Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 250
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Теорията и на мен ми допада, имам си и своя, но ще я напиша по-късно. Ужасно е да се пише от телефон.  Crossing Arms

# 61
Алисън, Мелиса или Лукас са моите предположения.

# 62
  • Пловдив
Аз много теории съм сменила, ама то при това съживяване на сумати народ

Сега последно съм на теорията за Езра, след като сме го виждали почти във всички епизоди. Пърово си мислех, че като е станал учител и след като Али нали е забърсала и него и той се е бил ядосал, че го е излъгала. Научил е за Мона и това, че е А и е започнал той. Обаче сега пък се сетих, че той може да е гадже на Чарлз и е разказал за играта на Мона и тогава Чарлз е почнал/а. И след като някой я убива решава той да продължи.

# 63
И тази ми харесва.

Винаги съм искала да е някое от момичетата, споделяла съм го хиляди пъти, съмнявах се в Спенсър и Хана, ако предположим, че е Спенсър тя може някак си да е открила произхода си и заради това започва да тормози Алисън, за да го върне на майка ѝ, но някак си не ми се връзва с частта с тормозенето на момичетата.
По едно време си мислех, че може да бъде някой от родителите, като главните заподозрени бяха тези на Спенсър, което отпада, защото майка ѝ не ѝ е майка Mr. Green, въпреки това има мотив.
От последните епизоди клоня и аз към Лукас, според мен той е второто дете на Мери, сега е богат, но преди откъде е имал средства за всички щуротии, които правеше А, не само за техническата част, но и не е могъл да мине без да подкупи някой, ако мислим логично.
Много се радвам, че всичко приключва, дано се даде логично обяснение на всичко, което ме съмнява разбира се.
Искам да кажа, че вече ми писна.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 23:28 от Ивекс

# 64
Гледам  началните епизоди. Видях, че сте писали, че в следващите сезони е имало много хора, които са били принудени да работят за главния А #Crazy Още в началото подозирам, че е брата на Алисън, но все пак съм на 1-ви сезон все още Mr. Green

# 65
Гледам  началните епизоди. Видях, че сте писали, че в следващите сезони е имало много хора, които са били принудени да работят за главния А #Crazy Още в началото подозирам, че е брата на Алисън, но все пак съм на 1-ви сезон все още Mr. Green
О, ти си бебенце още  Hug
По-добре не чети, че само ще се объркаш. Наслаждавай се на първите сезони, че после става тежко  Crazy

# 66
И на мен теорията много ми харесва, но ако всичко, което Сиси каза е лъжа ще стане още  по-заплетено и ще трябва да обясняват много ситуации, които няма как да развият заедно със развръзката от последните епизоди

# 67
  • Пловдив
Идва ми малко странно да е Лукас, защото той все пак нали беше и май още е влюбен в Хана, защо тогава на нея също ще и причинява всички тези неща. А и Чарлз трябва да е по-голям

# 68
Вярно е това, но най-логично е да е Лукас.
Кого ще изтипосат тогава? Не знам.... 33uu

# 69
  • В две мънички очи...
Мда, не съм срещала да казват че Лукас ще участва във следващите серии.

# 70
  • Пловдив
Е кого, та кого как не се сещате, толкова е логично  Thinking
Ще изровят някой, той/тя ще се окаже жив и че през цялото време е бил А/А.Д  Joy Joy Joy

# 71
Мотивирам се все повече и повече да разбера кой е А.Д  Laughing Laughing
Някой от вас да знае дали някъде е споменато нещо повече по темата (например дали  сме го ивждали често,бил ли в по-главните роли и т.н) ?

# 72
  • В две мънички очи...
Не Мара само казва че участвал редовно ама нейното редовно е много разтегливо понятие.

# 73
Пак съм аз.Някой беше споменал, че ще изровят някого и той/тя ще е А.Д.Амиии... мислите ли че е възможно да е Госпожа Д?Туко що отворих страницата в уикипедия, за да видя всички герои с нагласата да разбера кой  е А.Д.Излезе една таблица в която показват участието на актьорите - кога имат главна роля,поддържаща или са гости.
В последната графа е записано името на Мери Дрейк  и Джесика Дилорентис като се споменава, че ще са в главните роли. И понеже не мога да обяснявам много добре ето линк : https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8_%D1 … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 74
Не Мара само казва че участвал редовно ама нейното редовно е много разтегливо понятие.
Laughing както някой беше казал по-рано- то А.Д. си участва редовно в епизодите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт