Смешки от форума 25

• 131 892
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Цитат
Заплатата си я взимам на куб, когато ми потрябва.
Ооох, то и на мен ми трябва, ама даже и на квадрат не щат да ми я дават, пък за куб не смея и да си мечтая...

# 376
  • Варна
Цитат
Ооох, то и на мен ми трябва, ама даже и на квадрат не щат да ми я дават, пък за куб не смея и да си мечтая...
И аз това си помислих - поне на квадрат да ми я дадат, пак ще съм доволна, пък хората и на куб си я взимат...

# 377
  • София
Цитат
Предпочитам златни кюлчета Joy

# 378
Нали не я взимате на корен квадратен, кво се оплаквате!  Laughing

# 379
Цитат
...ще се подобри към по-добро...

# 380
  • София
Цитат
Та накратко - краката ми миришат страшно силно. Мисля, че военните могат да ме използват, като тайно оръжие  

Познавам хора, чиито (не толкова тайни, каквото и да си говорим) оръжия могат да им донесат назначение при военните от раз:)

# 381
  • Варна
Цитат
Моят свекър е нудист и редовно като показват снимки от морето и той е в кадър Smile В началото се шашках, сега ахкам възхитена (от природата)

# 382
Цитат
Моят свекър е нудист и редовно като показват снимки от морето и той е в кадър Smile В началото се шашках, сега ахкам възхитена (от природата)
От чия природа се шашка? Wink

# 383
  • София
Скрит текст:
Цитат на: delpel
link=topic=940901.msg33962124#msg33962124 date=1477843514
Цитат
От чия природа се шашка? Wink
[/quote]
Какво ли мисли свекървата по въпроса с възхищението Grinning

# 384
  • Ямбол
...
Какво ли мисли свекървата по въпроса с възхищението Grinning
Всъщност в следващия пост става ясно, че свекървата се хвали със снимките на голия свекър.

# 385
  • Euskal Herria
Може ли линк към темата с разкрепостените свекъри?

# 386
  • Ямбол
Може ли линк към темата с разкрепостените свекъри?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=947364.msg33961152#msg33961152
Чети бързо, че съм докладвала темата и може да не остане и това, ако някой се сети да разчисти.

# 387
Цитат на: ...
Цитат на: ...
Хайде стига вече с тези гинеколози. Оляхте се.
Дреме ми на мене при кога и как сте раждали.
права си. На първото раждане,  преди ъмнайсет години,  така ме обръснаха, ощавиха,  и ме заляха с йод,  че раждането ми се стори детска играчка. На второто ММ ме бръсна и пудри два часа.  chef

# 388
Цитат на:  link=topic=947364.msg33970452#msg33970452 date=1477952893
Цитат на:  link=topic=947364.msg33970443#msg33970443 date=1477952542
Никога няма да нарека сина си "путьо", нито ще броя бирите и цигарите на снаха си.
Хехе,  голяма приказка казвай,  голям камък,  не хвърляй. Ще поживеем,  ще видим. И аз мислех,  като теб Hug

# 389
"СуперБуля 1 срещу СуперБуля 2" (плагиатствам от Цеца, на която съм безусловен фен напоследък  Mr. Green)

СуперБуля 1:
Цитат
Но пък малко ме дразни идеята, че по дифолт съм човек, дето без лютеница не може и получава пратки от село. Както и че получавам инструкции какво всъщност трябва да ми е битието и какво всъщност представлявам. Казах- с удоволствие чакам момента, в който като Хълк нещо ми се включва и от мързел с болежки се претворявам в яка и работоспособна буля с градина.

СуперБуля 2:
Цитат
Ти си яка и работоспособна буля като потенциал. Тамън си за копане, обръщане и друг физически труд - достатъчно си ниска и с широк ханш, за имаш един хубав, стабилен център на тежестта зад мотиката или правата лопата, не си грацилна, имаш достатъчно мускулатура и мазнина, че да можеш да имаш енергия да работиш. Някои хора го нямат този потенциал. Да вземем например Надя, която водеше предаването "Елит" - ми на тая жена ѝ личи, че не става за кърска работа. Моят приятел дори и на снимка си изглежда като градско чедо с деликатен организъм, притежател на поне 2-3 "селски" алергии.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 13:20 от Априлска вълшебница

Общи условия

Активация на акаунт