Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 236
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Едва ли ще успеят адекватно да разплетат всички нишки, които заплетоха през сезоните.

# 31
  • Пловдив
За темата  bouquet
Изгледах финала и не мога да разбера защо Джена е с пистолета  newsm78 Ми през спокойно можеше някой да и избие пистолета или да я халоса. Освен това за първи път виждам сляпа с пистолет  Crazy

Ти се радвай,че не беше брадвата в нея.че нямаше да има повече епизоди.  Laughing

Това щеше да е уникално  Joy  Joy

А на мен ми е чудно при толкова малко население те почти целия град трябва да роднини. И по-същественото, явно родителите им като са били млади е било доста интересно и при такъв малък град никой нищо незнае и няма никакви клюки

# 32

За темата  bouquet
Изгледах финала и не мога да разбера защо Джена е с пистолета  newsm78 Ми през спокойно можеше някой да и избие пистолета или да я халоса. Освен това за първи път виждам сляпа с пистолет  Crazy

Ти се радвай,че не беше брадвата в нея.че нямаше да има повече епизоди.  Laughing
Тогава обаче Ивекс нямаше да се е забулила в черно  Twisted Evil

# 33
  • София

За темата  bouquet

Не се знае дали Ноел щеше да има късмета да се измъкне.  Laughing

# 34

За темата  bouquet

Не се знае дали Ноел щеше да има късмета да се измъкне.  Laughing
Поне нямаше да умре толкова смешно  Laughing

# 35
Вярно умря много смешно. Joy
Не съм се забулила още, ама ако изтипосат някой, който е 9-та дупка на кавала за А, отивам да гърмя Марето.

# 36
  • София
Вярно умря много смешно. Joy
Не съм се забулила още, ама ако изтипосат някой, който е 9-та дупка на кавала за А, отивам да гърмя Марето.

Я направо вземи ти брадвата  hahaha

# 37
 Joy
Но неща да ходя сама. newsm29

# 38
  • София
 smile3540 Идвам, какво да те правя  love001

# 39
 Joy
Така те искам. newsm65

# 40
Бях чела в темата няколко пъти да са споменава един сериал с позитивни коментари. Забравих как се казва, а хич не ми се рови, мога чак утре.

# 41
  • София
Бях чела в темата няколко пъти да са споменава един сериал с позитивни коментари. Забравих как се казва, а хич не ми се рови, мога чак утре.

Куантико?

# 42
 Thinking
How to get away with murder
Quantico
The Magicians
За тези се сещам да сме ги коментирали.

# 43
Куантико, да, благодаря ви! 😊

# 44
  • В две мънички очи...
Ивекс идвам да пляскаме Мара, много нерви ми е похабила тази жена  #2gunfire #2gunfire
За град около 8000 човека просто не е възможно да не се знае всичко което се случва, едва ли си нямат като нашите радиа пред блока  Joy Joy Joy
А какво ще разплетат сигурно само последните неща. Май няколко епизода ще има за историята на Спенсър, осиновяването и т.н. в 18 се разбра че ще научат всички кой ги тормози и в 20 защо - цялата история. Мара твърди че за това време ще има 2 сватби (погребение не се знае) и ще каже кой е убил Джесика. Хах тази ще излезе наистина умряла.
А сега като се замисля май всяко едно момиче вече си има убийство:
Емили - Ноел
Хана - Арчибалд
Спенсър - не е ясно но беше с Мона като падна, с лопатата - Бетани
Аря - Шана.

Общи условия

Активация на акаунт