Звездни компромати - 299 част

• 136 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
имАх неблагоразумието да цъкна.
какво е това лилаво, камилско копито?

Взе ми думите от устата. Типично камилско копито, даааммм.
А какво е събитието, което така злополучно се е обърнало на сборИще? Ще да е някакъв измислен ВИП

# 571
Седмица на модата. Не е ВИП, има и обикновени хора, и ревютата бяха много хубави повечето.
Просто на стената винаги се снимат само карикатурите.  Mr. Green

# 572
# 573
На Андреа лицето е като нарисувано..То даже Е нарисувано, защото е мазано, кляпано, структурирано..Никаква красота не виждам аз в нея. Останалите са направо гротескни, а лилавото ТО е просто черешката на тортата!!!

# 574
  • София
Денсита, тези като ги видя на живо, успя ли да спиш после?  newsm78

# 575
  • София

В първия момент помислих, че русата леля е довела на събитието така актуалния Чичо-дядко..
Ей, повредихме се в тая тема!  Laughing

# 576
На Асдис роклята ли е крива или гърдите?

# 577
Асдис прилича на застаряваща маман.
Някой знае ли на колко години е? В нета не намерих.

Редактирам се: 80-ти набор била. Изглежда ми на повече.

# 578
А краката ѝ са къси, дебели и целулитени, или просто завиждам? Crazy

# 579
Славчо е екстра за конферансие в цирка на Драго Чая. Не знам как се нарича този негов стил, може би инфантил?

# 580
# 581
А краката ѝ са къси, дебели и целулитени, или просто завиждам? Crazy
Такива са, но лицето, лицето на тази жена и е проблема. Ако знаете обаче какво самочувствие има, малееее.

Денсита, тези като ги видя на живо, успя ли да спиш после?  newsm78
Никакъв проблем нямах. Аз се забавлявам да ги гледам и като цяло съм човек, който винаги намира хубавото в околните и не гледа грозното или поне то остава за най-накрая.  Crazy
Знаете ли какви красиви жени имаше? Млади и не толкова, с уникални рокли и прически, с уникални бижута и обувки. Но те не се снимат. Провират се и си сядат на вип масите, а тези гротеските висят прави после, за да не би някой да не ги е видял и да ги огледа отвсякъде. Жалка работа.
Азис го нямаше и аз цяла вечер тъжах за него, защото от селфитата на прошляка-подражател Кулагин и компания, човек не може да влезе в тоалетната.

Славчо е много висок, много. И наживо изглежда също доста по-добре, освен това е много весел и телевизите се надпреварват да го снимат и следят. Една от големите дзвизди е.

И един майтап.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 22:20 от densi

# 582
Този Славчо е футболист, нали? Не ходеше ли преди, доста отдавна, с една руса, слаба, която водеше нещо по Планета ТВ? Помня, че я даваха в едно предаване по друга ТВ как минава денят й, уж четеше книги за самоусъвършенстване, такива неща...
Някой помни ли я, какво ли стана с нея  Thinking

# 583
Този Славчо е футболист, нали? Не ходеше ли преди, доста отдавна, с една руса, слаба, която водеше нещо по Планета ТВ? Помня, че я даваха в едно предаване по друга ТВ как минава денят й, уж четеше книги за самоусъвършенстване, такива неща...
Някой помни ли я, какво ли стана с нея  Thinking
Футболист е да и ходеше със Симона Първанова. Нищо не се чува за нея.

# 584
  • Варна
Някой помни ли я, какво ли стана с нея  Thinking
Футболист е да и ходеше със Симона Първанова. Нищо не се чува за нея.
Вярно, че имаше такива кака.
Голяма кифла беше.

Общи условия

Активация на акаунт