Смешки от форума 25

• 132 006
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Общо взето до около 5г. възраст са все едно пияни- изведнъж им става кофти. Държиш се с тях като с пияни- пазиш ги да не паднат и да не се усъмнят, че не ги уважаваш. И чакаш да изтрезнеят.

Не е смешно, блестящо е! - просто не можах да намеря другата тема - за крилати и безмоторни изрази  bowuu

# 136
  • Варна
Цитат
Общо взето до около 5г. възраст са все едно пияни- изведнъж им става кофти. Държиш се с тях като с пияни- пазиш ги да не паднат и да не се усъмнят, че не ги уважаваш. И чакаш да изтрезнеят.

Не е смешно, блестящо е! - просто не можах да намеря другата тема - за крилати и безмоторни изрази  bowuu
  Laughing И на мен много ми хареса. Първоначално много ме досмеша, ама като се замислиш, си баш така. А кога долу-горе изтрезняват?  newsm78 Че моето "пиянде" сега едвам се опазва, а като проходи сигурно ще е все едно литър водка е изпила...  ooooh!
Редактирам се - сега видях, че до около 5 годишни са така... Дано не се пропия аз до тогава...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 12:01 от HappyKali

# 137
Редактирам се - сега видях, че до около 5 годишни са така...

Ако хвърлиш едно око на темите за муните и муньовците, ще видиш, че някои ги държи цял живот.  Laughing

# 138
  • София
Не до 5г, а до университета минимум Laughing

# 139
  • Варна
Редактирам се - сега видях, че до около 5 годишни са така...

Ако хвърлиш едно око на темите за муните и муньовците, ще видиш, че някои ги държи цял живот.  Laughing
Ееее, ама тогава сами си носят отговорност, ако се очистят по невнимание. Важното е аз до кога ще трябва да съм Супермама...  Rolling Eyes

# 140
Кали, аз концерта на Мейдън го прекарах  в Пирогов, защото 8-годишната тогава магарица реши точно този ден да рипне от люлката в засилка и да си счупи ръката. На 9 години по чудо отърва счупване на ребрата, карайки колело. Сега е на 10 и мисля да ѝ купя каишка и намордник. Laughing

# 141
  • София
Синът ми си счупи едната ръка на 6, другата - на 16  Laughing Гаранция няма  Laughing

# 142
  • Ямбол
Цитат

Днес излезе, пустата му гад.
Нямам грам кърма, иначе това беше първото което се сетих....

# 143
И кое му е смешното?
Чула съм, че кърма помага за ечемик.
Творението е мое, да уточня.

# 144
Цитат
Цитат
Изразът "по-по-най" е мой патент и вече виждам втора в темата да го употребява.  Wink
Искаш да кажеш, че не може да го употребяваме ли?
Допада ми, че и други харесват моите изрази.  Grinning
Изтъкнах го, защото никога и никъде не съм го чувала, аз наистина самата си го измислих и като го кажа някъде, после и другите започват. Отдавна съм го забелязала.
[/quote]

Това беше едно от най-смешните неща, които съм чела във форума.  Laughing

Авторката после се опита да замаже положението, шегувала се била, ама късно.  Laughing

# 145
  • Ямбол
И кое му е смешното?
Чула съм, че кърма помага за ечемик.
Творението е мое, да уточня.
Първоначално, като прочетох първите тези два реда, си помислих, че си родила и наричаш бебето си "гад".
И още, че в последните страници се коментират с насмешка тези глупави вярвания за кърмата и също ми стана смешно.
Като цяло за мен постът ти е смешен и не би следвало да обяснявам, ама като за теб ...

# 146
И аз същото си помислих, докато не прочетох уточнението.  Joy

# 147
  • София
Цитат
Понеже днес е 9-10 ден от евентуално зачеване, а днес имам кафяво зацапване, как мога да съм сигурна, че то в момента е цикъл, а не имплицитно зацапване.

# 148
  • на кого му пука
Ох,за това последното ходих да питам тълковен речник.

Цитат
имплицитна, имплицитно, мн. имплицитни, прил. Който присъства, но не е явно изразен.

Не ми беше попадал този израз.

# 149
  • В сърцето на любимия човек
Сигурна съм, че потребителката е имала предвид имплантационно зацапване  Wink

Общи условия

Активация на акаунт