Смешки от форума 25

• 131 980
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Ха, накъдри... направо ще я епилира трайно.
Даже бих казала завинаги.
Ние хубаво се кискаме тук, ама дано авторката на питането да има достатъчно мозък и да не направи някоя беля.

# 421
  • Пазете Гор
Аз съм спокоен. Онова, което тя нарича  "кабел", най-вероятно не е захранващ кабел, и не е проводник изобщо. Пък и сама каза, че уредът е на батерии.

Оспамих темата.

# 422
 Joy Тая тема е по смешна от цитираната.

# 423
  • Ямбол
Цитат
Не знам да я финиширам ли, да я ендвам ли тази тема, за това направо ще я заключа.

# 424
  • София
така е, Лили, с предизвестен край заключиха казана с лютеницата Wink

# 425
Ха, накъдри... направо ще я епилира трайно.

Ама и качествено ще я разтърси, пък явно това търси жената... Като за последно.

# 426
  • Пловдив
Цитат
Понякога се случва това /с многократното бодене и без резултат/-има и физиологични особености , и заболявания придружени с лесна пукливост на тъканите/вената също е тъкан!/...Вярно,не е приятно,но и лаборантката е човек и приема разни енергии...Аз например,ако пациентът е зле настроен към мен го усещам по напрежението,с което правя манипулация върху него...Примерно имам да правя инжекция някаква-10-20под ред/до този момент без проблем/,идва въпросният пациент ,нищо не казва,но го виждам нацупен,сърдит ... и...иглата просто не влиза през кожата/пробождам с допълнителна сила/...а сега ,де-къде ми е вината?

# 427
  • София
Искам да знам,коя е тази лекарка. Ако ми усети лошата енергия, да не вземе да ми пререже вените с таз игла Laughing

# 428
  • Пловдив
Искам да знам,коя е тази лекарка. Ако ми усети лошата енергия, да не вземе да ми пререже вените с таз игла Laughing

Медицинска сестра е. Laughing

# 429
  • София
От темата за ВБ:
Цитат
Аз не одобрявам подобно поведение у никого.Неведнъж писах, че никой не ми е фен, за мен няма достоен да спечели.
  Mr. Green

# 430
  • София
Цитат
да избода вежди вместо да изпиша очи

# 431
Цитат
Много ми харесват масонските конспирации и ильОменатските заговори. Абсолютно съм сигурна, че на ФБР, ЦРУ, МВР, ДАНС, ГДБОП, Лично Бойко, Цецка, (или кой е там в момента кралят на злото) им е много наложително да вземат пръстовия отпечатък на леля Сийка от село Ослен Криводол, като постъпи в болница. И вашите отпечатъци също много са им нужни. Защото всички тук са Абрамовичи, Джулиан Асанжи и въобще невероятно важни личности, които ежедневно се занимават с многомилионни сделки, източване на пари, и поръчкови убийства, и въобще не ходят за кренвирши по скъсан анцуг абибас.  Whistling

# 432
  • Варна
Цитат
В какъв смисъл топчета? Ако е с консистенция като горчица с парченца сирене, значи е съвсем нормално.
Става въпрос за бебешко ако, но ми трябваше доста въображение, за да си представя как трябва да изглежда горчица с парченца сирене...  Rolling Eyes

# 433
  • Пазете Гор
Вместо да кажат направо винен кебап...

# 434
Защо ми трябваше да чета? Тъкмо отивах да правя стекове с горчица. Sick

Общи условия

Активация на акаунт