Не знам, за мен, просто си има такива, харизматични хора.Не им трябват визия на Аполон и парите на Рокфелер, за да привличат другия пол.
едната чула от другата и т.н.т

Това само мъж може да го напише. Така и не се научиха, че размера не определя качеството. Даже понякога има обратен ефект. Но върви им разправяй...
Как така сутиенът е на приятелка на негов приятел? Те какво са правели в колата ви? Да не би да си давате колата на приятели, за да се чукат в нея? Аз... не съм чувала някой да си предоставя колата на приятели за секс изпълнения. Те, тези приятели, нямат ли къде? А те, докато са... се забавлявали в колата, къде е бил мъжът на авторката? Чакал ги е на пейка в парка? Ами не ви ли е гнус да сядате, където те са... там, таковата, каквото са правили? Как така сутиен в колата бе???
Това само мъж може да го напише. Така и не се научиха, че размера не определя качеството. Даже понякога има обратен ефект. Но върви им разправяй...
Как така сутиенът е на приятелка на негов приятел? Те какво са правели в колата ви? Да не би да си давате колата на приятели, за да се чукат в нея? Аз... не съм чувала някой да си предоставя колата на приятели за секс изпълнения. Те, тези приятели, нямат ли къде? А те, докато са... се забавлявали в колата, къде е бил мъжът на авторката? Чакал ги е на пейка в парка? Ами не ви ли е гнус да сядате, където те са... там, таковата, каквото са правили? Как така сутиен в колата бе???Препоръчани теми