Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 247
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
То няма вече какво да пишем за сериала, ако някой пусне някоя снимка и след това става спамо-чат, което на мен изобщо не ми пречи. Mr. Green

# 691
  • Bulgaria
През тази година ще гледаме лъжкините и на големия екран.Троян (Спенсър) ще играе главна роля в Chuck Hank and the San Diego Twins .Мона щe я гледаме в Tiger -боксьорски филм ,Саша (Али) отново ще бъде на училище  Grinning в Coin Heist а Кийгън(Тоби) в Actors anonymous.
Иве ,твоят любимец Нолън ще го гледаш догодина в 50 нюанса третата част ,но за съжаления няма да е главния герой  Grinning Grinning Grinning

# 692
И заради него не бих го гледала това. ooooh!

# 693
  • Bulgaria
А къде изчезна Майк ? Няма да го дават в новите епизоди ,но Ела и Байрън ще се завърнат .Сиси Дрейк може да се окаже жива  Laughing Laughing или да има само ретроспекция с нея.Мелиса също ще я видим .В този сериал всички изчезват и се появяват после изневиделица  Laughing Laughing Но Джейсън вече няма да го видим ,а ми беше любимец  Hug Hug

# 694
  • Gotham City
И заради него не бих го гледала това. ooooh!

+1 И моля, моля, няма чак април да се пише в темата, ние сме постоянно присъствие тук  Mr. Green

Ето я прекрасната Саша, която май пак е трябвало да се оправдава за качените кг  ooooh!
Скрит текст:

# 695
  • София
Аз пък си го харесвам нюансите, особено главният актьор.  Crossing Arms Laughing

# 696
Значи имаш задача като излезе 3-тата част да гледаш Ноел и после да кажеш как се е представил. Whistling

# 697
  • София
О, да.  Blush

# 698
  • Gotham City
Ивексче, ще ти намерп гифчета с конкретните моменти, да не ти се налага да гледаш цялат боза.

Ей го на, аз още не съм започнала ТЪПергърл, ама ще го започна, моето слънчице участва там.
Обаче покрай работа не мога да насмогна с Arrow, The Flash, Legends of tomorrow, Stupidgirl, оставила съм си ги за лятната отпуска, те нали са навързани  Rolling Eyes

П.П.
Имам чувството, че свързаха ТЪПергърл с другите, за да го гледа някой

# 699
  • София
Стига сте ми нареждали филма де...  Joy hahaha Joy Тъкмо го гледах днес.  Mr. Green

# 700
  • Gotham City
Ти пак добре, че си ми разбрала как го наредих, половината копчета на лапИтопИту не работят нещо  hahaha
ММ трябва пак да го отваря ooooh!

# 701
  • Варна
Чакайте сега че не схванах  Rolling Eyes  Ноел в нюансите ли ще играе и каква му е ролята  Thinking

# 702
В третата част на това недоразумение, като какъв не зная.

Ох, Кай, Кай. Heart Eyes Heart Eyes

# 703
  • Варна
Дали няма да размахва някой камшик  Whistling
Надявам се да не му падне главата  hahaha

# 704
  • Gotham City
Тази му снимка толкова пъти съм я пускала във форума, че вече ще си я принтирам и ще си я нося в портмонето

Общи условия

Активация на акаунт