Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 240
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • КиТ
И аз тук,знае ли се после за бъдещи интересни проекти на актьорите,да може пак да си ги гледаме Crazy Joy

# 16
И на мен ще ми е интересно да ги гледам в други сериали. В един момент ми беше омръзнало и исках да свършва..но след последната серия, нямам търпение вече  Grinning

# 17
  • Пловдив
Айде и аз с вас Simple Smile, нямам търпение да свърши, въпреки, че после какво ще чакаме и обсъждаме. Така си свикнах Simple Smile

Ето нещо за Ивекс за темата (последната снимка Wink.) http://prettylittleliars-fans.net/pll-15848

# 18
Да, доста скролване имаше докато се добера до нея. Whistling
И на мен би ми било интересно да гледам актьорите в други проекти, въпреки че толкова съм свикнала с тях и все ще се оглеждам за "А". hahaha

# 19
Кой беше последния?Сега свърши 7 сезон,нали?Изобщо не мисля,че това беше края...Или искате да кажете,че 8,който предстои ще бъде последен....

# 20
7-ми сезон е разделен, следващата порция серии - последните предстоят догодина.

# 21
7-ми сезон е разделен, следващата порция серии - последните предстоят догодина.
Сега вече вдянах!За момент се притесних,че е свършил,пък аз все още не съм разплела чорапа... hahaha

# 22
И аз при вас. Искам вече да се свършва и да се разплетат всички интриги, макар че нещата са така объркани, че трябва да са гении да обяснят всички глупости, сътворени през сезоните... Ще видим, дано има изненада - логична такава все пак...

# 23
Със сигурност звуча като голямо мрънкало, но какво му е логичното в продължение на толкова години една група момичета да бъде малтретирана, отвличана, да има хора, които си фалшифицират смъртта, истински смъртни случаи и всичко случило се да не бъде забелязано нито от родители, нито от властите в едно толкова малко градче? Ами то в едно населено място с милиони жители самата новина, че някой си си е инсценирал смъртта е огромна новина и най-малко познатите му винаги ще са нащрек, какво говорим за градче като Роузууд?! Вярно- филм е, но по-скоро е фантастичен, от колкото реален! То не бе въргаляне на глави, слепци, които виждат пък пак ослепяват, крадене на яйцеклетки, заравяне на трупове, които в последствие се оказват живи, преследвачи ... Шерлок  Холмс да се опитваше да разреши случая пак би се оплел като муха в паяжина!

# 24
  • В две мънички очи...
Колко голям е Роузууд  newsm78

# 25
# 26
  • Варна
За темата  bouquet
Изгледах финала и не мога да разбера защо Джена е с пистолета  newsm78 Ми през спокойно можеше някой да и избие пистолета или да я халоса. Освен това за първи път виждам сляпа с пистолет  Crazy

# 27
  • София
За темата  bouquet
Изгледах финала и не мога да разбера защо Джена е с пистолета  newsm78 Ми през спокойно можеше някой да и избие пистолета или да я халоса. Освен това за първи път виждам сляпа с пистолет  Crazy

Ти се радвай,че не беше брадвата в нея.че нямаше да има повече епизоди.  Laughing

# 28
  • Варна
За темата  bouquet

Ти се радвай,че не беше брадвата в нея.че нямаше да има повече епизоди.  Laughing
hahahaПрава си права  Joy Joy Joy

# 29

Общи условия

Активация на акаунт