Смешки от форума 25

• 131 905
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • София
ми че какъв хумор без Мамасирената Laughing

# 391
  • Пловдив
Аре ся, скромности, аз мисля да нарека нещата с истинските им имена - Мамасита (опа Сирен ъф титанс) и Таис са това. Таис ли беше или бъркам?

# 392
  • Варна
Кукумицинка.  Grinning

# 393
 newsm20 винаги съм им се чудила как ги измислят тия

# 394
  • София
Цитат
Темата за млечните продукти е доста по-комплексирана, отколкото предполагате.

# 395
  • София
млечните имат комплекси, че не са месни ли? Simple Smile

# 396
Не, разбира се, това е демоде. Че не са вегански.  Mr. Green

# 397
  • София
Цитат
Разбира се аз преди малко се прибрах от работа.в банята видях теста който сутринта си правих и на него видях втора мн бледа едва неуловима втора чертичка.

# 398
  • Пазете Гор
Една история в цитати:

Цитат
Подариха ми вибратор,  с ток. Водоустойчив е, но най-долу дето е прикрепен кабела, съвсем леко се е откъснало и ме притеснява да не влезе вода вътре...С какво бих могла да го направя? С някакъв силикон дали ще стане? Или силиконово лепило, ако изобщо има такова? Вибратора е силиконов?

Пита ни дали уредът е силиконов, но инак е изчерпателна: Мощна, електрическа машинка, 220V, 50 Hz. Обаче у хората възникват съмнения и момата пояснява:

Цитат
Вибратора не е за леене на бетон...хахаха...с батерии е. Мисля че наистина е най добре да го занесем на сервиз.

Тъъй, оказва се значи, че уредът е някакъв хибрид -  хем на ток, хем на батерии. Без да остави време да се дивим на това чудо на технологиите и след кратък анализ на предложенията, авторицата взема Суворовско решение:

Цитат
Хаха в такъв сервиз ли трябва да носи...ужас..май ще пропуснем...ще го облепя покрай кабела със силикон...не мисля че ще има проблем

Не се наемам да гадая около какъв кабел и с какво ще облепва това жизнерадостно създание.

Имам известно притеснение, че са ѝ подарили не това,  което си мисли тя завалийката, а я миксер за фрапе, я за маша за коса, я острилка за моливи или механична отверка. Ще изчакаме да пробва, ще разберем.

# 399
  • София
дано не е приставка за блендер Simple Smile

# 400
  • Пазете Гор
Може.

Допускам и че онова, което тя нарича "кабел", да е просто въженце за етикет.

# 401
  • Euskal Herria
То цялата тема е за тук.

# 402
 Joy
Отдавна не съм се смяла така. hahaha
Коя е темата?

# 403
  • Телиш/Плевен
Joy
Отдавна не съм се смяла така. hahaha
Коя е темата?
И аз много се смях. Joy
Ето я темата.

# 404
  • София
 Joy
Цитат
Проблемът е сериозен, а вие шегувки си правите!  ooooh!

Към автора/ката:
Вземи един мултицет и замери напрежението при включен уред! Обикновено напрежението на вибраторите е 12V, но се предполага, че е китайски (не по размер) и може да има и други стойности!

Би било полезно да използваш и фазомер, за да намериш фазата и нулата, като погледни дали има и трети кабел за заземяване! Ако нямаш фазомер, може да си направиш и пробна лампа и с нея да откриеш фазата! Ако оголения кабел е фазата, много внимавай при употреба, за да не бъдеш разтърсен/а (ама не от оргазЪма). На първо време може да ползваш изолирбанд за изолиране на проводника!

Абе, тук си требе опитен електротехник! Ако не успееш да се оправиш, свиркай! Ще помагаме няма как...

Общи условия

Активация на акаунт