Искам да кажа ... (88)

• 68 677
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден, evil! Здрава и щастлива бъди! bdbaloni

Обичам да спя и да се излежавам. За късмет ми се падна поспаливо бебе, та може да се каже, че така и не разбрах какво е това безсъние. Heart Eyes  Падам си малко нощна птица и си лягам към 2, а често и към 3 след полунощ. Опитвала съм да си легна по-рано - не се получава. Ако трябва да ставам рано обаче, нямам проблеми - щом се налага, се надигам веднага, щом чуя алармата.

На село съм в момента и започна гроздоберът. Макар да не пия нито вино, нито ракия, ми е много приятно да помагам. Последно го правих през 2013-та - малко преди да забременея.

Утре излиза филм, който с ММ чакаме с нетърпение - „Съли: Чудото на Хъдсън“. ММ е авиотехник и много се вълнува от всичко, свързано със самолети. Преди време гледаше една поредица - „Разследване на самолетни катастрофи“ и в една от сериите стана дума за този инцидент, за който ще се разказва във филма. Дори на мен ми направи впечатление и после дълго време търсех всякакви статии на тази тема. Съвсем наскоро разбрах, че ще има филм по този случай и много се зарадвах, още повече, че е с любим актьор в главната роля (Том Ханкс). Дано скоро намерим време да отидем да го гледаме. Ако някой се интересува от въпросния инцидент - ето накратко.

# 106
Прибрахме си детето след  3 месеца раздяла. Ужасно и се радвам, но усещам колко ще и липсват всички и всичко от това лято   Confused Гледахме Графа на Аполония, дано времето остане хубаво за плаж. Взе да просветлява черната серия, надявам се  Praynig

# 107
  • В Космоса
Да си жива и здрава, Евил! bouquet

Ние имаме пак първолак. Днес беше родителската среща. Разочарование - занималнята или задължително присъстваш всеки ден, или задължително взимаш детето всеки ден. Сестра ми се върна ядосана. И до 31-ви май ще са, не до 24-ти.

# 108
Добро утро!
Евил, честито на патерица! Да си здрава и щастлива!

# 109
Вчера станах неволен слушател на разговор на майки с деца от началния курс.
Първите часове щели да имат рисуване, музика , спорт, а следващите останалото. То не може всичко да бъде пети час, но пък всеки ден да започват с това и да остава математиката за времето, когато са най изморени?

# 110
Други майки пък мрънкат, че сутрин на децата им се спи и е по-добре с нещо по-леко да почнат. То няма угодия.

# 111
  • Ямбол
Между първи и пети час има и други часове. Може да се започне с нещо леко и втори трети час да са с по-сериозни предмети. То са и такива изискванията на здравните институции. Програмата се съобразява с много правила, не е да си я измисляме както на нас ни е удобно.

# 112
Здравните институции да дойдат да видят как тук втори клас са цяла година втора смяна и на обяд след занималня са вече изморени и тепърва трябва да започват училище.

# 113
  • Пловдив
Лиляна, днес една майка ми каза, че второкласниците няма да имат бележници. Така ли е наистина?
Вярно е, втори и трети клас нямат бележници. От къде знам - от родителската среща на второкласника.

# 114
  • София
Здравните институции да дойдат да видят как тук втори клас са цяла година втора смяна и на обяд след занималня са вече изморени и тепърва трябва да започват училище.

Това явно е позволено, защото и навремето сина ми беше така. Това ми беше най-кошмарната година - сутрин плащах на частна занималня, да учат, играят и да ги водят на обяд в един ресторант и после до училището; после плащах на жена да го взима от училище, защото свършваха към 4-5. Черна дупка ми е тоя втори клас в спомените.

Иначе суши и ние ядохме вчера, направено от майстор-син  chef За съжаление, нито на мен, нито на щерката ни хареса  Laughing ама ние по принцип не сме по сушито и двете.

# 115
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акаша, честит ви първолак! Успех му желая и късмет от сърце, защото ще му е нужен (късмет), много си трябва в училище - да случиш на учител, на клас, на училище, на приятели, на какво ли не.
(Много са ми мили първолаците...На 15.септември с мъжа ми това правим - радваме се на първолаците и им съчувстваме - не им лесно, свити им душичките, не знаят какво ги чака. Хем е ново, интересно и вълнуващо, хем плашещо, като всяко непознато нещо. Нали живеем срещу училище, както си седим в дневната, училищният двор ни е на длан пред очите, а бодрата музика започва да звучи още преди дворът да се е изпълнил с родители, деца и цветя. Очите ни залепени там и си припомняме нашите първи училищни дни, тези на децата ни, после на Госпойца Прекрасна, а се и питаме как ще е за останалите двама... )

Лаленце, много ясно си спомням този случай със спасения в река Хъдсън самолет, не се случва всеки ден такава човешка драма с хепиенд. Като се замисля, то си е готов холивудски сюжет и кой друг, ако не Том Ханкс? Брус Уилис остаря, а и е малко несериозен. Joy
Мъжът ти има интересна и отговорна професия.
И аз много обичам самолети. Над нас в Банкя минава трасе, летят ниско и изглеждат големи, много им се кефим.

За днес съм запланувала един различен ден. Допивам си кафето и излизам - на Витошка има Алея на книгата, а в НДК базар на "Направено с ръце". Решила съм да прекарам целия ден мотаейки се там и зяпайки.

# 116
Добро утро! evil, честит рожден ден на патерица, да си много здрава и винаги да имаш поводи да си щастлива Simple Smile

Днес ще ми е тежък ден, за съжаление в лично отношение, затова стиснете по едно палче и дано Praynig

# 117
Морнинг,

днес пак няма слънце.. #Cussing out

Искам още малко поне - да се адаптирам, настроя и тн..

Иначе - нещо става с момчето ми. Толкова е мил, приказлив, общуващ..даже ми даде да го гушна и целуна сутринта. Heart Eyes

# 118
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре, Мър, ще стискам аз и ще ти пращам положителна енергия, белким помогне. Пожелавам успех!

Екс, затъжил се е човекът за теб, нали го нямаше. Липсвала си му.
Има особена връзка между майките и синовете, от опит го казвам.
Но всъщност и между бащите и дъщерите има.

# 119
Рая, в чужбина ли ще учи дъщеря ти, не е ли още малка?
Завиждам ви вече за облачното време, ние продължаваме да се пържим на 30 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт