След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 608
  • 747
  •   1
Отговори
# 645

Малеее, супер!

Поли, благодаря, че ми напомни думите си! Peace

И Левент се появи.

Снимката на Дефмерите е от сватбата на Сердар  ooooh!

# 646
# 647
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes форева сладурки   hahaha hahaha hahaha

Диде
и добре че не останало  Mr. Green той Кито и без тва няма да се събере  hahaha hahaha hahaha не се слави с финност  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
# 649
  • На юг от тук
В очакване на подсказки,всички вече губим търпение.
Но докато чакаме да си припомним един красив миг от приказката.

От интервю на Радина Думанян/Откраднат живот/.

"Любов е едно от най-трудните неща за изиграване, защото очите не умеят да лъжат. Там всичко се вижда. Зрителят (театрален или телевизионен) не може да бъде заблуден. Любовните сцени, независимо какво се случва в тях, са връхна точка на желанието, на докосналите се вече души. Затова за тези сцени са много важни психическата настройка и партньорът."

# 650
  • Perla
Скрит текст:

Малеее, супер!

Поли, благодаря, че ми напомни думите си! Peace

И Левент се появи.
Снимката на Дефмерите е от сватбата на Сердар  ooooh!

Да, бе, от 23 серия била, ама и аз не съм я повтаряла, откакто са я давали. Сега погледнах финала. Такава тежка сцена, сълзите ми се събраха в гърлото. Направо не ми се мисли какво ни чака в първите епизоди Cry

Скрит текст:

"Любов е едно от най-трудните неща за изиграване, защото очите не умеят да лъжат. Там всичко се вижда. Зрителят (театрален или телевизионен) не може да бъде заблуден. Любовните сцени, независимо какво се случва в тях, са връхна точка на желанието, на докосналите се вече души. Затова за тези сцени са много важни психическата настройка и партньорът."
Е, очите на нашите главни влюбени въобще не лъжат Heart Eyes И всички видяхме това, което искахме да видим! Дори и ония, които не искаха да го видят Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 12:42 от dora_st

# 651
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хайде, вече да вземат да пуснат един фраг ,викам аз  Mr. Green например днес- утре    Party

Ох, имам ужасното чувство, че скоро няма ги видим Дефмерите в един кадър  ooooh!, и аз като Поли си имам такъв навик да казвам лошите предчувствия, пък дано не се случат  Mr. Green Ако ли пък не, поне няма да съм толкова разочарована, както ако съм си представяла нещо хубаво. Когато се гледа сериал писан от Мерич, мисля, това е най- правилната стратегия, за да се избегнат разочарования  Mr. Green

Диди  Hug, Кита снима, затова не е в кадър  Mr. Green

# 652
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Скрит текст:

Малеее, супер!

Поли, благодаря, че ми напомни думите си! :peace:http://www.bg-mamma.com/index.php?action=pm

И Левент се появи.

Да, бе, от 23 серия била, ама и аз не съм я повтаряла, откакто са я давали. Сега погледнах финала. Такава тежка сцена, сълзите ми се събраха в гърлото. Направо не си се мисли какво ни чака в първите епизоди Cry

Скрит текст:

Е, очите на нашите главни влюбени въобще не лъжат Heart Eyes И всички видяхме това, което искахме да видим! Дори и ония, които не искаха да го видят Mr. Green

Доре   Hug Heart Eyes
+1 за поста   smile3521 smile3521 smile3521
видяхме и още как  Crazy Crazy Crazy

# 653
Скрит текст:
Скрит текст:

Малеее, супер!

Поли, благодаря, че ми напомни думите си! :peace:http://www.bg-mamma.com/index.php?action=pm

И Левент се появи.

Да, бе, от 23 серия била, ама и аз не съм я повтаряла, откакто са я давали. Сега погледнах финала. Такава тежка сцена, сълзите ми се събраха в гърлото. Направо не си се мисли какво ни чака в първите епизоди Cry

Скрит текст:

Доре   Hug Heart Eyes
+1 за поста   smile3521 smile3521 smile3521
видяхме и още как  Crazy Crazy Crazy
+1 И за това ние феновете не можем да повярваме, колкото и да се опитват  по всевъзможни начини да ни убедят, че всичко това е просто следствие на голям професионализъм и нищо повече  Peace

# 654
Все  у Дефне снимат , от сета май  са от преди седмица

Кати, чудесно откровение

# 655
  • Perla
Все  у Дефне снимат , от сета май  са от преди седмица

Кати, чудесно откровение

Е, нали снимаха Йомер в Италия да кара колело, докато страда и гони вятъра Mr. Green пък и снощи на самолет го снимаха!

Ето я фотографията рекордьор!

http://www.ucankus.com/detay/249687/kiralik-ask-dizisinin-guzel- … i-hangi-poz-begen

# 656

Изгледах епизода на 309 и много ми хареса.
Все повече и повече задържа вниманието на зрителя. Много добра двойка се получава с ГГ.  
Шоколадовата вафличка с европейско излъчване ми е любим персонаж,  hahaha за сметка на свекървичката и. Елементарна, комплексарка, злобна простакеса.Тя ми е най- отвратителния персонаж,  артистката е перфектна. След нея слагам по злоба и завист Пелин суто, въпреки,че и тази артистка се справя чудесно, че  чак ми идва в повече.

Оо Доре Hug ,,Добро утрото,,  на Елчин вече е в медиите и полезрението на пресата.
Харесва ми.По- добре за нея да чета и гледам

# 657
  • Perla

Изгледах епизода на 309 и много ми хареса.
Все повече и повече задържа вниманието на зрителя. Много добра двойка се получава с ГГ.  
Шоколадовата вафличка с европейско излъчване ми е любим персонаж,  hahaha за сметка на свекървичката и. Елементарна, комплексарка, злобна простакеса.Тя ми е най- отвратителния персонаж,  артистката е перфектна. След нея слагам по злоба и завист Пелин суто, въпреки,че и тази артистка се справя чудесно, че  чак ми идва в повече.

Оо Доре Hug ,,Добро утрото,,  на Елчин вече е в медиите и полезрението на пресата.
Харесва ми.По- добре за нея да чета и гледам

Е, ами Елка има от кого да се учи! Я каква е успешна оная, дето много я обича! Сигурно ѝ дава частни уроци по добър пиар. Mr. Green

ААА, Филизка ме уби с тая шоколадова вафличка  Joy Joy Joy И освен това дечицата трябва да приличат на нея, щото Ерол бил много обикновен  hahaha hahaha hahaha
Освен всичко друго, многа са ми забавни имената. Филиз- младо клонче, което предполага, че трябва да е тъничка като младо клонче .  Joy Joy Joy Куртулуш сигурно е свързано с корена на думата "спасение, освобождение", пък той- напаст божия  Joy Joy Онур знам, че означава "чест, достойнство", но за другите- нямам представа. със сигурност и те са избрани внимателно.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 13:47 от dora_st

# 658
Доре,   Peace и   Пелин су си е точно на място -горчива вода,/  или вода която мъти/  ако се съди по Су- вода   и Пелин си е пелин, горчива билка. Възможно ли е някой да си кръсти така детето  newsm78
А Фелизчето си е сладурче, гооолям бонбон  hahaha hahaha за ужас на Ерол
Joy Joy Joy

Екипът на Ашка днес са много дашни,да не ни изненадат с фрагман тези дни

# 659
  • Perla
Доре,   Peace и   Пелин су си е точно на място -горчива вода,/  или вода която мъти/  ако се съди по Су- вода   и Пелин си е пелин, горчива билка. Възможно ли е някой да си кръсти така детето  newsm78
А Фелизчето си е сладурче, гооолям бонбон  hahaha hahaha за ужас на Ерол
Joy Joy Joy

Екипът на Ашка днес са много дашни,да не ни изненадат с фрагман тези дни

Ели, тая снимка май е стара  newsm78 Чете човекът и се опитва да разбере какво точно трябва да направи с героите си  Joy
Но и на мене ми се струва, че ще имаме фрагман тази седмица. Толкоз бачкане през празничните им дни не шъ да е напразно. Дай, боже!

А за Пелин су- то не се бях сетила. Страхотен каст е в 309. И най- важното за мене до този момент- логично развитие на сюжета+ забавление с неподправен хумор. Дано продължат по- дълго и през новия сезон. Като ми писне от драмите на Мерич, ще ходя да си гледам 309. Ще ми действа като противоотрова. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт