде се прибера да не го разведете Борко  Joy  Joy  Joy

# 531
Много се вълнувам за втория сезон на Ашка, цяло лято ви чета и преглеждам сериите от първи сезон, но ако Баръш е имал глупостта да предложи на Гюпсето точно сега, това ще означава , че тя много добре знае как да си изиграе картите , за нея самата , но не мисли за бъдещето на Баръш.Явно, за да е в центъра на вниманието е готова да премине и през неговата кариера, което е видно от интервютата, които той дава, само и само тя да е в светлините на прожекторите.

Добре дошла!
Hug

Това показва само едно- страх.Усеща опасност да не го изтърве!

Големият Ардуч тества адреналина си. Щастлив човек!

# 532
  • Perla
Нищо де, те и журналята хора, трябва си пълнят страниците с нещо  Mr. Green
Зачезвам аз, стигат ми толкоз женитби, гледайте дорде се прибера да не го разведете Борко  Joy  Joy  Joy

Оф, Диде, да почва вече сериалът,че ми писна от тая- ден през ден в новините и човек я вижда и наяве, и насън! Вече ми се повдига от нея  Sick

Скрит текст:
Много се вълнувам за втория сезон на Ашка, цяло лято ви чета и преглеждам сериите от първи сезон, но ако Баръш е имал глупостта да предложи на Гюпсето точно сега, това ще означава , че тя много добре знае как да си изиграе картите , за нея самата , но не мисли за бъдещето на Баръш.Явно, за да е в центъра на вниманието е готова да премине и през неговата кариера, което е видно от интервютата, които той дава, само и само тя да е в светлините на прожекторите.

Добре дошла!
Hug

Ели!  Peace Ако е толкова сигурна в тая връзка, няма защо непрекъснато да я навира в очите на хората. Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 18:11 от dora_st

# 533
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Добре дошла!
Hug

Големият Ардуч тества адреналина си. Щастлив човек!

Ели  Hug Heart Eyes
за червеното - самата истина  Naughty
Гупата се е хванала за Борко като удавник за сламка  Whistling и ако го изпусне, кой ще хване  Thinking. Хубави мъже в Тр - бол ама надали повече са големи балъци  Crossing Arms

Бати си вдига адреналина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 534
невероятна снимка,красив модел

.............................................................
Каката си е щастлива от всякъде.
 Поздрав за празника,много необичаен  и съм изненадана  кой още участва във филма.
Забележете как гледа жената

https://www.instagram.com/p/BKQAobJjKFG/?taken-by=gupseo

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 16:32 от eliNIM

# 535
Благодаря за топлото посрещане!
Аз съм откачена на тема "Любов под наем". Децата ми вече като чуят за серияла, бягат в другата стая, а мъжът ми като види, че гледам нещо за Баръш Ардуч се сърди съвсем насериозно. А колежката ми в офиса каза , че ще си купи тапи за уши, за да не ме слуша ежеминутно като говоря за Ашка. Така не съм издивявала по никой друг сериял. Даже като бяхме на море в Гърция миналото лято , стоях под една палма на двора на хотела да гледам новата серия в петък, че само там се хващаше интернет. Много турски дизита съм гледала, но както тук ме заплениха Баръш и Елчин с играта си, в друг турски сериял не съм го видяла. Даже сериозно си мислех по едно време, че има нещо между тях, така правдоподобно играят. Много ми се иска да има наистина нещо между тях, защото си подхождат и ще си влияят добре един на друг, както самите те казват , но вече разбрах, че това няма как да се случи. Кака Гюпса държи здраво фронта и не вярвам да изпусне Баръш, щото друг такъв заплес като него надали ще намери.

# 536
Скрит текст:
невероятна снимка,красив модел

.............................................................
Каката си е щастлива от всякъде.
Поздрав за празника,много необичаен  и съм изненадана  кой още участва във филма.
Забележете как гледа жената[/i]

https://www.instagram.com/p/BKQAobJjKFG/?taken-by=gupseo
Ох, и на тях им е писнало от нея, нон-стоп да се прави на олигофрен

Crazymegi, Добре дошла  Hug
Хич даже с присъствието си по вестниците не им опротивява Гупсето на турското народонаселение, за мое съжаление, а и недоумение  Mr. Green, Гупата е мн харесвана и приемана за забавна и колоритна  ooooh! ooooh! Tired

# 537
  • Perla
Благодаря за топлото посрещане!
Аз съм откачена на тема "Любов под наем". Децата ми вече като чуят за серияла, бягат в другата стая, а мъжът ми като види, че гледам нещо за Баръш Ардуч се сърди съвсем насериозно. А колежката ми в офиса каза , че ще си купи тапи за уши, за да не ме слуша ежеминутно като говоря за Ашка. Така не съм издивявала по никой друг сериял. Даже като бяхме на море в Гърция миналото лято , стоях под една палма на двора на хотела да гледам новата серия в петък, че само там се хващаше интернет. Много турски дизита съм гледала, но както тук ме заплениха Баръш и Елчин с играта си, в друг турски сериял не съм го видяла. Даже сериозно си мислех по едно време, че има нещо между тях, така правдоподобно играят. Много ми се иска да има наистина нещо между тях, защото си подхождат и ще си влияят добре един на друг, както самите те казват , но вече разбрах, че това няма как да се случи. Кака Гюпса държи здраво фронта и не вярвам да изпусне Баръш, щото друг такъв заплес като него надали ще намери.

Извинявай, но да те питам- как можем да се обръщаме по- кратичко към тебе?

Та в темата едно от момичетата- ПРО, използва едно изречение, което аз много харесвам "Времето ще покаже!" Нищо нито е станало, нито е свършено, нито пък ще бъде свършено.  Peace

# 538

Елка го е споделила пред 5 минути newsm78

Елка де не е отишла и тя в Италия  Mr. Green, обстановката е почти италианска  Joy  Thinking Laughing

# 539
Здравейте,момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз пък си чакам новият сезон и хич не ме интересува Гюпсето.

Общи условия

Активация на акаунт