Изневерява ли ми? Как да разберем?

• 49 752
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Никоѝ ли няма да добави интелект? Само мен ли това ве привлича първо? П*шки, пари... Ми ако е кух, дори и за "една вечер" няма да става:lol:

# 136
Никоѝ ли няма да добави интелект? Само мен ли това ве привлича първо? П*шки, пари... Ми ако е кух, дори и за "една вечер" няма да става:lol:

Зависи. Кой какво търси. Ако е за една вечер за какво ти е интелект? Няма да си ляга с интелекта я. Ако търси съпруг вече е друго.

# 137
Интересно ми е как би реагирал съпругът, ако намери чужди слипове в колата на авторката?

# 138
За съжаление, притесненията ви изглеждат основателни. Според мен е по-добре човек да знае, иначе се измъчва в неизвестност. Обаче, на този етап, разговорите с мъжа ще бъдат огромна загуба на време и той само ще нъде алармиран и ще се прикрива по-добре. Може и година да мине докато истината излезе наяве, а дотогва авторката може да се поболее. Затова предлагам умен подход:

1. Авторката се държи нормално, даже мило и жизнерадостно, усмихва се и си пее сутрин, облича се добре, изобщо е самото слънчице.

2. Обръща внимание на неща, които преди не е забелязвала
- телефонът навсякъде ли е с него, дори и в банята?
- излизанията и закъсненията имат ли някакъв график, примерно в четвъртък или в определени часове?
- мъжът започнал ли е да се грижи повече за себе си, да спортува, бръсне, нова прически, дрехи, някаква промяна?
- има ли промяна в сексуалния живот, повече, по-малко, нови неща?
- неочаквана и непредизвикана раздранителност или точно обратното - изведнъж цветя и много мило отношение?
- проверяване на компютър и телефон за нещо съмнително.

А най-добре от всичко - авторката да скрие един телефон с функция за проследяване на телефона (find my phone при apple, сигурно и другите имат такива приложения) в багажника на колата с изключен звук и когато любимият излезе до магазина или каже, че ще работи до късно, да си сипе едно силно питие пред компютъра и да се приготви за истината къде точно ходи. По-евтино и ефективно от наемане на детектив.

# 139
Това е нелепо ! Какво значение има дали ти изневерява или не ? Едно, че това е просто секс - удоволствие и здраве и второ - ако единия от двамата изневерява, то причината не е само в него.  Има голямо разминаване в мъжката и женска сексуалност - при жената тя разцъфтява след 40-те, докато при Вас скъпи мъже тя вече е преминала пика си. И на това може да се дължи.

# 140
  • София

С всичко съм съгласна в коментара ти, само че ако щеш вярвай, не само че не са изневерявали всички в БГ Мама, ама и по принцип в живота не го правят всички. Причини бол, на някои не им се занимава, мързи ги, срам ги е, не са срещали достатъчно красив екземпляр и т.н. и т.н. Наистина не са всички. Peace
Забравяш едно- средната възраст на участващите във форума и средната продължителност на брака им. Peace

# 141
Аз пък умувах върху въпроса какво може да прави един сутиен в багажника ... и понеже не съм шофьор и не разбирам от коли... дали не е някакъв трик за сменяне на гуми  newsm78 Виж, мъжкото бельо може да се използва за бърсане на ръце/прозорци/прах ако е чисто де  Laughing Та навярно и сутиена си има причина да е там- я спукана гума (от какъв вид сами си избирате  Laughing ), а като украшение за огледалото както някои имат навика да кичат, ароматизатор  Laughing причини- колкото искаш, желание да имаш само  Laughing

# 142
  • София
Ако беше чорапогащник, можеше да каже, че го е ползвал вместо скъсалия се ремък, ама сутиена newsm78, няма начин да му е вършил работа.
Мисля си, че трябва да е била безумно пияна госпойцата и да са се чукали в багажника, за да го забрави.
Което не е възможно, та освен да го е оставила нарочно, друго не се сещам.
Като прибавиш фактите- изведнъж се превърнал в работохолик, че и пазарува по 3 часа, ясно е, че има връзка.
Сега, че той и тя са на различно мнение за сериозността ѝ, е ясно от подхвърления сутиен.

# 143
absurt, може да е отвлякъл някое момиче, което не е искало да му седне в скута и сутиенчето да го е запазил като спомен Wink

# 144
  • София
 bouquet Joy

# 145
Защо пък мацката да го е сложила нарочно в багажника? Нали като разбере жената ще набие каската на мъжа си,  и от там следват влошаване на отношенията с любвицата. Тоест тя би си вкарала автогол по този начин. Такава е моята логика.

# 146
абсурт,  Hug
Алмирра, ами логиката е, че ако жената разбере за любовницата може да си изостави мъжа  Wink

# 147
Защо пък мацката да го е сложила нарочно в багажника? Нали като разбере жената ще набие каската на мъжа си,  и от там следват влошаване на отношенията с любвицата. Тоест тя би си вкарала автогол по този начин. Такава е моята логика.

Куца ти логиката. Някои любовници са готови на всичко, за да минат на по-високо ниво. Ако благоверната намери сутиена има вероятност да изгони мъжа. И къде ще отиде той..... Е на някои не им се отваря парашутът и попадат на съпруга костелив орех, която не го гони....късмет просто.

# 148
Защо пък мацката да го е сложила нарочно в багажника?
В една кола която е седан , един сутиен може да се окаже в багажника на колата само ако нарочно е оставен там . Нещо друго е много по-притеснително ! Тази която го е оставила , много добре е познавала навиците и живота на мъжа каращ този автомобил . Знаела е кога точно съпругата на нейният любовник ще използва колата му за да го остави точно тогава . Ако го беше подхвърлила в произволен момент  , вероятността съпругата да не го открие е над 90% . 
  Аз мисля че авторката премълчава нещо много важно , индикации че съпруга ѝ има любовница е имало много отдавна . Тя просто си е затваряла очите . Не е искала да се лишава от охолният живот , почивките в Гърция , екскурзиите до Париж и Лондон , какво толкова като има любовница , няма да му се изтърка оная работа . И изведнъж идва тоя сутиен , който носи ясно послание което тя веднага е прочела   - " Мухло , вземи си децата и парцалите и се разкарай от живота ни ! " , и е разбрала че нещата доста са загрубели и не става въпрос само за секс . 

# 149
  • До морето :)
Той пък защо не е казал, че ѝ го е купил и това е изненада за съпругата. Ей, тези мъже въобще нямат бързи реакции в мисленето.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт