На пазар във Варна - 44

• 80 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
трябват ми някакви коледни фигурки, статуетки, като ангелче например, но нещо красиво и не китайско, а за подарък, нещо впечатляващо.... гледах в dims-92 и vicko, но не ми допада нищо.... Thinking
В Мимоко има симпатични фигурки, но не знам колко трябва да е голяма. Имаха керамичен Дядо Коледа на ски с раница с мече, топки като кристални, дребни кристални фигурки. Може би и в Tea rose на Кокалчето да има интересни, но не съм гледала. Онлайн във Вивре има хубави.

# 631
  • Варна
трябват ми някакви коледни фигурки, статуетки, като ангелче например, но нещо красиво и не китайско, а за подарък, нещо впечатляващо.... гледах в dims-92 и vicko, но не ми допада нищо.... Thinking
В Мимоко има симпатични фигурки, но не знам колко трябва да е голяма. Имаха керамичен Дядо Коледа на ски с раница с мече, топки като кристални, дребни кристални фигурки. Може би и в Tea rose на Кокалчето да има интересни, но не съм гледала. Онлайн във Вивре има хубави.

Гледах в магазинче от Общината като се тръгне надолу към Севастопол в дясно. Не помня как се казваше, но е горе-долу зад спирката на 409.

# 632
Можете ли да ми подскажете откъде мога да купя обикновена ратанова кошница, предпочитам да е по-голяма? Необходима ми е за коледен подарък, тъй като смятам да поднеса компилация от вино и сирена за семейството ми Simple Smile

# 633
  • Варна
Има едно магазинче за ръчно изработени сувенири, които според мен са доста впечатляващи. На улица Сан Стефано е, след книжарница АБВ в посока към  басейна. За съжаление не се сещам името на магазина.

# 634
  • Вестерос
Според мен навсякъде са китайски с изключение на ръчно направени сувенири.  Thinking

# 635
Здравейте,група виждали ли сте игри,кукли и др. свързани с детското филмче"Калинката и черният котарак".Дъщеря ми(7г.) и ем голям фен,но нищо не откривам даже и онлайн няма нищо.

# 636
  • На плажа
Здравейте,как мога да стигна с градския транспорт от гранд мол до палах?

# 637
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Със 7-цата.Слизаш на светофара преди техникумите и вървиш надолу.

# 638
  • Варна

Къде да потърся подобен тип мъжка чантичка до 25 лв?
В олх и базар има доста, но ми се иска да видя и пипна.  Simple Smile

# 639
  • ВАРНА
Моля за идеи за подарък с детска снимка - имаме от Коледна фотосесия - правила съм чаши,календари,тефтери...нещо друго да препоръчате за баби и дядовци и къде евентуално?

# 640
  • Варна
Моля за идеи за подарък с детска снимка - имаме от Коледна фотосесия - правила съм чаши,календари,тефтери...нещо друго да препоръчате за баби и дядовци и къде евентуално?
Ключодържател, макар че, нашите баби и дядовци не ги ползват.

# 641
  • Варна
За подаръче със снимка може и играчка за елхата, имаше такива топки и сърца в лидл, отварят се и слагаш снимка вътре. Магнитче също, преспапие или пък на каменна плочка, става много красиво и ефектно!

# 642

Къде да потърся подобен тип мъжка чантичка до 25 лв?
В олх и базар има доста, но ми се иска да видя и пипна.  Simple Smile
В подлеза до Катедралата,(този,който се излиза срещу Синия пазар).Още след стълбите,първи магазин,всичката стока е навън.От там взех наскоро за баща ми чантичка,естествена кожа за 19лв,само че друг модел.Имаше и подобни на тази,която показваш.И на ъгъла след р-т Рощок,има голям магазин за обувки и чанти,там също има такива,в този ценови диапазон.

# 643
Знаете ли от къде мога да купя олекотена завивка 2/2.20 на сносна цена. Понеже гледах в нета и ми се видяха мн скъпи. Акп може да ме ориентирате и за цена

# 644
  • Варна
От Роксима Дрийм вземам завивки като този размер беше 40лв. Не знам на каква цена търсиш. Доволно съм от качеството и след доста пране не е мръднала. Детето също е с тяхна.

Общи условия

Активация на акаунт