Искам да кажа ... (88)

• 69 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз съм за половин час на ден, всеки ден, 8 и 10 годишен. В петък вечер - повече, малко безконтролно, до към 9:30.

# 136
За обувки или дрехи си правя сметка дали ще си оправдаят цената, т.е ако ще ги нося постоянно - взимам ги, нека са скъпи. Ако са модел, който ще нося рядко или е модерен само за момента - не.

# 137
  • София
А аз пък съм много доволна след родителската среща вчера - децата ще започват училище в 8:50...
Аз не бих се радвала от започване на часовете в такъв час. Дори на детската градина се водят масово в диапазона 7,30 -8,30 ч. При стандартно работно време на родителите, как да стане воденето в 8,50? Разсъждавам си просто.  Grinning

# 138
Ние отървахме работата с таблета по време на лятната ваканция, затова сега се опитвам да вкарам нещата в ред. Снощи направихме седмичен график. На ден съм му отпуснала между половин и един час, в зависимост от останалите ангажименти. С уговорката естествено, че това ще се случва след като домашните са написани. Има и един ден без нищо, защото се очертава да се прибира към 9 вечерта. Сега се чудя за уикенда колко да му отпусна.

Поръчах ботите. И двата чифта.

# 139
Не ги ограничавам. Имат дни, в които имам чувството, че не отделят очи от телефоните/таблетите, а после може и седмица да не погледнат.
Прави ми впечатление, че лаптопите ги пускат, когато имат някое домашно и им трябва информация  Laughing

# 140
Евил, честит рожден ден  bouquet.

Тарти, не бях виждала девойките, много са хубави.

Гена,  Hug

Лале, мъжът ти ще хареса този форум:
http://www.pprune.org/rumours-news-13/

http://www.pprune.org/

Специализиран форум за пилоти, инженери и всякакв свързани с авиацията. Като има нещо по-интересно се ровя там.

Не ви завиждам за драмите с училището. Как всяка година все нещо ново измислят. Аз съм казвала, че тук е много лежерно до гимназията и сега май го отчитам като позитив, а и всъщност научават доста децата без да са подложени на стрес.

# 141
А нас ни каляват и ни правят гъвкави и адаптивни  hahaha

Даун, искрено завиждам в това отношение - без стрес и с повече знания.
Жал ми е за нашите деца. Как за толкова години не успях една читава реформа да сътворят.
Но ... всеки народ си заслужава управниците.

# 142
Руми, не знам за повечето знания, защото например по математика вървят назад до гимназията, после някак изравняват. Просто не е толкова сух материала. Например имат разни градинарски занимания, готварски, банкиране и бюджетиране. Химия, физика, биология и история нямат като отделни предмети, а са нещо като "Общество", Наука и подобни.

Ако щете вярвайте, но едно домашно не съм проверила. Дава ми да чета само нещо, което си харесва и последния му проект беше много добър.

Доволна съм, а в началото си мислех, че никога нищо няма да научи. И да, наистина няма стрес, оценки нямат до гимназията, а и тогава са само срочни, които се формират и от изпита и от представянето по време на срока - проекти и подобни. Имат национално оценяване и всички мрънкат, че било голям стрес, а е като в БГ през няколко години и резултатите му са с чисто статистическа цел.

# 143
Привет, привет!
Честит празник на Евил на патерица - да е жива и здрава!!!

По темата - обичам да спя, но с възрастта започнах да ставам рано. Като родих и докато детето отрасна майчинския инстинкт така и не се появи да се събудя през нощта сама, винаги мъжът ми ме будеше като станеше време за кърмене, ако имаше температура отново той на линия, аз съм се будила, но след навиване на часовника.
Голяма сънливка съм - уикенда, ако сме си у дома си поспивам, а даже да сме излизали и да се приберем към 14-15 часа, отново полягвам и до 18 си спя. От това обаче не ми става по-добре, защото след това не мога да заспя, вечер ръчкам фейса, форума, телевизия гледам, на другия ден същата работа и в понеделник започвам работа съвсем не отпочинала. През нощта се будя към 4, 5 часа, понякога заспивам бързо, понякога не успявам - луда работа Crazy

