Смешки от форума 25

• 131 995
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Защо ми трябваше да чета? Тъкмо отивах да правя стекове с горчица. Sick
Еее, споко де. Нали няма да слагаш сирене?

# 436
Нищо няма да слагам. Най-добре да започна да фотосинтезирам и в духа на веганската тема да започна да произвеждам хлорофил. Laughing

# 437
  • Пазете Гор
Хлорофил, глупости! Сипи си една ракия, късно е вече за ядене.

За да не е спам: оная нашата мацка с електроуреда се оказва повече естет от средното. Разкъсванията в проводниците били дребни и ѝ създавали чисто естетичен проблем. Хубостта си е хубост, и е важна, съгласете се. Нека плеска силикон, ама ѝ възникнали и други дертове, с пустото му почистване, естествено:

Цитат
Сладури, благодаря ви, но не е оголен кабела, а самия силикон, където влиза кабела и то съвсем малко...ще опитм да сложа силикон,за да затворя малката дупчица. Ако беше оголен кабела нямаше дори да си помисля да го ползвам..мисълта ми е че може да влезе вода там където влиза кабела...каква друга алтернатива има за почистване на силиконов вибратор, освен миене с вода и сапун?

Очевидно е, че не е някой традиционалист и консерва, щото да разчита на едното класическо измиване със сапунец. Иска нещо по така.

Какво да ѝ речем: бензинец, коресилинче ли, да го кипне, да го пусне в пералнята ли, да го осоли, да го обгори с горелка, да го оплакне с оцет?

С нетърпение чакам да пита как да го съхранява, как да го зазими.

# 438
Ама, много моля! Каква друга алтернатива, освен калиев перманганат?! Laughing

# 439
  • София
Някои го обичат оголен,  други със силикон, трети с латексово покритие  Joy

# 440

Да, щом е толкова разнебитен този вибратор, сигурно е втора употреба, така че калиевият перманганат е най-малкото, от което има нужда. Може и да го извари в автоклав и да го измие с Живасепт за всеки случай.

# 441
  • София

Да, щом е толкова разнебитен този вибратор, сигурно е втора употреба, така че калиевият перманганат е най-малкото, от което има нужда. Може и да го извари в автоклав и да го измие с Живасепт за всеки случай.
И само в краен случай да си намери мъж.

# 442
Ама неупотребяван, че него пък ми е бедна фантазията да си представя с какво ще го мие. Crazy

# 443
  • Ямбол
Цитат
....
Утре съм канена на погача на новородено. Мога ли да отида заедно с детето ми, което е МОМЧЕ ...
Може би се страхува да не ѝ го харесат момчето и да ѝ го отмъкнат, особено ако новороденото е МОМИЧЕ.

# 444
  • Euskal Herria
Не, традицията, когато се прави пита, е, че се събират само жени в дома. Носят се сладки неща и подаръци за бебето.

# 445
  • София
Ле-ле колко традиции сме пристъли тогава  Embarassed Laughing

# 446
  • Euskal Herria
Е, не във всички райони са такива. По нашият край се прави така, както е писала авторката. Предполагам, че заради това и пита.

# 447
Освен преноса на вируси, има и нещо друго. Нали целта на събирането е представяне на бебето? А ако присъства и друго малко дете, то ще отклони вниманието на всички към себе си. Все пак едно новородено не е особено интересно и забавно както по-голямо детенце. А на майката може да не ѝ стане приятно...

# 448
  • Пловдив
Цитат
първо си представих как ще чакам с нервният тодлър

Език свещен на моите деди... Laughing

# 449
Оф, и аз не харесвам тоя тодлър, който все повече си пробива път във форума, обаче нямаме дума, която да му отговаря. "Малко дете" е доста по-широко като понятие, петгодишните също са малки деца. "На годинка, двегодишно, тригодишно" фиксира конкретна възраст. Ако някой се сети за дума на български, която покрива точно и изключително децата от 12 до 36 месеца, да пише, ще му бъда искрено благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт