Смешки от форума 25

• 131 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
А с парфюма не може да сбърка, всеки ден вижда какво пише на шишенцата.
Само така си мислиш......

+1  Mr. Green

во истина не виждат.  Peace

по този повод- аз от много години насам ползвам само "Органза", която любимият запомни за има - няма 10 години. Иначе винаги, когато си дойде от път ми носи парфюм /при положение, че след 2-3 месеца отсъствие му е все тая с парфюм ли съм се наръсила, с нафталин ли, или със счукан кофенал/ и ни веднъж не уцели! Носи ми хубави парфюми- някои познати ми, някои не и го попитах как избира. Той обясни следното- отивам в магазина на Живанши в Париж и гледам от парфюмите по стотина евро кой е почти на свършване на щанда и купувам Идин! Значи той е най-хубав! Толкоз
Мъжка му работа

# 661
Моят пък веднъж как ми избрал парфюм.  Crazy Отишъл в магазина и една продавачка му провела интервю с въпроси за мен: На колко е години? Колко килограма? Цвят на косата? Любима музика?  Mr. Green Mr. Green hahaha  Иначе ми хареса, де, уцелил беше!

# 662
  • До сърцето...
Моят пък веднъж как ми избрал парфюм.  Crazy Отишъл в магазина и една продавачка му провела интервю с въпроси за мен: На колко е години? Колко килограма? Цвят на косата? Любима музика?  Mr. Green Mr. Green hahaha  Иначе ми хареса, де, уцелил беше!

Е те това е продавачка!  Mr. Green Защото щатно този персонал предлага текущата промоция или най-новият.

Р.С. А така съм се смяла със съпруга дето купувал тоя парфюм, дето бил на свършване  hahaha

# 663
А с парфюма не може да сбърка, всеки ден вижда какво пише на шишенцата.
Само така си мислиш......

+1  Mr. Green

во истина не виждат.  Peace

определено не виждат  Laughing
колега купи Jadore на жена си /щото я обожава
питам го "ти сигурен ли си, че ще и хареса този аромат?"
сигурен бил
след 2 дни пристига парфюма с все целофанчето, не пипнат и да видим дали някой не го искал, пък той друго щял да взима  Laughing

# 664
  • София

Е те това е продавачка!  Mr. Green Защото щатно този персонал предлага текущата промоция или най-новият.
тая е била хомеопатка Wink

# 665
Цитат
На мен пък на паркинга ми "постригаха" едната от миглите (на колата).  Simple Smile  Веднага я смених, тъй като винаги имам резервен комплект, но ми стана смешно като си представих как някой дебне с ножичка на паркинга
Joy Joy Joy

# 666
Коя е дамата да й подаря един комплект имам излишен

# 667

Може да е господин.

# 668

Може да е господин.

ти пък  Laughing

макар че знае ли човек  Laughing

# 669
  • София
Аз със сигурност знам кое е ляво и кое дясно. Научих посоките още когато направих извод, че си смуча винаги само десния палец.

# 670
Цитат
То предполагам не е задължително ехографския преглед да е в деня в който е ехографа? Те изследванията ще се гледат от педиатърката ...

# 671
Цитат
То предполагам не е задължително ехографския преглед да е в деня в който е ехографа? Те изследванията ще се гледат от педиатърката ...

Ко речиии?!?!  newsm78 #Crazy Mr. Green

# 672
Ами и аз се облещих, ама на' - в моята отчетна не било задължително  Joy Laughing Mr. Green

# 673
Тъй, тъй....сигурно така е модерно вече!!! Mr. Green

# 674
  • Пловдив
Страшки от форума:
Цитат
Здравейте завършила съм учител по БЕЛ,но сега искам преквалификация на английски,къде как и колко струва да я изкарам?

И след няколко отговора следва:
Цитат
Благодаря ти много за отговора,защото и аз точно това мислех да направя да  изкарам изпит само за сертификат,а иначе преди 2 седмици търсиха учител по английски (5-8 клас),но ми казаха че дори и да го знам ми искат тъпия за преподаване на английски език.

Общи условия

Активация на акаунт