Смешки от форума 25

• 131 972
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
ами сега!Не разбрах предлага лиси услугите или дава акъла как да го оправи.Вибратора имам предвид

# 406
Лале, благодаря.
Прави сте, цялата тема е за тук.

# 407
И никой ли не се сети да я посъветва просто да го облепи с изолирбанд или гафер? Едно време всичко можеше да се поправи с тези две неща.

# 408
И никой ли не се сети да я посъветва просто да го облепи с изолирбанд или гафер? Едно време всичко можеше да се поправи с тези две неща.

Недей го казва това, че другарката може и да те чете  Mr. Green. Тя споменава, че уредът е водоустойчив, та явно смята да го ползва във ваната. Peace

# 409
Той хубаво е водоустойчив, ама дали е и дуракоустойчив? В случая това ми се струва по-актуалният въпрос. Иначе канидати за награда "Дарвин" винаги има.Не знам за притежателката на въпросния уред, но аз знам, че нещо, което завършва с шнур, не се хвърля във ваната.

# 410
  • Пловдив
Той хубаво е водоустойчив, ама дали е и дуракоустойчив? В случая това ми се струва по-актуалният въпрос. Иначе канидати за награда "Дарвин" винаги има.Не знам за притежателката на въпросния уред, но аз знам, че нещо, което завършва с шнур, не се хвърля във ваната.
Ама Янечек... по дефиниция тия уреди, обсъжданите са за ползване във влажни места Mr. Green

# 411
И чак до шнура ли трябва да го навре във влажното място? Егати лакомията.

# 412
  • Пловдив
И чак до шнура ли трябва да го навре във влажното място? Егати лакомията.
Joy Joy Joy Кой колкото място си има Joy Joy Joy

# 413
  • Пазете Гор
Има електроуреди, които могат да се потапят изцяло във вода, например потопяемите помпи.

Момата трябва да бъде посъветвана да потърси по корпуса на машинката какъв индекс за водоустойчивост има. Пише IP 45,  да речем. Втората цифра да гледа - колкото е по-голяма, толкова по-надълбоко и отвсякъде може да го мокри. В случая 5 значи, че е устойчив на обливане със струя, но не и потапяне. Тоест може да палува с градинския маркуч, но и да не влиза в езерцето.

Ако няма IP индекс, то тогава уредът е нестандартен, и не бива да се ползва. Току виж ѝ изпаднали пломбите.

# 414
Ох, Куркума, какви са тия сложнотии във форум за майки! Тук най-сложният уред с шнур, който ползваме, е пасаторът и пресата за коса.

# 415
  • Пазете Гор
Оказва се, виждаш, че ползвате и други.

Пък и знам колко сте любознателни.

# 416
Така като я чета, баш за във ваната се гласи да го ползУва. Наистина да провери там тия индекси и да смени кабела, че това "малко обеленкото" хубаво ще я накъдри.

# 417
Наистина да провери там тия индекси и да смени кабела, че това "малко обеленкото" хубаво ще я накъдри.

Joy "Като иска Мара къдряво, сама да си се накъдри" - народна мъдрост.

# 418
Шнурът може да не завършва в контакта. Може да служи за издърпване на вибратора, ако потъне в ... дълбоките дебри.

# 419
  • Euskal Herria
Ха, накъдри... направо ще я епилира трайно.

Общи условия

Активация на акаунт