На пазар във Варна - 44

• 80 524
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • На ръба..
Италиански магазин La fenice има на паркинга зад хотел Мусала, до пекарна Пармаксъзов. Може би там ще е хубав.

flufi
Много, много благодаря  bouquet

# 16
Здравейте,искам да попитам срещали ли сте някъде да се продават продукти на Елидор Турция/Elidor Turkey? Шампоани,балсами,маски,общо взето цялата им колекция?Използвала съм много шампоани,но по-добър за моята коса от този няма,но проблема е че намирам само онлайн и то имат само балсам и шампоан,а ми се иска да си закупя и останалите неща.Благодаря,хубав ден.

# 17
Здравейте! Някой има ли идея къде мога да намеря бели детски ризи или блузки с яка с къс ръкав за момиче? Не ми се занимава с шиене, защото ми трябват възможно най-бързо.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 16:10 от RainFlower

# 18
  • Варна
Здравейте! Някой има ли идея къде мога да намеря бели детски ризи или блузки с яка с къс ръкав за момиче? Не ми се занимава с шиене, защото ми трябват възможно най-бързо.
Магазин „Триада“ ул.“Бъкстон“ № 21 продават и ученически униформи за някои училища. Има ризи, бельо, пижами.

# 19
Магазин „Триада“ ул.“Бъкстон“ № 21 продават и ученически униформи за някои училища. Има ризи, бельо, пижами.

а там на дребно продават ли? Защото преди време ги бях питала и ми отказаха категорично, като казаха, че работят само с училища и на едро.

# 20
  • при най-добрия мъж...
Момичета,някой може ли да ми препоръча къде да изкарам курсове за козметик?

# 21
Здравейте,
Търся картонени кутии за направа на торта за ДГ или място, откъде предлагат такива готови, да не са по едно парче.
Както и ако някой е купувал рокля на Елза да ми препоръча място Simple Smile
Благодаря

# 22

а там на дребно продават ли? Защото преди време ги бях питала и ми отказаха категорично, като казаха, че работят само с училища и на едро.

Точно там ходих днес. Имаха само ризи с дълъг ръкав. По принцип казаха, че изпълняват поръчки, но на училища.

# 23
  • Варна
Рокли с Елза имаше в НМ, но в лятното колекция. Не знам останало ли е нещо, но може да се провери.

Картонени торти гледах в ОЛХ.

Аз търся дамски часовници на Casio от серията Sheen. Да сте виждали някъде поне марката, ако не в частност тази серия. В All time в моловете имат само по 3 модела от серията, а в скъпарските магазини нямат такива, защото те са ~200-600лв ценови клас. По интернет не ми се поръчва, защото харесах 3 модела и искам на живо да си избера.

Благодаря за темата! bouquet

# 24
  • Варна
Здравейте,
Търся картонени кутии за направа на торта за ДГ или място, откъде предлагат такива готови, да не са по едно парче.
Благодаря
Кутийките за картонена торта стават бързо и лесно, ако разпечатате шаблона (от Крокотак например) директно върху цветни картони. После само изрязвате и затваряте. Правила съм си няколко пъти такава торта и според мен цените в ателиетата са твърде високи за подобна торта. Незабравим спомен е и взаимната подготовка с детето.

# 25
Здравейте,
Благодаря
Кутийките за картонена торта стават бързо и лесно, ако разпечатате шаблона (от Крокотак например) директно върху цветни картони. После само изрязвате и затваряте. Правила съм си няколко пъти такава торта и според мен цените в ателиетата са твърде високи за подобна торта. Незабравим спомен е и взаимната подготовка с детето.

Хитра идея, но аз си го представях като две кръгли кутии декорирани Simple Smile пълни с шок.яйца Simple Smile.
Но из нета не намирам никъде откъде мога да купя такива кутии
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 26
  • Варна
Хубаво е за всяко дете от групата да има отделно парче- вътре примерно с балон, малки Киндер яйца, малки тоблерончета (които са в индивидуални опаковчици), и каквото прецените, че харесва на децата и ще се събере. В тази възраст много се харесват всякакви стикери и е хубаво и забавно за децата всяко парче да е украсено. Така всеки си харесва дадено парче, както правят с декорациите от реалните торти.
В Ракхива проверихте ли? Там имат опаковки за подаръци, мисля, че нещо такова Ви е нужно.
Ето онлайн кръгли кутии:
http://madewithlove.bg/16711-039-22

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 00:34 от flufi

# 27
Аз пък се скъсах да търся момчешко портмоне с връзка или чантичка за през рамо, да си слага телефона и паричките..

# 28
  • Варна
Бели ризки гледах в магазинче на ул.Державин (след Руското училище, до кръстовището с ул "Македония")  Дано ме разбра Embarassed
  Продължавам да търся устойчив детски дъждобран, под който да се носи и раницата. Видях в сайта на Декатлон...други предложения??

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 09:56 от SVU_D

# 29

Общи условия

Активация на акаунт