Смешки от форума 25

• 131 989
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Толкова бях потресена от желанието на някойси да се потърка в котка от моите, за да си лекува ечемика!
Joy
За ечемик най-фрапиращото, което бях чувала е натриване със злато, но ето, че ставало и с котка.
Вече ще знам - ще се търкам в котката, може да помага и при други проблеми...  Mr. Green

По принцип златото и среброто имат донякъде лековити, та е разбираемо. Но как ще си натъркаш болезненото око в козината на котка, не знам. Все пак е козина, по-скоро е дразнител. А пък удрянето, никога не бих докоснала ечемик на чуждо око. Да бе! Stop

# 121
На мен ми е по-интересно как точно те удрят? Леко с пръстче или с юмрук. Защото ако е второто и то цели три пъти, то наистина е ефективно. От получилото се оцветяване и подуване, ечемикът въобще няма да се забелязва. smile3557

# 122
С два пръста както пробваш диня за зрелост ,бе разпространено това много за ечемик като лек.

# 123
Аз това с динята въобще не го разбирам как става. Давам си компетентен вид за пред другите, че ги проверявам дините - почуквам ги, ама си ги избирам по симпатии и на външен вид.

# 124
Бе  двата пръста   и отпускаш единия  да чукне ,все едно го засилваш ,палец и  среден.,средния  оттласкваш от палеца. Ама пък да не си спал с този,дето чука не съм чувала...

# 125
Бе  двата пръста   и отпускаш единия  да чукне ,все едно го засилваш ,палец и  среден.,средния  оттласкваш от палеца.
На тва му се вика да биеш "Чимбер".

# 126
  • София
Цитат
даваш ли си сметка колко жени повтарят като тантра това "изневери не прощавам"
  Laughing

# 127
От това повтаряне като тантра сигурно изпадат в тантрум. Laughing

# 128
  • Телиш/Плевен
Цитат
Цитат
Цитат
Изразът "по-по-най" е мой патент и вече виждам втора в темата да го употребява.  Wink
Искаш да кажеш, че не може да го употребяваме ли?
Допада ми, че и други харесват моите изрази.  Grinning
Изтъкнах го, защото никога и никъде не съм го чувала, аз наистина самата си го измислих и като го кажа някъде, после и другите започват. Отдавна съм го забелязала.

# 129
 Joy Joy
Много се смях като го видях в компроматите.

# 130
Божеее, Бате Енчо ще трябва да плаща на патентовалата израза. Тя, милата, сигурно и топлата вода е открила.

# 131
  • София
Цитат
Цитат
Цитат
Изразът "по-по-най" е мой патент и вече виждам втора в темата да го употребява.  Wink
Искаш да кажеш, че не може да го употребяваме ли?
Допада ми, че и други харесват моите изрази.  Grinning
Изтъкнах го, защото никога и никъде не съм го чувала, аз наистина самата си го измислих и като го кажа някъде, после и другите започват. Отдавна съм го забелязала.

Бате Енчо пише във форума?  Laughing

# 132
  • Телиш/Плевен
Ето още един цитат от съфорумката, след като някой ѝ даде линк към предаването:
Цитат
но не се употребяваше в този смисъл, нали? Знаеше се само като име на предаването, а не се употребяваше в такъв контекст.
Joy

# 133
 hahaha
Да, не е врат, а е шия.

# 134
  • София
Цитат
случва се, но моля те, не се филмирай излишно,защото психата много влияе,повярвай ми!

Страшно нещо е това Психата, внимавайте Joy

Общи условия

Активация на акаунт