Звездни компромати - 299 част

• 136 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Боже! От тренировка ли се връща? Много е слаба.. Rolling Eyes
Имаше ревю в същата вечер на дънкови облекла от нейна марка. Наживо изглежда по-добре.

# 436
  • Once there was a Hushpuppy...
Кулагин не е толкова зле на живо Rolling Eyes, не ме биите Mr. Green hahaha

Леа, наистина много си приличат Пит и Редфорд, не се бях замисляла до сега Peace

# 437
Николета Лозанова рекламира ментета на МАС и Кайли Козметикс (вероятно незнаейки за това?)                                                                                                                         
Скрит текст:
                                                                                                                        П.С. Дъното?  Mr. Green

# 438
Николета Лозанова рекламира ментета на МАС и Кайли Козметикс (вероятно незнаейки за това?)                      
Скрит текст:
П.С. Дъното?  Mr. Green
Отворих снимката, а след това разгледах и другите. Тази ме впечатли:
https://www.instagram.com/p/BKDV0GYglOK/?taken-by=nikoleta_lozanova
Текущия ѝ живот в една снима.  Mr. Green
(На снимката е някаква друга "моделка". Дори Николета го е уточнила.  Peace )

п.с. Честит първи учебен ден, деца и учители!
Скрит текст:
  Mr. Green

# 439
  • Варна
Папатаци с Николета
Пропадна ли в канализацията
На ефира?

# 440
  • Русе, България
Папатаци с Николета
Пропадна ли в канализацията
На ефира?

Мис Ноар, написала си чудно хайку! Наистина, прочети го с такъв ритъм - колко хубаво звучи!  261uu

И, за да не е празен коментар, ето снимки на наскоро родилата съпруга на Алек Болдуин.

# 441
  • София
Брад Пит е разкошен на снимки, в движение, изобщо, много харизматичен и талантлив мъж. Обаче, откакто е с Джоли, не се сещам за качествено кино с негово участие и липсва Heart Eyes

# 442
  • Rock & Roll feeling ...
" Понякога мога да съм под чехъл, но приятелката ми се усмихва докато вашите плачат.  "
Брат Пит  Mr. Green

Главата на Венета Харизанова стои доста несъразмерно спрямо тялото  Rolling Eyes

# 443
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брад Пит е разкошен на снимки, в движение, изобщо, много харизматичен и талантлив мъж. Обаче, откакто е с Джоли, не се сещам за качествено кино с негово участие и липсва Heart Eyes
Fury беше прекрасен.
The Curious Case of Benjamin Button предполагам знаеш, че е  от ерата "Анджелина".
"Бабел" тоже.
Да не продължавам с изброяването- просто не си права Wink.

И клюкинка около него, кинаджийска
http://www.foxnews.com/entertainment/2016/09/13/brad-pitt-calls- … t-propaganda.html

# 444
# 445
Тоя като го видя, такъв як смях ме напушва!!! hahaha

# 446

Току що и аз хубаво се посмях като го видях Simple Smile
Добре де, Елеонора Манчева бива ли за толкова години да няма хич никакво развитие, ни в коса, ни в стил на обличане...като замръзнала назад във времето е.

Много ме радва Орлин Горанов когато го видя, винаги усмихнат, грее направо.
А, Данчето Христова последните 15 години ми е все една и съща /в добрия смисъл на думата го казвам/

# 447
Мен пък това ме зарадва днес:
Дидо (Д2) изпраща на първият учебен ден сина на жена си от преден брак/връзка.

# 448
Йорданка Христова е невероятна жена  Heart Eyes винаги с тази усмивка. 1997 година за един период я виждах доста често, все така се беше.  

# 449
Не знаех ,че Дидо е имал дете

Общи условия

Активация на акаунт