Звездни компромати - 299 част

• 136 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Имаше Peace Обуха и го с такива гащи
Скрит текст:

doh doh doh
Тия счупиха тъпомера от всякъде.
Не знам кое е по-тъпо - да бяха направили цялата трансформация, а не само миглите, или това, че толкова време тръбиха как ще и направят пълна промяна като Ким К.

# 391
Има корекция на брадичка, филъри в лице и устни, диета и упражнения. Crazy  Другото е грим и прическа. Честно казано при цялото вълнение и превъзнасяне на Гала и Зейнеб очаквах много повече.   Peace

# 392
Не че нещо, ама от Гала и Зейнеб какво очаквахте? И двете са ми толкова плиткоумни, че няма накъде повече. Сигурно и от захарно петле ще се развълнуват Crazy

# 393
Аз не съм им таргет, но това е обидно за зрителя, който редовно им дарява времето си. Точно като в приказката "Новите дрехи на царя"... Нито са слепи, нито тъпи хората! Какво беше това превъзнасяне, та чак ме напуши смях дали верно не са в ред и я виждат като еднаква с Ким или просто се правят на шашави. Щото Десито явно си вярва, че едва или хич не се различава от Кимката. Crazy

# 394
Сега сигурно всички вкупом ще ме оплюете, ама Гала я помня от дете, когато беше с КъцитУ в Невада. Ейййй, много ме дразнеше тази жена още тогава Sick Sick Sick

# 395
  • Добрич
Щото Десито явно си вярва, че едва или хич не се различава от Кимката. Crazy
Добре де, това не показва ли личностни отклонение-да искаш досуш да приличаш на някой? Едно е да подражаваш, друго това "преобразяване". Все си мисля, че нормалните личности са нормални, точно защото държат да се индивидуалности, а не копия . Защо масово се подхранва тази криворазбрана световна мода? Не разбирам newsm78

# 396
Щото Десито явно си вярва, че едва или хич не се различава от Кимката. Crazy
Добре де, това не показва ли личностни отклонение-да искаш досуш да приличаш на някой?
Това е друга тема, но мен лично не ме касае. Всеки да си развива диагнозата както му харесва, докато не стане опасен за околните.

# 397
  • Вестерос
Но Десито сега щяла да си има предаване и да ходи в Дубай за рд-то на Кимката, да се среща с нея  Joy

# 398
А Кимката дали знае Mr. Green

# 399
  • На топло
Емили Рата пак се кълчи и естествено, вади цици на показ във видео.
http://www.spletnik.ru/beauty/exterior/69957-emili-ratazhkovski- … vennom-video.html

# 400
Отдавна се каня да го напиша, но този т.нар. чичо-дядко, абстрахирайки се от бялата коса и брадата, ми прилича на .... Димитър Бербатов  ooooh!

# 401
  • До морето
И да беше гледала, пак нямаше да я видиш Laughing Освен картонената Ким в естествен ръст, която беше поставена в студиото, друга Ким нямаше. Crazy
Виж колко много си приличат преди грима... Mr. Green
Скрит текст:

Добре де, а не ви ли прави впечатление безумната брадичка, която си направи тази кухавела. То направо като билярдна топка стои прикачено. Ильо Стоянов много се изложи. Как може такова обезобразяване ooooh!

# 402
Пореден скандал с конкурс за Мис - този път клип от конкурса Мис Хасково

https://www.youtube.com/watch?v=uW4qqs89hNU Laughing

# 403
Не знаех за какво говорите, но клюкарско сърце не трае...
Ето я българската Ким  hahaha Луди хора! Поне да се целеха в съвременната Ким, а тази е отпреди 10 години, или айде малко по-малко.
Скрит текст:
Ако я гледам със затворени очи, може и да мине за нея.

# 404
Ааа, що да е тъпа ДеситУ Simple Smile Сложи си цици и устни на аванта, пък нека не прилича на Ким К. Joy
Скрит текст:
Между другото, устните ѝ са криви, още в предното предаване ми вадеше очите, едната  половина на горната е по-напомпана от другата. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт