Звездни компромати - 299 част

• 136 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 17:35 от missoni

# 406
Записче с Бела Торн и новата и татуировка  hahaha

Скрит текст:

# 407
Не знаех за какво говорите, но клюкарско сърце не трае...
Ето я българската Ким  hahaha Луди хора! Поне да се целеха в съвременната Ким, а тази е отпреди 10 години, или айде малко по-малко.

Не сте прави. Аз пък виждам доста общо - и двете са жени.  Naughty

Сара Джесика Паркър  - не разбирам от грим, ама това хич не ми допада. Понапълняла е сякаш  Тук пак със същия грим

# 408
Деси само се окепази с всичките промени, които си направи. Устата е изкривена, когато говори пак така изглежда, на една страна..зъбите ли нещо са пипани, не зная. Брадичката стои кофти, ето я преди. Дано самата тя да се харесва, че ще си се гледа всеки ден. Rolling Eyes

# 409
  • Rock & Roll feeling ...
Дори адекватно копиране на Ким е баси лудата работа, ми то некадърното направо сондира дъното . Луд народ   #Crazy doh

# 410
Според мен тази Деси сега е по-добре от преди. Но тя по принцип си е грозновата, има хубави очи иначе.

# 411
# 412
  • Sofia
Извинявам се, ама тази Деси не беше ли някаква репортерка на Гала от Америка?  newsm78
Имам някакви спомени да се включва оттам и да обяснява какъв невероятен живот води там, едва ли не във висшето общество на New York се движи  Rolling Eyes
Защо се е приземила обратно на родна земя?

# 413
Извинявам се, ама тази Деси не беше ли някаква репортерка на Гала от Америка?  newsm78
Имам някакви спомени да се включва оттам и да обяснява какъв невероятен живот води там, едва ли не във висшето общество на New York се движи  Rolling Eyes
Защо се е приземила обратно на родна земя?
Може би защото тук тези операции са и безплатни, а в Америка трябва да си плати доста  Joy Нито е като Ким, нито се доближава до нея. Не ги разбирам тези хора.. Да искаш да си като някоя си там, пък било то и световната "звезда" Ким К. Луди хора!  hahaha

# 414
# 415
# 416
  • На топло
Виктория Бекам е толкова фалшива....едва ли шеще да си отвори чантичката, ако не беше заради рекламата на новата и
козметична серия с гримчета за Есте Лаудер.

# 417
Виктория Бекам е толкова фалшива....едва ли шеще да си отвори чантичката, ако не беше заради рекламата на новата и
козметична серия с гримчета за Есте Лаудер.
На много сериозни цени! Whistling

# 418
На мен Виктория ми харесва  Heart Eyes

На снимки понякога ми прилича на скумрия - винаги навъсена и сериозна, а на клипчето ме изненада много приятно - има живинка и чар в нея  Flutter

Гримът й на клипа не знам дали е ЕЛ, но е добър.

# 419
  • София
Малко Брад Пит:

Сниман от Грег Уилямс -
Скрит текст:

Ретро полъх - Брад с Робърт Редфорд, заедно във филма "Шпионски игри"
Много си приличат -
Скрит текст:

Снимката ме подсети за фотосесията му от миналата година за V Magazine,
където отново е стилизиран в стил "Редфорд" -
Скрит текст:

Общи условия