След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 695
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Perla

Елка го е споделила пред 5 минути newsm78

Елка де не е отишла и тя в Италия  Mr. Green, обстановката е почти италианска  Joy  Thinking Laughing
Вероятно е от Италия, но от лятната ѝ почивка с Руткай. Има снимка с него със същите дрехи.

# 541
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Ехеее, аз влизам за Елбарска снимка преди началото на сезона, а то сватба се стяга. Crazy
Хич не го мисля Борко, да сърба това, което дроби. Wink
Лошото е, че дроби и в чужди паници. 1 седмица преди началото на сезона и при тази конкуренция, която се задава, всички медии се занимават с неговия личен живот, а не с проекта му. ooooh! Нямам думи. Браво на каката, да му приключи проектът по никое време (не го пожелавам), пък да го видя тогава.

Говорите за Киво. Къванч е една добре смазана машина за пари. Той е цяла индустрия в ТР. Борето има доста докато го настигне. И Къванч се ожени за крокодил, но сякаш успява лекооооо да я държи настрани от събитията.

# 542

Елка де не е отишла и тя в Италия  Mr. Green, обстановката е почти италианска  Joy  Thinking Laughing
Виви снимката може би е от времето когато беше в Италия.
Сравнението вече е направено

СТАР ТВ пусна и поздрава на Елчин.
Защо не ги събраха  двамата заедно.

Elçin Sangu'dan mesaj var! #KiralıkAşk yeni sezonuyla Star'da

https://twitter.com/startv

Доре писали сме едновременно Peace

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 17:43 от eliNIM

# 543
1 седмица преди началото на сезона и при тази конкуренция, която се задава, всички медии се занимават с неговия личен живот, а не с проекта му. ooooh! Нямам думи. Браво на каката, да му приключи проектът по никое време (не го пожелавам), пък да го видя тогава.

smile3521 smile3521 Мише  Hug

То какво да го гледам тогава, той няма да е за гледане, а за убиване  Mr. Green

# 544
Приятелите ми казват Меги.

# 545
Скрит текст:

Елка де не е отишла и тя в Италия  Mr. Green, обстановката е почти италианска  Joy  Thinking Laughing
Виви снимката може би е от времето когато беше в Италия.
Сравнението вече е направено

СТАР ТВ пусна и поздрава на Елчин.
Защо не ги събраха  двамата заедно.

Elçin Sangu'dan mesaj var! #KiralıkAşk yeni sezonuyla Star'da

https://twitter.com/startv

Доре писали сме едновременно Peace
Доре, Ели, мерси! Хм, не се сетих, че може да е от тогава, те вече май празнуват, и сигурно и екипа от Рим са се прибрали вероятно  Rolling Eyes

Това започва вече много да ме дразни, толкова ли не могат да ги съберат заедно да отправят благопожеланията си Mr. Green Все едно не знаят колко ще са доволни феновете Crossing Arms

# 546

Това започва вече много да ме дразни, толкова ли не могат да ги съберат заедно да отправят благопожеланията си Mr. Green Все едно не знаят колко ще са доволни феновете Crossing Arms

Peace Щяха да взривят нас феновете с един общ поздрав.
Не го разбирам. Искат рейтинг, а ГГ разделени ни пожелават  нова среща няколко дни преди старта

newsm78

От Габи Peace Peace

ViewSome @viewsome7  2 минПреди 2 минути Показване на превод
@startv They are equally main actors. And as we know ... ladies first. And not for hours difference ✌ Thanks☺

ViewSome @viewsome7  4 минПреди 4 минути Показване на превод
@startv Thanks for the sharing☺ But and another time I noticed it. You post first Baris and then (several hours later) post Elcin.

# 547
  • Perla
Приятелите ми казват Меги.

Благодаря! Hug

# 548

Не го разбирам. Искат рейтинг, а ГГ разделени ни пожелават  нова среща няколко дни преди старта

newsm78

От Габи Peace Peace

ViewSome @viewsome7  2 минПреди 2 минути Показване на превод
@startv They are equally main actors. And as we know ... ladies first. And not for hours difference ✌ Thanks☺

ViewSome @viewsome7  4 минПреди 4 минути Показване на превод
@startv Thanks for the sharing☺ But and another time I noticed it. You post first Baris and then (several hours later) post Elcin.
Да  Peace така не се прави висок рейтинг, най-големят ми страх е, че сериала ще приключи бързо, заради странното им държание на моменти Tired
Дръжте се естествено и феновете няма да умуват и гадаят, ама има ли нещо между вас, няма ли  Peace Те всъщност с това отдръпване, развихрят фенските фантазии  Crossing Arms

# 549
  • Perla
Скрит текст:

Не го разбирам. Искат рейтинг, а ГГ разделени ни пожелават  нова среща няколко дни преди старта

newsm78

От Габи Peace Peace

Да  Peace така не се прави висок рейтинг, най-големят ми страх е, че сериала ще приключи бързо, заради странното им държание на моменти Tired
Дръжте се естествено и феновете няма да умуват и гадаят, ама има ли нещо между вас, няма ли  Peace Те всъщност с това отдръпване, развихрят фенските фантазии  Crossing Arms

[/quote]

Виви, на мене ми се струва, че това е политика на телевизията. Защото рейтингът засяга и нея. Значи, ако те изискват това, двамата ще бъдат в едно видео- няма къде да мърдат. Същото като на промото- застани тука, направи това, усмихни се ето така- каквото им кажат, това ще правят. Не са в положение да избират поведение, когато онези са им работодатели. Нито единия е Къванч, нито другата е Туба. Макар че имат потенциал, но все още нямат тези позиции.

Браво на Габи за въпросите към телевизията.  smile3501

не виждам буквичките на Габи, но е много красив колаж! Peace

# 550
Скрит текст:
Скрит текст:

newsm78

От Габи Peace Peace

Да  Peace така не се прави висок рейтинг, най-големят ми страх е, че сериала ще приключи бързо, заради странното им държание на моменти Tired
Дръжте се естествено и феновете няма да умуват и гадаят, ама има ли нещо между вас, няма ли  Peace Те всъщност с това отдръпване, развихрят фенските фантазии  Crossing Arms

[/spoiler]

Виви, на мене ми се струва, че това е политика на телевизията. Защото рейтингът засяга и нея. Значи, ако те изискват това, двамата ще бъдат в едно видео- няма къде да мърдат. Същото като на промото- застани тука, направи това, усмихни се ето така- каквото им кажат, това ще правят. Не са в положение да избират поведение, когато онези са им работодатели. Нито единия е Къванч, нито другата е Туба. Макар че имат потенциал, но все още нямат тези позиции.

Скрит текст:

[/quote]
Да, права си, може наистина да е по решение на екипа от ТВ-то, не съм гледала клипчета на актьорите от други сериали  Peace Но аз говоря като цяло за поведението им през изминалия сезон, това е цялостното ми усещане, че те умишлено не приемаха да участват заедно в предавания, а пък канеха Нергис, Онур и др. Трудно ми е да повярва, че е защото не са ги канили тях - главната двойка в най-успешния летен сериал , а пък предпочитаха Нера и Онур  ( нищо против тях) за свои гости  Peace Като те не спряха с изяви през цялата година  Laughing Ето това би било много от полза на рейтинга  Peace Мое виждане е това Peace

# 551
  • Perla
[
Скрит текст:
quote author=dora_st link=topic=940788.msg33701763#msg33701763 date=1473694721]
Скрит текст:
Скрит текст:

newsm78

От Габи Peace Peace

[/spoiler]

Скрит текст:

[/quote][/spoiler]
Да, права си, може наистина да е по решение на екипа от ТВ-то, не съм гледала клипчета на актьорите от други сериали  Peace Но аз говоря като цяло за поведението им през изминалия сезон, това е цялостното ми усещане, че те умишлено не приемаха да участват заедно в предавания, а пък канеха Нергис, Онур и др. Трудно ми е да повярва, че е защото не са ги канили тях - главната двойка в най-успешния летен сериал , а пък предпочитаха Нера и Онур  ( нищо против тях) за свои гости  Peace Като те не спряха с изяви през цялата година  Laughing Ето това би било много от полза на рейтинга  Peace Мое виждане е това Peace
[/quote]

Виви, много си права! Това би било може би от полза за сериала, но знаеш каква фенска истерия се развихри покрай тях и това сложи край на общите им появи, снимки, интервюта и т.н. Всъщност мисля, че се опитах да успокоят феновете, по- точно да ги накарат да повярват, че Елбар няма, защото и двамата си имат севгилита в реала, и това, което виждаме на екрана е проява на висш професионализъм, нищо повече. Но съм съгласна с тебе, че колкото повече се държат разделени, толкова повече предизвикват феновете да гадаят. В края на краищата, щом са само колеги, защо бягат като дявол от тамян от общи прояви?! Та май резултатът е точно обратен. Ако обаче играят както миналия сезон, безрезервно, всеотдайно, страстно, няма риск за сериала. Е, разбира се, ако сюжетът няма издънки, разбира се, както и тази свръхактивност на каката, която е наистина дразнеща и отблъсква феновете от Баръш.

# 552
  • София
1 седмица преди началото на сезона и при тази конкуренция, която се задава, всички медии се занимават с неговия личен живот, а не с проекта му. ooooh! Нямам думи. Браво на каката, да му приключи проектът по никое време (не го пожелавам), пък да го видя тогава.

smile3521 smile3521 Мише  Hug

То какво да го гледам тогава, той няма да е за гледане, а за убиване  Mr. Green

Hug

Има много такива примери в тези среди. Дано има акъл! Peace

Очаквам началото на сезона и искам да ме занимават предимно с Елка, Борко, екипа и всичко покрай проекта. Китове, каки и батковци не ме интересуват и се надявам по-малко да ни занимават с тях.

# 553
# 554
Не знам защо се учудвате, че първо са бутнали Боци, като всички обожават най-вече него, Елчин е след това  Laughing И то е поради факта, че основната аудитория на сериала е от жени  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт