Звездни компромати - 299 част

• 136 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Кийра Найтли къде си е оставила циците?
Тя никога не е имала, че да ги оставя някъде.

# 691
Ми поне един сутиен с подплънки..... малко да опъне роклето! Казвам го не с лоши чувства. Hug

# 692
  • където ми харесва
Ми поне един сутиен с подплънки..... малко да опъне роклето! Казвам го не с лоши чувства. Hug

И защо да го прави? Цял свят знае, че тя е плоска. И явно се чувства добре. Дори преди време, на плаката на един филм (ем, не помня кой беше вече), й бяха увеличили яко циците с фотошоп, тя беше възроптала, че няма такива гърди и не иска да й ги рисуват.

# 693
  • Вестерос
Аз пък много харесвам Кийра. Не само като актриса, но главно. Flutter
Много хубаво си се откроява от масовката. Не е задължително всички да са облечени с прилепнали рокли в искрящи цветове, съчетано с клоунски макиаж, като София Вергара например, която е толкова величана в темата. Mr. Green
Кийра за мен е интересна и различна Heart Eyes
И моето мнение, все пак отново опираме до въпрос на вкус, за теб Хъш е грозно и без вкус на мен ми харесва

# 694
Мара по БТВ. Не изглежда добре. Оранжева и състарена-изморена е някак.

# 695
  • Once there was a Hushpuppy...
Какво ме нападаш сега Тиф??
Къде съм коментирала тялото на Кийра?
Казвам, че не ми харесват тоалетите за тялото й...
От кога това е проблем в темата? При положение, че се коментират някои с доста грозни епитети?
И защо не се възмути от коментара за малките цици....

# 696
  • Вестерос
Къде съм писала за тялото? Кой те напада? Защо все си мислите , че ви нападат  ooooh! Изказвам мнение, че е въпрос на вкус. На мен Кийра ми харесва, на теб не.Това е. Всичко бе породено от изказването ти, че един път не се била облякла нормално, е за мен се е обличала.

# 697
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е задължително всички да са облечени с прилепнали рокли в искрящи цветове, съчетано с клоунски макиаж, като София Вергара например, която е толкова величана в темата. Mr. Green
Право в десетката Peace
Имам усещането, че за нас като южни към ориенталски характери всичко, що не вее натрапчиво вулгарен сексапил, е зле.

Кийра аз лично смятам за прекрасна. Харесва ми повече от почти идентичната като тип красота Натали Портман, понеже притежава чисто момичешки шар и непринуденост, с тази усмивка и остри зъбки, докато от Натали лъха лед.
Като актриса ми е неутрална към неприятна.

# 698
  • Once there was a Hushpuppy...
Еее,сега.... Тифани всеки ден се коментира нечии кофти вкус за обличане в темата. Не съм те виждала да "браниш" всяка твоя любимка.. Но, щом имаш нужда точно сега, о.к. - приветствам те bouquet
За съжаление тук едни могат да казват кой как да се облича и носи, но други нямаме тази привилегия.

Нека не отегчаваме повече хората, защото и на мен ми е досадно!

П.п. от показаните рокли и въобще стила на Кийра нищо не ми харесва. Това, защото харесвам заклеймен от съфорумки стайлинг Confused

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 11:30 от Hushpuppy

# 699
  • София

Кийра изобщо не я харесвам, но роклите тук са й УАУ  Heart Eyes

# 700
Какво ме нападаш сега ....
Аз затова все се заричам, че само ще чета /поне да знам новинките, че не ми остава време аз да се ровя  Crazy/.
То тук да не попиташ или кажеш нещо... все някой ще се намери да те заяде и да съжалиш, че си писал /както вчера секретарката на Роналдо  Mr. Green/

# 701
Аз идвам да покажа Сара Полсън, която е взела Еми за ролята си в сериала за О Джей Симпсън Peace
Според мен беше и водещ образ там, напълно заслужено. Справи се отлично Peace

с наградата  с Марша Кларк, чийто образ пресъздаде  прекрасна е Heart Eyes

Не знам тази визия от кога й е, но страхотно й стои прическата Peace

Сара Полсън Heart Eyes

Прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 702
Екстра ми е Кийра. София Вергара обаче ми е рядко антипатична.
Орлин Павлов по БТВ. Пуснал е по-дълга коса и за пръви път не ми харесва.

# 703
Какво ме нападаш сега ....
Аз затова все се заричам, че само ще чета /поне да знам новинките, че не ми остава време аз да се ровя  Crazy/.
То тук да не попиташ или кажеш нещо... все някой ще се намери да те заяде и да съжалиш, че си писал /както вчера секретарката на Роналдо  Mr. Green/

Па кой е Рики и къф му се пада на нашто момче?

Е. Па нЕкой от... брат'чедите.

Ако визираш това, то следващият ти въпрос би следвало да бъде колко ми плаща да му секретарстВуВам? Mr. Green
Ами от снимките това видях. Да ме прощават всичките му поклоннички. А той не крие нищо от живота си и би трябвало да знаеш как сам с гордост (а то си си за гордост) е children of the getto.

Е, 'ноо си обидчива, то тогава как го постигаш да си 6tastliva? Е! Браво! дай Боже всекиму. То тук всички чувствителни души... А темата е за клюки, а аз специално  разпускам тук.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 12:04 от Билян@

# 704

Общи условия

Активация на акаунт