За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 52

• 58 007
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Божке, извинявам се, че само мрънкам, ама ако моето кротко спеше в количката щях да спя в парка с него. Не само, че не спи, ами и докато се вози реве. С нетърпение чакам да проходи, че да си починат кръста и краката ми от мъкненето му! Както се казва, всеки с проблемите си  Crazy .

# 121
Лейди, синът ми беше същия. В парка всички бебета дремят кротко в количките, моето реве та се къса. Разходките бяха ад! Много време продължи така, после бяха тръшканията по земята, абе не искам да си спомням.
Сега бебето докато излезем и е заспала, кротичка е, но аз си имам едно на ум, да не се отпускам много, че ми е кротко детето Simple Smile

# 122
  • София
Здравейте, бебка е на 3м със зверска хрема, предписаха ни гентазон за капане в носа, аз уж разбирам, всичко ми е ясно, ама като се прибрах и капнах в нослето и се чудя добре ли капнах, трябваше ли да мушна накрайника по-навътре в ноздричката, за да съм сигурна, че капката е влязла навътре, ама така пък няма да мога да видя колко капки съм сложила  newsm78. Много се чудя, капнах съвсем в началото на ноздричката, докато бебка лежеше, даже леко й наклоних главата назад, тя никак не ми се разсърди.

Между другото и тя не понася разходки в количката, нито пък спи повече от 20-30 мин. като едвам я приспивам с много рев (навън). То да си я разнасям на ръце горе-долу бива, ама междувременно трябва да търча и по 3-годишния калпазанин и съм картинка  #Crazy А бе да са живи и здрави и ние да имаме сили да се грижим за тях, това е.

# 123
Лейди, синът ми беше същия. В парка всички бебета дремят кротко в количките, моето реве та се къса. Разходките бяха ад! Много време продължи така, после бяха тръшканията по земята, абе не искам да си спомням.
Сега бебето докато излезем и е заспала, кротичка е, но аз си имам едно на ум, да не се отпускам много, че ми е кротко детето Simple Smile
Кофтито е че и големия син беше мега мрънкало. И си мислех, че след него няма накъде по-зле. Оказа се, че имало  Tired . Как е възможно бебе на 6 месеца да спи само по час-час и половина на ден! Че той брат му спи по 3 часа следобед!
Радея, може да изпробваш капките на твоя нос, аз така правя. Ще се ориентираш колко силно да стискаш и колко отпушват.

# 124
  • Варна
 Ние пък след разходка мием колелата на количката и я ползваме и в къщи.  Laughing Като мебел е тая количка. Легне ли в нея ,две кръгчета в стаята и бебка е заспала . Разшава ли се,друснем два ,три пъти количката и пак откъртва ... пу,пу да чукам на дърво! През деня на леглото си,на шезлонга,на дивана спи по 5 минути.Утре става на 3 месеца.

# 125
  • Стара Загора
За съжаление и ние ползваме количката в къщи.Наобед там го приспиваме.В началото го местех,но сега го оставям там.Спинка и по някое време се събужда и почва да плаче,люшваме количката няколко пъти и пак заспива.В леглото няма как да стане това.През деня спи малко-на обед около час и на разходката около 40-50мин.

# 126
  • София
И аз бях от тези, които е използвала количката като приспивно средство у дома. Синът ми имаше ужасни колики до късно и през деня спеше само в количката.

# 127
  • София
И аз бях от тези, които е използвала количката като приспивно средство у дома. Синът ми имаше ужасни колики до късно и през деня спеше само в количката.
И аз мия колелата на количката и я ползвам вътре. През деня редуваме количка, шезлонг. Има ужасни колики и само се чудя как да я успокоявам, но за сега в количката се получава по някога.
Коликите не трябваше ли да са само по няколко часа, аз имам чувството че денонощтно се гърчи, къркори и пръцка. В момента даже и докато я кърмя  Rolling Eyes

# 128
Здравейте, бебка е на 3м със зверска хрема, предписаха ни гентазон за капане в носа, аз уж разбирам, всичко ми е ясно, ама като се прибрах и капнах в нослето и се чудя добре ли капнах, трябваше ли да мушна накрайника по-навътре в ноздричката, за да съм сигурна, че капката е влязла навътре, ама така пък няма да мога да видя колко капки съм сложила  newsm78. Много се чудя, капнах съвсем в началото на ноздричката, докато бебка лежеше, даже леко й наклоних главата назад, тя никак не ми се разсърди.

Между другото и тя не понася разходки в количката, нито пък спи повече от 20-30 мин. като едвам я приспивам с много рев (навън). То да си я разнасям на ръце горе-долу бива, ама междувременно трябва да търча и по 3-годишния калпазанин и съм картинка  #Crazy А бе да са живи и здрави и ние да имаме сили да се грижим за тях, това е.
Даваш главичката назад, с пръст между ноздрите издърпваш нослето да се отворят ноздрите и капеш. Не пъхаш накрайника в носа (освен ако не е от тези, които се свалят и мият), защото ще заразиш разтвора. Това винаги ми е напомняла нашата лекарка.

# 129
  • София
Коликите не трябваше ли да са само по няколко часа, аз имам чувството че денонощтно се гърчи, къркори и пръцка. В момента даже и докато я кърмя  Rolling Eyes
При щерката бяха точно 2 часа  Laughing Помрънка нещо, сложих я по корем, заспа и това беше.
Със синът ми обаче разбрах що за чудо са коликите.

# 130
Мисля да спирам да кърмя, обаче малката не иска шише и АМ, някакви съвети как да постъпя? Почти на 6 месеца е, пробвах да захраня- безуспешно. Много малко наддава, сто пъти се разболя, ефект, освен близостта не видях. Мисля, че с режим и на АМ ще подобри покачването, от три месеца чакам подобрение и не става.

# 131
Здравейте. Щерката явно е хванала някакъв вирус с повръщане. В четвъртък вечерта повръщаше и дадохме вомитусхил. Петък нищо,но вчера вечерта пак повърна. Дори и мъжа ми беше така вчера. Температура тя нямаше. Да ви питам случвало ли ви се е така вируса да го има през ден? Днес повръща,утре не,после пак повръщане? И какви изследвания мога да пусна? Утре следобед ще я водим на лекар де, но до тогава искам някакво инфо. Междудругото мен ме удари вируса в гърлото

# 132
  • София
Амбро, аз изкарах този вирус. Повръщах 3 пъти през 2 дни. Имах и леко разстройство, но без болки. Температура нямах.

Зои, рано е да оставиш детето без мляко, устискай още поне малко. Докъм годинка е хубаво да получават кърма или АМ

# 133
Деси,а какво пи?

# 134
  • София
Нас вируса ни хвана през септемврийските почивни дни. Всички бяхме с разстройство и повръщане. При мен и синът ми повръщането беше еднократно, но дъщеря ми повръща цял ден и цяла нощ.
Повръщаше всичко, което поемаше. Караше само на вода. Успя само чай да пие. Когато успя да хапне малко пилешка супа разбрах, че вече е добре.
Температура не сме имали, но всичко ни болеше.

Предният път беше миналата година, пак за ден - студена пот, повръщане, разстройство и мускулни/ставни болки. Болките ми започнаха от врата и завършиха в стъпалата.

Общи условия

Активация на акаунт