Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 259
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Хубава двойка са. Heart Eyes

За топа и аз ще си трая.

# 676
  • В две мънички очи...
Много ми са странни тези снимки на които излизат като забити пирончета.
А това което е облякла ми прилича на рисунка върхи голо тяло.

# 677
  • Gotham City
Случайно попаднах на тази теория, интересна е, харесва ми, де да можеше и на Мара да и хрумват подобни неща.
https://thebestplltheories.tumblr.com/post/156844132933/the-pret … tle-liars-endgame

Спойлер
Скрит текст:
Някой, който се казва Алекс щял да е А.Д.. Аз се сещам само за Алекс от 1ви сезон дето със Спенсър се занимаваше
https://www.reddit.com/r/PrettyLittleLiars/comments/5sb3ge/uber_as_name_revealed/

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 11:30 от Harleen Quinzel

# 678
Аз се сещам за ММ. hahaha

# 679
# 680
  • Gotham City
А такааааа, ще си кажеш всичко ти  Thinking

Твърди се по нета, че тук спойлерите били верни
https://twitter.com/PLLINSlDER

# 681
Ще си трая. Laughing

Благодаря за спойлерите, ще ги прочета като ми мине главоболието. Confused

# 682
  • Gotham City
Само да кажа, че ако са верни, то се очакват добри финални епизоди, но ако не са... не знам какво да очаквам.

Пий хапченце, Ивексче Hug

# 683
 kiss

По-добре да не се настройваме, ако ме питате мен, помните какво се случи последният път. Peace

# 684
  • София
Само като се сетя какви теории ми раждаше главата. Колко завъртяни, но логични бяха... А то какво: Чарлз е Сиси... На, вземи!!! Сега искрено се надявам да извъртят така нещата, че Сиси е била инструмент на А и всичко, което е казала е измислица и да вземат да направят един правдоподобен финал. Макар че...Много съмнително да го сторят. Само като се сетя за случаят с Марион Кавана, която уж умряла в Радли, когато Тоби е бил малък, а в ретроспекцията е жива, когато той е тийн... Пфу!!!

# 685
  • Bulgaria
Здравейте момичета.От началото на годината си направих маратон на лъжкините и изгледах всичките епизоди досега  Laughing Ще се радвам да коментираме заедно финалните .  Hug Hug Според мен и Спенсър и Тоби ще оцелеят .

# 686
Аз вече забравих какво е станало.

Първите сезони са хубави, има тръпка, но като знаеш как продължава убива магията. Laughing

# 687
  • Bulgaria
Аз вече забравих какво е станало.

Първите сезони са хубави, има тръпка, но като знаеш как продължава убива магията. Laughing

Не ,не съм ги гледала наново  Laughing Не бях гледала от 5 сезон нататък и затова имаше тръпка  Laughing Макар че ,първите сезони бяха доста интересни ,дано да са направили финала като хората .
Саша е имала рожден ден вчера.Да е жива и здрава ,дано последните серии да се завърне старата Али -след 5 сезон сякаш е доста невидима и не е вече лидерката в групата .
Иън(Езра ) явно набързо си намери ново поприще и е написал книга .
Всички актьори много се подкрепят за новите си проекти и начинания  Hug

Иве
В доста теми се засичаме -Стрелата ,Лъжкините ,вампирите.И ти си запалена по сериалите  Grinning

# 688
О, да, по време на първата ми бременност се наложи да прекарам доста време на легло и от скука започнах да ги гледам повечето, кой да очаква, че ще имат толкова много сезони.

# 689
  • Bulgaria
Сигурно ще е пусто в темата до началото на Април  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт