Смешки от форума 25

• 131 889
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Ами, моята дъщеря е с 4 години по-малка от собствената си племенница. Така се получава като има големи възрастови разлики между братя, сестри, братовчеди и т.н.

# 361
  • Mediterraneo
Абе няма такова нещо! Внуци са децата на собствените ти деца. Точка. Не на брат ти, не на братовчед ти.
И аз имам лели и чичовци, но те не се изживяват като баба и дядо на моите деца, имат си техни внуци. Моите деца са им племенници, каквато съм и аз.
Другото е ясно- че дете на 5 може да е вуйчо, чичо и пр. Ама не и баба/ дядо.

# 362
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush твърдят, че съм им баба. няма да се карам я?
все пак е баба, не дядо  Whistling

# 363
на моята баба по-бащина линия на нейната сестра цялата ми рода и викаме Леля-Баба Мария,понеже неще да и викаме баба .няма внуче няма леля всички и викаме Леля-Баба  Rolling Eyes  Mr. Green

# 364
А така!Кажете ми тогава в моя случай как е:аз родих тази година,племенницата ми ще роди този месец.Каква ще се падам аз на бебето и какви са моето и нейното бебе  Joy

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А така!Кажете ми тогава в моя случай как е:аз родих тази година,племенницата ми ще роди този месец.Каква ще се падам аз на бебето и какви са моето и нейното бебе  Joy

ти си баба, а той е чичо (вуйчо)  Mr. Green

тази тема ме подсети, че има едно много глупаво детско филмче за чичо - дядко.   Mr. Green по действителен случай ще да е Laughing

# 366
В подобна ситуация съм и аз. Дъщерята на племенника ми беше на 6 месеца като родих. Та тя е леля на моето бебе, а пък аз на нея-баба.  Crazy

# 367
Темата нещо много се измести, но аз да си кажа, че съвсем се обърках кой баба, кой леля и кой баба-леля. Значи на племенника си леля, на детето му си баба. Сестрата на баба ми ми е баба-леля. Тъй трябва да е  Simple Smile

# 368
Чичо дядко и тате зет ми стана...

# 369
  • До сърцето...
Абе как може да си баба (респ. дядо) на децата на сестра/брат?!?  newsm78  

Цитат
Ба̀ба за едно дете е майката на неговата майка или баща. Всеки човек има по две баби - едната за баща му, а другата за майка му.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%B1%D0%B0

Каква е тая мания за поголовно роднинство, не го разбирам....  Сори за спама!

# 370
Ох, някой да изкопае темата Роднински връзки отпреди половин година, че тая стана тотално "Искам да кажа".  Laughing

# 371
DIANA    чак сега прочетох сагата ти ,  newsm20 пред 20 годишния ти стоицизъм към  непреклонната свекърва.
Цитат
има ваучери в Гроба и реших че е време.

а пък аз си мислех че всеки по реда си, пък то и ваучери раздават в Гроба   Joy

Цитат
Фитоестрогените са опасни... Като знам какви химикали съдържат фитоестрогени - не мерси!

# 372
Преотстъпвам ги моите ваучери, хич не ми трябват още. Не ща такваз почивка, мерси!

# 373
Ще видите вие, като свършат хубавите места!  Laughing

# 374
  • София
Цитат
Заплатата си я взимам на куб, когато ми потрябва.

Общи условия

Активация на акаунт