На пазар във Варна - 44

• 80 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да купя боя з оцветяване на храни ? Искам да направя коледни сладки с декорации . Благодаря предварително.
От Пикадили, но сигурно има във всчики големи магазини - Кауфланд, Метро

В Кауфланд не намерих, а Пикадили е много бедно зареден вече , но ще хвърля едно око. В Била също нямаше...

В Метро имаше 6 цвята. И в обща кутия и по отделно да се продават. Аз яко се заредих.

# 586
Здравейте ,моля за помощ - децата си поръчаха големи шоколадови яйца, в техните очи големи са почети до колената Simple Smile ,някой виждал ли е толкова големи яйца?Чета в нета за Киндер сюрприз макси яйца,но питах на няколко места нямат.Къде във Варна мога да открия такива яйца на Киндер или още по- добре ако съществуват по -големи?

# 587
лятото бях виждала в магазина на Морска гара.Едно голямо яйце,пълно с малки яйчица Киндер

# 588
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Киндер Макси видях днес в Елитис до Икея.

# 589
  • Варна
В Била има от големите Киндер яйца, но са ок 10-12см.

# 590
Ще погледна първо на Морска гара тогава.Благодаря!

# 591
  • Варна
За месо купувам само от магазин "Джуро" под синия пазар. Имат ди кланница и всяка сутрин се кара прясно месо. Продават свинско, телешко и агнешко. От скоро виждям и пилешко, но то е пакетирано на Градус, ако не се лъжа.
Големите Киндер Макси сега гледам, че по празниците са пуснали на досга места като и в кварталния ни магазин има. Аз се запасих от Лидл, но не беше скоро. Целогодишно има в магазина на Морска гара като там ива и други интересни неща на Киндер, които няма по нашите магазини.

# 592
 Здравейте, знаете ли магазини за  гоблени и конци в близост до Владиславово. Знам за магазина до пощата имало и до колхозние пазар. Други знаете ли?

# 593
  • Варна
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да купя боя з оцветяване на храни ? Искам да направя коледни сладки с декорации . Благодаря предварително.
Провери в магазинчето на Илчовски на ул. Бългалски орел 8 там има богат избор. Има и телефон можеш да попиташ 052 636 626. 

# 594
Провери в магазинчето на Илчовски на ул. Бългалски орел 8 там има богат избор. Има и телефон можеш да попиташ 052 636 626. 
Благодаря за информацията ще го проверя задължително.

# 595
  • Варна
Понеже няколко пъти вече се споменава въпросният месарски магазин на червен площад, аз пробвах месото преди няколко дни, смляха ми кайма , и на по-ужасна кайма не ми се беше случвало да попадна. Изказвам мнение, като не ангажирам никой с него, явно има и доволни.

И аз взех от там готова кайма. Няма да повторя, никога.

# 596
здравейте, искам да попитам за координати на Драгомир Бакалов  - детски психолог във Варна, благодаря предварително.

# 597
  • Варна
На нашата улица има кабинет на психолог Бакалов (ул. Кап. П. Войвода), но не съм сигурна за първото име. Малко по-късно мога да мина и проверя, ако някой не се е включил с инфо.
Не е той, съжалявам, ако съм подвела.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 18:40 от eli70o0

# 598
Търся ватирани дънки размер  140 , ако някой знае или е видял някъде скоро моля да пише...

# 599
  • Варна
Търся ватирани дънки размер  140 , ако някой знае или е видял някъде скоро моля да пише...
Назад по страниците беше обсъждано.
Дънки, но не с ватирана подплата, а с памучна, гледах преди броени дни в Зара, този размер, на цена 40 лв

Общи условия

Активация на акаунт