След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 704
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Виви  Hug Котелина  Hug

Аз не го подиграваме момчето  Mr. Green той щот си е мой и може да му повтарям думите,ма вие чавки такива що ми го подигравате  hahaha  hahaha  hahaha
Не ви ли е срам,той се учи още  Mr. Green
Vay so serius  Mr. Green  Mr. Green

Верко   ми научи го момчето  Peace, покажи му   Naughty
млад и зеУен е още  Mr. Green Mr. Green поне да не те излага  hahaha

Нема нужда  Mr. Green аз го шпрехам и за него  hahaha

Систър това е предния  hahaha беше много serius  на една снимка hahaha
Сладур  Laughing ма така е като се учи от биг брадъра му, и той използва главозамайващ Инглиш  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 13:37 от *Виви*

# 511
Здравейте!  Hug Hug Hug

Фрагман  върви да пуснат  в петък или най-късно понеделник, щото няма време до старта.
Сега да се наслаждават на шекерения празник
Laughing

Тая Рита и тя много обича да ги реди един до друг!  Heart Eyes

PeaceТо  и ние  обичаме този ред, ама двамата нещо го нарушават

Мюжде  със своя любим певец Рики Мартин

# 512

А за фраговете- според мене по- рано от четвъртък си е направо нахалство да ги чакаме  Joy Joy Joy Не че ще откажа да си мъча акъла с някоя приумица, ама да се опитам да съм реалист- поне веднъж. Rolling Eyes

А, че аз съм си нахална, не само си чакам фрага, ми и ще мрънкам  Joy  Joy  Joy

Ели  Hug

# 513
  • На юг от тук

+1 Диде

“Любовта винаги е търпелива и нежна. Любовта не е ревнива. Любовта не е надута и суетна. Любовта никога не е груба и егоистична. Любовта не се обижда и не е злопаметна. Най-добрата любов е тази, която събужда душата и ни кара да искаме повече. Тази любов, която събужда огъня в сърцата ни и носи спокойствие на умовете ни”, се казва в Първото послание на свети апостол Павел към коринтяните.
Тази любов искам във втори сезон.А  дано ,ама надали като си познавам кака Мерич.

# 514

А за фраговете- според мене по- рано от четвъртък си е направо нахалство да ги чакаме  Joy Joy Joy Не че ще откажа да си мъча акъла с някоя приумица, ама да се опитам да съм реалист- поне веднъж. Rolling Eyes

Ели  Hug
hahahaЕ, ако това е нахалство, аз освен фрагманче, още и селфи на Елбар искам  Mr. Green Naughty

# 515
  • Perla
Скрит текст:

А за фраговете- според мене по- рано от четвъртък си е направо нахалство да ги чакаме  Joy Joy Joy Не че ще откажа да си мъча акъла с някоя приумица, ама да се опитам да съм реалист- поне веднъж. Rolling Eyes

А, че аз съм си нахална, не само си чакам фрага, ми и ще мрънкам  Joy  Joy  Joy

Ели  Hug
hahahaЕ, ако това е нахалство, аз освен фрагманче, още и селфи на Елбар искам  Mr. Green Naughty

ЕЕе, ако ще е нахалство, да е нахалство! Включвам се в искането и на елбарско селфи. Дори сега предпочитам него, отколкото фраг! Така или иначе другата седмица ще започнат. С фраг, без фраг- ще започнат! Пък селфито си е направо подарък от съдбата!

+1 Диде

“Любовта винаги е търпелива и нежна. Любовта не е ревнива. Любовта не е надута и суетна. Любовта никога не е груба и егоистична. Любовта не се обижда и не е злопаметна. Най-добрата любов е тази, която събужда душата и ни кара да искаме повече. Тази любов, която събужда огъня в сърцата ни и носи спокойствие на умовете ни”, се казва в Първото послание на свети апостол Павел към коринтяните.
Тази любов искам във втори сезон.А  дано ,ама надали като си познавам кака Мерич.

Кати, много ми се струва, че ще гледаме "Изгубената Албертина". Снощи си пуснах 14 епизод и като слушах за какво се разказва в книгата, си рекох, че като нищо Мерич ще ни върне тука и ще разберем как завършва книгата, която Йомер не беше дочел.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 14:34 от dora_st

# 516
  • Perla
https://twitter.com/arduc_sibel/status/775294025381384192

Обръщение на Баръш към феновете.

# 517
Здравейте всички в темата! Нова съм тук, но мога ли да се присъединя към вас?Аз съм луда фенка на сериала "Любов под наем" и ще ми бъде много приятно, ако ме приемете при вас! Simple Smile

# 518
  • Perla

Елка го е споделила пред 5 минути newsm78

Crazymegi , здравей! bouquet

# 519
Сега прочетох в една друга тема публикуван репортаж от днес в турската преса за евентуална женитба между Баръш и Гюпсе и всички фенове на Ашка са в шок.

# 520
Сега прочетох в една друга тема публикуван репортаж от днес в турската преса за евентуална женитба между Баръш и Гюпсе и всички фенове на Ашка са в шок.
Споко джанъм  Hug , ако това се случи шока ще е за Боце  newsm68 Ние ще го преживеем, но той как ще преживавя с тази прекрасна лейди, да му мисли  doh

# 521
Абе мене ме е яд, че тази никому НЕизвестна актриса се изживява като най-голямата звезда на Турция. Те другите звезди не могат да намерят място по вестниците от всекидневно бълващите новини за "красавицата"  Гюпса. Не вижда ли колко опротивява на хората по този начин.

# 522
Абе мене ме е яд, че тази никому НЕизвестна актриса се изживява като най-голямата звезда на Турция. Те другите звезди не могат да намерят място по вестниците от всекидневно бълващите новини за "красавицата"  Гюпса. Не вижда ли колко опротивява на хората по този начин.
Peace
Добре дошла  Hug Hug Hug

# 523
Благодаря за гостоприемството!!! Heart Eyes

# 524
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Споко джанъм  Hug , ако това се случи шока ще е за Боце  newsm68 Ние ще го преживеем, но той как ще преживавя с тази прекрасна лейди, да му мисли  doh

Про  Hug
както казваш Боци да му мисли  Whistling той ще си ягледа и живурка с нея   hahaha hahaha hahaha

Crazymegi   welcome

Общи условия

Активация на акаунт