Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 236
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ивекс идвам да пляскаме Мара, много нерви ми е похабила тази жена  #2gunfire #2gunfire
За град около 8000 човека просто не е възможно да не се знае всичко което се случва, едва ли си нямат като нашите радиа пред блока  Joy Joy Joy
А какво ще разплетат сигурно само последните неща. Май няколко епизода ще има за историята на Спенсър, осиновяването и т.н. в 18 се разбра че ще научат всички кой ги тормози и в 20 защо - цялата история. Мара твърди че за това време ще има 2 сватби (погребение не се знае) и ще каже кой е убил Джесика. Хах тази ще излезе наистина умряла.
А сега като се замисля май всяко едно момиче вече си има убийство:
Емили - Ноел
Хана - Арчибалд
Спенсър - не е ясно но беше с Мона като падна, с лопатата - Бетани
Аря - Шана.
Емили не уби ли и братовчеда на Мая?

# 46
Ивекс идвам да пляскаме Мара, много нерви ми е похабила тази жена  #2gunfire #2gunfire
За град около 8000 човека просто не е възможно да не се знае всичко което се случва, едва ли си нямат като нашите радиа пред блока  Joy Joy Joy
А какво ще разплетат сигурно само последните неща. Май няколко епизода ще има за историята на Спенсър, осиновяването и т.н. в 18 се разбра че ще научат всички кой ги тормози и в 20 защо - цялата история. Мара твърди че за това време ще има 2 сватби (погребение не се знае) и ще каже кой е убил Джесика. Хах тази ще излезе наистина умряла.
А сега като се замисля май всяко едно момиче вече си има убийство:
Емили - Ноел
Хана - Арчибалд
Спенсър - не е ясно но беше с Мона като падна, с лопатата - Бетани
Аря - Шана.
Емили не уби ли и братовчеда на Мая?
И аз така мисля newsm78

# 47
  • В две мънички очи...
Да, но  не му помня името.
Значи тя води с убийствата Simple Smile

# 48
Братовчеда изобщо не си го спомням, нито как е умрял.
Но, да всички убиха по някого.
Само Алисън не е.

# 49
Алисън е камъкът на раздора и заради нея става всичко! Един вид съвеременна версия на Троянската война!

# 50
  • В две мънички очи...
Е да но сега в последните сезони я изкарват светица  Joy

# 51
За това казвам, че е фантастика сериала! Поне според моите виждания и опит, аз никога не бих търпяла такова отношение от "приятел" и да бъда забъркана в такава мешавица с опасност за живота ми и после човекът ни лук ял, ни лук мирисал!

# 52
Вярно е фантастика. Joy
Този "А" спокойно може да мине за полтъргайст, всички са го чували, но никой не го е виждал. hahaha

# 53
Вярно е фантастика. Joy
Този "А" спокойно може да мине за полтъргайст, всички са го чували, но никой не го е виждал. hahaha
hahaha
Освен да очакваме Скъли и Мълдър да го разкрият, че ако чакаме на Роузуудската полиция  Whistling

# 54
Вярно е фантастика. Joy
hahaha

# 55
  • София
Заради тези лъжкини сега като гледам друг сериал и някой умре - не вярвам и не вярвам и чакам да видя кога ще се появи.  Laughing

# 56
И аз съм така. Joy

# 57
Според вас кой е А.Д. и каква е връзката на Джена с него?Хайде да порасъждаваме и да създадем интересни теории Grinning

# 58
  • София
Връзката на Джена с А.D. е като връзката на всички преди нея с A. Анонимен А я държи с нещо и я кара да му върши някаква работа. Моята теория е, че Сиси е била също инструмент на А и нещата, които каза са измислица. Чарлз е жив и е някакъв полубрат на Спенсър. Сега си отмъщава за изгубения живот. Възможно е да е Лукас. Твърде очебийно, но с много логика. А и нали са го наричали Херми (от хермафродит). Сега е богат и може да си позволи целия арсенал от проследяващи методи.

# 59
Много хубава теория, но не мисля, че Марчето ще извади нещо толкова смислено!

Общи условия

Активация на акаунт