На пазар във Варна - 44

• 80 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Много благодаря за коментарите за млякото и месото  Hug На мен по-скоро ми се иска да се срещна директно с човека/фермата, да си занеса бутилки и т.н. Макар, че може да пробвам този млекомат.
GaliaMD, коя е тази ферма в Аксаково, щом може да се ходи там, супер!

За Коледните еленчета, имаше такива преди няколко дни в Лидл на Владислав.
Млякото се налива във техни бутилки или ,ако си носите, във ваши. Налива го продавачката пред вас. От време на време съм засичала и собственика на фермата в магазинчето.
GaliaMD - да, точно за тази ферма става въпрос bouquet

# 616
От години не бях вадила снимки на хартиен носител, днес ми се наложи и ме одрусаха 4лв  Shocked Shocked Shocked за 2 снимки 9*13 и 1 снимка 13*18. Имате ли представа такива ли са цените наистина в момента, или  има и студиа с по-нормални цени  newsm78.
Ще вадя още 6-7 снимки, така че онлайн поръчки не ми вършат работа, заради доставката.

# 617
  • Варна
Прекалили са. Аз поръчвам онлайн като можеш поне цените да видиш. http://snimkitevi.com/snimkitevi/services/
В което и да е фото и да са по-високи цените 3 снимки в този размер за 4лв си е обир.

# 618
  • Вестерос
По фототата 10/15 е около 40-60 ст на снимка, 13 на 18 е май 1,20 масово, аз поръчвам от интернет за 15 ст на снимка

# 619
Много тъпо, че се наврях в първото срещнато фото  Sick
Утре ще обиколя повечко  Crossing Arms 
 bouquet

# 620
  • Вестерос
В Пиксел май беше по 50ст 10/15, 9 /13 трябва да е по-малко.

# 621

sunche Пътя за фермата - подминаваш си Аксаково и продължаваш по баира за Аксаковска панорама(пътя за Добрич) преди последния десен завой на баира има отбивка в дясно през една борова горичка. Там по едно черно пътче, което се разделя на две, следваш лявата отбивка и те отвежда до самата ферма. Само че се ходи като се стъмни, тогава започват да доят животните.  Hug bouquet Ако не съм обяснила като хората питай пак.  Wink На мен много си ми харесва млякото им, и особено зимата е по-гъсто и става много хубаво кисело мляко от него Simple Smile Сега съм бременна и повечето хора казват, че не можело да употребевам непастьоризирано мляко, но знам че го продават и по магазини тяхното си мляко , което ме успокоява, че си имат контрол затегнат. И скоро мисля да ида да си взема.  Simple Smile

# 622
Можете ли да препоръчате откъде мога да купя хубав спортен екип за момиченце на 8-9 години, размер 140? В Гранд мол проверих и нищо не ми хареса.

# 623
  • Варна
Търся ватирани дънки размер  140 , ако някой знае или е видял някъде скоро моля да пише...

Ходин в неделя..нямаха нищо, в НМ също, фиола, ,окади в мола,  мадара, ....нищо никъде..не могз  да  намеря и в темата какво е обсъдено по този въпрос.Моля ако някой има инфо да пише.

Има един магазин, на който видях табелка, че имат ватирани дънки. От Червения като се тръгне в посока Чаталджа от ляво, след дюнерите има няколко малки магазинчета за дрехи. В едно от тях. Табелката още стои на вратата (справка от вчера)

# 624
  • Варна
и аз поръчвам от тук, много съм доволна Naughty

# 625
  • ВАРНА
Трябва ми зимен непромокаем панталон за момиче към 9-10г.От Лидл взехме долницата за ски екипите,но са някак дълги и тесни - за по-слаби деца - това,което и става на талията е страшно дълго като крачол.На ски не ходим,по-скоро за игри в снега за 2-3дни като падне сняг  Mr. Green

# 626
  • Варна
Трябва ми зимен непромокаем панталон за момиче към 9-10г.От Лидл взехме долницата за ски екипите,но са някак дълги и тесни - за по-слаби деца - това,което и става на талията е страшно дълго като крачол.На ски не ходим,по-скоро за игри в снега за 2-3дни като падне сняг  Mr. Green
НМ, Зара, Reserved също имат ски дрехи, якета и панталони.

# 627
Препоръчайте магазин за палта с изкуствен косъм. Praynig  Търся качество, да е топло и дебело - ще бъде за майка ми, а те я доста зиморничава...

# 628
  • Варна
Някой правил ли е някакъв интересен колаж от снимки за подарък ? Някое фото предлага ли такива услуги ?  newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 15:37 от Miss_V

# 629
  • Варна
трябват ми някакви коледни фигурки, статуетки, като ангелче например, но нещо красиво и не китайско, а за подарък, нещо впечатляващо.... гледах в dims-92 и vicko, но не ми допада нищо.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт