Смешки от форума 25

• 131 975
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не мога да се сдържа - от фейса, групата на класа на щерката. Въпрос от един татко:

Здравейте, домашното за какво е? Приятна почивка!

Седя и се чудя, дали да му отговоря, че е за писане, или да си трая?

Може да пита по какъв предмет е, на каква тематика...  newsm78
Най-вероятно пита, какви са домашните за почивните дни, ама въпросът е зададен...
Въртеше се във фейса една снимка с надпис: Вече знам, за какво са домашните - за да скарат децата с родителите им!

# 106
  • Euskal Herria
Като прочетох "Домашното за какво е?", направо ми идеше да напиша "За пиене"   Laughing.
Посмях се с този татко.

# 107
Цитат
соц приумица да се делим на мъже и жени, ама все пак нали вече е джендър екоулити нация, всеки може да си е какъвто иска пол и съответно има право на окончание или не......

Laughing

# 108
Това Мамасита ли е?

# 109
Не. А и не вярвам да е способна да роди гениалното откритие, че само по време на соца хората се делят на мъже и жени.  Laughing

# 110
  • Mediterraneo

Цитат
Отидох на работа и помолих една колежка да ме удари по окото три пъти. /Има такова поверие, че ако някой, който не е спал с теб, те удари три пъти по окото и всичко се оправя/. Удари ме, много ме заболя, но на другия ден нищо ми нямаше. Чувала съм и за вариант пак да те удря човек, който не е спал с теб, но да удря веднъж окото, веднъж по земята и така три пъти. Ние направихме съкратения вариант и всичко премина.

# 111

Цитат
Отидох на работа и помолих една колежка да ме удари по окото три пъти. /Има такова поверие, че ако някой, който не е спал с теб, те удари три пъти по окото и всичко се оправя/. Удари ме, много ме заболя, но на другия ден нищо ми нямаше. Чувала съм и за вариант пак да те удря човек, който не е спал с теб, но да удря веднъж окото, веднъж по земята и така три пъти. Ние направихме съкратения вариант и всичко премина.
Joy
Тоя вуду ритуал защо е?

# 112

Цитат
Joy
Тоя вуду ритуал защо е?
За ечемик Peace И аз си мислех да го "донеса" този бисер. Joy Сигурно действа и на мен ако ми вкарат три крошета в окото, едва ли ще се сещам вече за ечемика. Mr. Green

# 113
  • Euskal Herria
Ти остави ударите, мен най-  ме впечатли "някой, който не е спал с теб"  Joy

# 114
 rotfImbo rotfImbo
Не е истина.

# 115
  • Варна
Толкова бях потресена от желанието на някойси да се потърка в котка от моите, за да си лекува ечемика!
Прости хора много!
Ще ловя аз уплашена от чуждия човек ми котка, за да я потъркам на очите му!  ooooh!

# 116
Толкова бях потресена от желанието на някойси да се потърка в котка от моите, за да си лекува ечемика!
Joy
За ечемик най-фрапиращото, което бях чувала е натриване със злато, но ето, че ставало и с котка.
Вече ще знам - ще се търкам в котката, може да помага и при други проблеми...  Mr. Green

# 117
представям си щом като се потъркаш в котка лекуваш ечемик какво ли още ще лекуват  newsm78
е чудно ми е а ако е от "човек спал с теб" какво ли ще е  newsm78

# 118
представям си щом като се потъркаш в котка лекуваш ечемик какво ли още ще лекуват  newsm78

Ще ти излезе втори и ще хванеш срамни въшки  Laughing

# 119
  • София

домашно насилие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт