Звездни компромати - 299 част

• 136 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Не знаех ,че Дидо е имал дете
Това е дете на жена му.

# 451
Не го е износил в корема си, а е на жена му от предишна връзка.

# 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не го е износил в корема си
hahaha hahaha hahaha

# 453
# 454
  • Варна
Йорданка Христова е невероятна жена  Heart Eyes винаги с тази усмивка. 1997 година за един период я виждах доста често, все така се беше.  

А бе, голяма хиена е и тя, ама и прощавам, защото е талантлива. Wink

# 455
  • Once there was a Hushpuppy...

Да е жив и здрав, много нови и интересни предизвикателства в киното му желая! Heart Eyes

# 456
  • Русе, България
Уухууу! Да е жив и здрав! Ето една благодатна страница за всички негови почитатели!
А на снимките с кученцето горе - това на ръката му много ми прилича на мартеница?!

# 457
Калина Паскалева все едно има гигантска хлебарка вместо уста.

# 458
  • Rock & Roll feeling ...
Брад Пит е разкошен на снимки, в движение, изобщо, много харизматичен и талантлив мъж. Обаче, откакто е с Джоли, не се сещам за качествено кино с негово участие и липсва Heart Eyes
Fury беше прекрасен.
Аз намирам този фим за слаб ,особено спрямо силата на тематиката,която засяга.

Родителите на Анджелина  :

...1 ...2 ...3 ...4 ...5 ...6 ...7 ...8

...9 / как го гледа  /  Heart Eyes

...10 с родителите на Джон Войт.

Анджелина е цяла бащичко  Crazy

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 14:55 от Чолито

# 459

А бе, голяма хиена е и тя, ама и прощавам, защото е талантлива. Wink
О, със сигурност  Grinning Като осанка, изличване имах предвид, не я познавам изобщо.

# 460
  • в морето до колене
Брад Пит е разкошен на снимки, в движение, изобщо, много харизматичен и талантлив мъж. Обаче, откакто е с Джоли, не се сещам за качествено кино с негово участие и липсва Heart Eyes
Fury беше прекрасен.
Пък аз не. А съм от поколението, израсло със съветските филми за IIСВ.

Но мисля, че Джой по-скоро целеше да посочи, че кариерата на Брад съвсем не е приключила с появата на Анджелина.

И към посочените от нея филми аз ще добавя няколко, които на нея не са и любими, но пак на мен - да.  Wink
"Убийството на Джеси Джемс...", "Дървото на живота", "Moneyball".
Ще напомня, че "копИлетата" също са пост-Анджелина.
И ще завърша с това, че самият Брад е заявявал многократно желанието си през последните години да се отдаде повече на продуцентска, отколкото на актьорска кариера. И на това поприще получи признанието на всички ангажирани със създаването на "12 години робство". Аз не смятам, че спечелването на продуценстки Оскар е "липса на качествено кино с негово участие".
Но вероятно гледаме по различен начин на нещата.

# 461
Не го е износил в корема си, а е на жена му от предишна връзка.
На сегашната му жена,от предишна връзка,така ли?

# 462
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мяч, "Убийството.." за срам още не съм го гледала, та не знам дали ми е нелюбим Laughing. А Moneyball харесвам.

# 463
  • Viena
Да,а тя сега е бременна от него Peace

# 464
  • София
Скрит текст:
Fury беше прекрасен.
Пък аз не. А съм от поколението, израсло със съветските филми за IIСВ.

Но мисля, че Джой по-скоро целеше да посочи, че кариерата на Брад съвсем не е приключила с появата на Анджелина.

И към посочените от нея филми аз ще добавя няколко, които на нея не са и любими, но пак на мен - да.  Wink
"Убийството на Джеси Джемс...", "Дървото на живота", "Moneyball".
Ще напомня, че "копИлетата" също са пост-Анджелина.
И ще завърша с това, че самият Брад е заявявал многократно желанието си през последните години да се отдаде повече на продуцентска, отколкото на актьорска кариера. И на това поприще получи признанието на всички ангажирани със създаването на "12 години робство". Аз не смятам, че спечелването на продуценстки Оскар е "липса на качествено кино с негово участие".
Но вероятно гледаме по различен начин на нещата.
Повечето филми са от 2008/2009, считам го за начало на ерата Джоли, докато стигнем до 12 години робство, филм, който последният за когото ще се сетя е Пит, ако и продуцирането да е важно. Всъщност повечето големи актьори отдавна продуцират, или аз греша, но не са големи....продуценти.
The Curious Case of Benjamin Button е последният филм, в който съм го гледала с удоволствие от играта му. Гадните копилета също е с добра роля, но не са моят жанр. Все пак всичко е лично мнение и усещане. Peace
Защото за мъж актьор в 50-те има роли, не е като да си жена на 50 Crossing Arms

А, спортните фенове - какво ще кажете за скандала с американските спортисти. Не че е изненада за някой, няма честен спорт отдавна, но все пак, общата реакция за мен е странна.

Общи условия

Активация на акаунт