За образованието - жал ми е за децата много... Те съвсем не са виновни, че управниците ни са такива, а са най-потърпевши от най-ранна възраст. Много съм разочарована и че сложиха Кунева... не мисля, че има данни за този пост и не я харесвам, но дотук с политическите пристрастия от мен Peace

Стискам палци на Мър и на Сесили Hug

# 144
  • До морето
Записвам се чак на десета страница. Организирам кръщенето на малката другата седмица и както уж всичко беше лежерно и спокойно, така изведнъж настана масова истерия  #Cussing out

Кефалония много ми хареса, но като гледам пътя, няма да е скоро.

Видях една малка фръцкава кукла, както и момичетата на Тарталета- прекрасни!

Честит Рожден Ден на Евилчето на патеричка.

По темата - лягам рано, ставам рано. Не съм поспалива и не обичам да се излежавам. Сутрин съм по- активна. И в училище, и в университета предпочитах да си легна да се наспя и да стана в 5 да уча, отколкото да чета до посред нощ. Сутрин обичам да готвя, да шетам, вечер след 8-9, особено като хапна - никой да не ме търси за нищо. В съзнателния си живот не помня някога да съм ставала в 12 например. Дори и да съм легнала в 6, към 10 съм станала и после си доспивам следобед. Заспивам веднага щом легна, мъжа ми много ми завижда за това. Ако нещо ме мъчи първо си поспивам 2-3 часа и после ако се разбудя мога да откарам в размишления до сутринта, но първо съм си поспала  hahaha Сега с децата спя много леко, буквално чувам София как се обръща в кошарата и Самуил как се върти в другата стая, предполагам е нормално - майчин инстинкт.

# 145
Да се оплача, изгорих си лявата гърда  Cry Cry Cry и малко от корема.
Варя царевица и съм сложила чиния отгоре да я натиска. Отидох да видя дали не прелива, всичко наред ли е и видях, че чинията се е изместила. С една вилица се опитах да я избутам, оттам едната от царевиците се закачи, чинията ли някак си повдигнах, въобще не разбрах, кое отскочи и изплиска вряла вода, а аз бях по потник с тънки презрамки. Мъжът ми в този момент вадеше от шкафа чиния за плодове и към него пръсна даже. Ужасно боли, но в този момент си мисля, добре, че не беше в лицето ми Praynig

# 146
Да се оплача, изгорих си лявата гърда  Cry Cry Cry и малко от корема.
Варя царевица и съм сложила чиния отгоре да я натиска. Отидох да видя дали не прелива, всичко наред ли е и видях, че чинията се е изместила. С една вилица се опитах да я избутам, оттам едната от царевиците се закачи, чинията ли някак си повдигнах, въобще не разбрах, кое отскочи и изплиска вряла вода, а аз бях по потник с тънки презрамки. Мъжът ми в този момент вадеше от шкафа чиния за плодове и към него пръсна даже. Ужасно боли, но в този момент си мисля, добре, че не беше в лицето ми Praynig

Блек кет, кисело мляко и сода или оцет със сода ама веднага.

Много боли изгорено, но полне няма мазнина.

# 147
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И после дефламол, щедро.

# 148
Мерси момичета Hug, сложих кисело мляко със сода, облекчава. Най-тъпото е, че точно върху ареолата пръсна, а аз бях по домашному само по потниче с тънки презрамки, адски много боли, като се замисля, изключително тъпа ситуация... още повече, че варя за втори път царевица през живота си и че по принцип не ядем много царевица ooooh! Но да, добре, че не е мазнина, и добре, че не е върху лицето ми, за това съм много благодарна, болката ще я изтърпя някак...

# 149
Неприятно.. Пантенол също помага много и не е така мазно като Дефламола.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт