На пазар във Варна - 44

• 80 604
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Да 40лв ме устройва но в роксима дрийм не са ли по скъпи. Става въпрос за зимна завивка за голяма спалня

# 646
  • Варна
Знаете ли от къде мога да купя олекотена завивка 2/2.20 на сносна цена. Понеже гледах в нета и ми се видяха мн скъпи. Акп може да ме ориентирате и за цена
Ако този размер ти върши работа, според мен, цената е много добра:
https://grabo.bg/zimna-zavivka-0w8vkw

# 647
  • Варна
Къде мога да намеря хубави мъжки пижами на нормални цени?

# 648
Къде да търся качествено, дебело палто от изкуствен косъм?

# 649
  • Варна

За сладкарски бои- днес ходих до Куки Буки- там има и течни и гелови . Зависи какво ще оцветявате. Аз си взех направо оцветен фондан и марципан.
Намира се на бул. Владислав Варненчик, бл.27, вх.Б, партер с/у градски гробища. - http://cookibooki.bg/ Няма табела , за ориентир кафява дограма , звънец и магазин втора у-ба до него.
  bouquet

Срещу гробищата имаш в предвид блоковете срещу Автогарата ли? Успоредни на булеварда? Че по адрес ми излиза доста по-надолу, до пощата.

# 650
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета искам да отрежа част от мокета в стаята и съответно да го обкантят. Идеи? Как вървят цените?

# 651
  • ВАРНА
Момичета искам да отрежа част от мокета в стаята и съответно да го обкантят. Идеи? Как вървят цените?

В търговски център Камко (На Сливница до Гранд Мол) режат и обкантват мокет,незнам дали го правят,ако не е закупен от тях.До рибната борса на пазара имаше преди пак магазин за мокети,там обкантваха и до ЖП гарата се сещам срещу китайската борса Земя на рози,че има голям магазин за мокети - и там обкантват,но пак казвам - не съм сигурна дали го правят,ако не е закупен от тях  Peace

За сладкарски бои- днес ходих до Куки Буки- там има и течни и гелови . Зависи какво ще оцветявате. Аз си взех направо оцветен фондан и марципан.
Намира се на бул. Владислав Варненчик, бл.27, вх.Б, партер с/у градски гробища. - http://cookibooki.bg/ Няма табела , за ориентир кафява дограма , звънец и магазин втора у-ба до него.
  bouquet

Срещу гробищата имаш в предвид блоковете срещу Автогарата ли? Успоредни на булеварда? Че по адрес ми излиза доста по-надолу, до пощата.

Да,блоковете срещу Автогарата - пада се в един от блоковете като тръгнеш от Автогарата към спирка Родина,пощата е още по-нататък,към Мол Варна  Peace

# 652
Много благодаря. Ходих до Дома и там обкантват само от тях закупени мокети.

# 653
  • Варна
Да 40лв ме устройва но в роксима дрийм не са ли по скъпи. Става въпрос за зимна завивка за голяма спалня

2/2.20 точно последно купувах на 42лв. Сега видях и етикета.

Мацки, скоро обсъждахте маникюристките и препоръчахте някоя в центъра. Коя беше?  Бях доволна от моята и не запомних и в темата не намирам, за което се извинявам. Другото ми ритане е с коя марка гел лаконе работи, ако знаете. При мен проблема е, че с Гелиш бях, а сега ги е сменила с snb, ако не се лъжа и не съм никак доволна. Отдилно малко си е повървала в повечко и не изпипва така нещата, на което аз много държа и сега с гел лак на 10 дни единия ми е обелен, а два са готови направо парчу дахси отлепи. Просто трагедия ... изисква спешна смяна.

# 654
Аз бях една от заинтересованите относно маникюрите. Беше ми препоръчана Деси от "Макс Спа" на ул. "Дубровник". Преди малко повече от седмица бях там и си направих френски маникюр. Не е мръднал от тогава и нямам никакви забележки. Отделно, Деси е много слънчева и приятна, което прави посещението там още по-комфортно. Мисля, че марката на лака беше Gelish. Не съжалявам, че отидох там и определено ще повторя! Simple Smile

# 655
  • Варна
Точно това търся. Благодаря ти!  Simple Smile Сега ще погледна точно къде е и за телефон. Би ли споделила как работи като време за един ши лак, успява ли да се вчести в часовете или все се чака, как са и цените. Каквото се сетиш Simple Smile

Сега видях къде е. Доста ми е далеко, но бих пътувала 30-40мин ако си заслужава.

Други предложения?

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 14:12 от eli70o0

# 656
Приключихме с цялата процедура за точно час - сръчна е и действа умело и ефективно. Аз ходих един понеделник и си бях запазила първия час. Нямаше навалица и мисля, че дори не видях някой да чака след мен. / Тук ще отбележа, че в сайта пише, че понеделник им е почивен ден, но всъщност Деси работи /. Цената на маникюра беше 25 лв. Доволна съм много и я препоръчвам. Жалко, че ми е малко далече, но качеството си заслужава. Маникюра ми не е мръднал - като през това време съм чистила без ръкавици, готвене, миене на чинии, фитнес и какво ли още не.

# 657
  • Варна
И при мен е доста далеко, но в крайна сметка с колата навсякъде мога да стигна Simple Smile Звучи супер. Благодаря ти!

# 658
И при мен е доста далеко, но в крайна сметка с колата навсякъде мога да стигна Simple Smile Звучи супер. Благодаря ти!

Да не забравиш да напишеш впечатления, ако отидеш! Simple Smile

# 659
Ели, Деската е върхът!!!! Аз бях тази, която я препоръчах. 😁При мен лака издържа три седмици и повече без проблем. Работи с Ши лак и Блускай, въпроса е какво ще си харесаш, като и цвят и тя ще ти каже съответно на коя марка е. Не работи с ментерлък лакове(китайски).

Общи условия

Активация на акаунт