Изневерява ли ми? Как да разберем?

• 49 744
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
Той пък защо не е казал, че ѝ го е купил и това е изненада за съпругата. Ей, тези мъже въобще нямат бързи реакции в мисленето.  Laughing

Без етикет, без опаковка, носен - коя жена ще се хване? Само тази, която иска да вярва.

# 151
И на мен на подхвърлено умишлено ми прилича  newsm78 Кой отива някъде да прави секс и си заминава без сутиен? Чак пък толкова да не може да си го намери... Аз поне не бих си зарязвала насам-натам бельото, няма как да го забравиш това все пак - сутиен е, не е фиба...

# 152
Защо пък мацката да го е сложила нарочно в багажника?
В една кола която е седан , един сутиен може да се окаже в багажника на колата само ако нарочно е оставен там . Нещо друго е много по-притеснително ! Тази която го е оставила , много добре е познавала навиците и живота на мъжа каращ този автомобил . Знаела е кога точно съпругата на нейният любовник ще използва колата му за да го остави точно тогава . Ако го беше подхвърлила в произволен момент  , вероятността съпругата да не го открие е над 90% . 
  Аз мисля че авторката премълчава нещо много важно , индикации че съпруга ѝ има любовница е имало много отдавна . Тя просто си е затваряла очите . Не е искала да се лишава от охолният живот , почивките в Гърция , екскурзиите до Париж и Лондон , какво толкова като има любовница , няма да му се изтърка оная работа . И изведнъж идва тоя сутиен , който носи ясно послание което тя веднага е прочела   - " Мухло , вземи си децата и парцалите и се разкарай от живота ни ! " , и е разбрала че нещата доста са загрубели и не става въпрос само за секс . 

Не зная в какъв момент е станало това подхвърляне, но не е невъзможно мъжът да се ядоса на любовницата си и да и бие шута.

# 153
И на мен на подхвърлено умишлено ми прилича  newsm78 Кой отива някъде да прави секс и си заминава без сутиен? Чак пък толкова да не може да си го намери... Аз поне не бих си зарязвала насам-натам бельото, няма как да го забравиш това все пак - сутиен е, не е фиба...
Вечер в тъмнината ако няякъде е паднал сутиена не винаги можеш да го намериш! На мен ми се е случвало, но на сутринта, просто отивах и си го взимах!

# 154
И в крайна сметка , ако изневерява какво бихте посъветвали да прави авторката ?

# 155
Въпросът беше дали да рови - аз казах да, даже да скрие GPS в багажника, най-лесно смарт телефон с функция за намиране.

След като си изясни какво се случва, тогава ще реши. Рецепти няма, дяволът е в детайлите. Зависи от семейството, зависи от изневярата, от обстоятелствата. Някои неща могат да бъдат преглътнати, други не.

# 156
И аз съм в подобна ситуация.Това чувство,че нещо става,но ти не си на ясно какво се случва е доста разяждащо.
Подозирам го,че има друга.
Започнаха подаръци,еротични предимно.След дълга раздяла(той работи в чужбина)имахме доста продължителен акт,бях учудена.Първият път винаги свършва по бързо от обикновенно.Нови пози,нови желания (орална и анална любов)на които преди не бих казала,че държи толко.
Пак е внимателен,към мен,но някак далечен.Не споделя вече толкова с мен.Не знам вече как е минал денят му.
Обожавам го.Имаме дете.Но това чувство...
Опитах да говориме,но той казва,че го обиждам с евентуално подозрение.
Аз съм жената на живота му и никога не би ме наранил.

# 157
Той пък защо не е казал, че ѝ го е купил и това е изненада за съпругата. Ей, тези мъже въобще нямат бързи реакции в мисленето.  Laughing
Е, да! Сутиен втора употреба- егаси изненадата! Mr. Green

# 158
Авторке, какво стана?

# 159
И аз съм в подобна ситуация.Това чувство,че нещо става,но ти не си на ясно какво се случва е доста разяждащо.
Подозирам го,че има друга.
Започнаха подаръци,еротични предимно.След дълга раздяла(той работи в чужбина)имахме доста продължителен акт,бях учудена.Първият път винаги свършва по бързо от обикновенно.Нови пози,нови желания (орална и анална любов)на които преди не бих казала,че държи толко.
Пак е внимателен,към мен,но някак далечен.Не споделя вече толкова с мен.Не знам вече как е минал денят му.
Обожавам го.Имаме дете.Но това чувство...
Опитах да говориме,но той казва,че го обиждам с евентуално подозрение.
Аз съм жената на живота му и никога не би ме наранил.

Така описано, не звучи като наличие на любовница.
А по-скоро посещения при "жрици на любовта".По-дистанциран е най-вероятно, защото се чувства в известна степен гузен и не му се ще да ти признава....
А и дългите раздели отдалечават хората.....трудно е да се запази брак/връзка от разстояние.

# 160
Аз съм на мнение, че е напълно възможно мъжа ти да ти изневери, независимо дали ще си най-красивата, най-умната, с най-големите цици и т.н. все ще се намери някоя по-най, която да заинтригува един мъж.
ММ ми е казвал, че когато е с една жена, той е само с нея, но миналото му говори друго. Ако разбера, че ММ ми изневерява няма да правя нищо. Обичам, го, щастливи сме заедно, имаме дете и почти не се караме. Също така, ако ми изневерява не бих търсила вината в мен, той си е виновен. Няма да се чудя с какво съм го предизвикала, няма да се самосъжалявам. Нито ще повдигна скандал. Разчитам само, че съвестта му ще го съсипва, това е достатъчно. А и ако е нормален човек, ще се чуди защо изневярата му не ме интересува и това също ще го гризе.
Ако имам подозрения, че ми изневерява няма да му ровя в телефона, да го следя или нещо подобно. Ако съмненията ми се потвърдят ще ме заболи, а без да съм разбрала истината си остават само съмнения,
Също така, ако изневярата му се задълбочи и реши да ме напусне аз не губя нищо. Печеля, че човек, който предпочита друг човек, си тръгва от живота ми.
Това мнение си изградих за скромните ми 21години. Трябва да се мисли трезво,  рационално, чувствата не винаги са най-важното нещо. Ако разбера, че ММ ми изневерява, така както го обичам ужасно много, така мога да охладнея към него за в миг. Въпреки това няма га го напусна, има много по-важни неща в живота.

# 161
Аз съм на мнение, че е напълно възможно мъжа ти да ти изневери, независимо дали ще си най-красивата, най-умната, с най-големите цици и т.н. все ще се намери някоя по-най, която да заинтригува един мъж.
ММ ми е казвал, че когато е с една жена, той е само с нея, но миналото му говори друго. Ако разбера, че ММ ми изневерява няма да правя нищо. Обичам, го, щастливи сме заедно, имаме дете и почти не се караме. Също така, ако ми изневерява не бих търсила вината в мен, той си е виновен. Няма да се чудя с какво съм го предизвикала, няма да се самосъжалявам. Нито ще повдигна скандал. Разчитам само, че съвестта му ще го съсипва, това е достатъчно. А и ако е нормален човек, ще се чуди защо изневярата му не ме интересува и това също ще го гризе.
Ако имам подозрения, че ми изневерява няма да му ровя в телефона, да го следя или нещо подобно. Ако съмненията ми се потвърдят ще ме заболи, а без да съм разбрала истината си остават само съмнения,
Също така, ако изневярата му се задълбочи и реши да ме напусне аз не губя нищо. Печеля, че човек, който предпочита друг човек, си тръгва от живота ми.
Това мнение си изградих за скромните ми 21години. Трябва да се мисли трезво,  рационално, чувствата не винаги са най-важното нещо. Ако разбера, че ММ ми изневерява, така както го обичам ужасно много, така мога да охладнея към него за в миг. Въпреки това няма га го напусна, има много по-важни неща в живота.
Тъкмо щях да питам дали не си на около 20-25 ....    Laughing
Нормални разсъждания за тази ти възраст.И не съвсем обаче, защото явно доста са те наранявали...а човек на 21 би трябвало да е виждал само хубави неща за скромния си житейски опит.Има много горчилка да види и да събере, докато стане на 60-70 и нагоре...
А в живота има наистина и по-важни и страшни неща от изневярата, но за една здрава и стабилна връзка е нужно най-вече взаимно уважение и доверие.А точно те отиват "на кино" при изневяра....
Как се живее с човек, който не те уважава, лъже те зад гърба ти и не му пука за теб, нямаш му грам доверие какви ги върши "навън" ...?!

Апропо, ако в миналото мъжът ти е кръшкал, едва ли съвестта му изобщо го тревожи ....    Laughing   тя се "обажда" предимно първия път, като види, че номерата му минават, съвестта му някак "заспива" пред напора на непозволените удоволствия.    Laughing

# 162

Тъкмо щях да питам дали не си на около 20-25 ....    Laughing
Нормални разсъждания за тази ти възраст.И не съвсем обаче, защото явно доста са те наранявали...а човек на 21 би трябвало да е виждал само хубави неща за скромния си житейски опит.Има много горчилка да види и да събере, докато стане на 60-70 и нагоре...
А в живота има наистина и по-важни и страшни неща от изневярата, но за една здрава и стабилна връзка е нужно най-вече взаимно уважение и доверие.А точно те отиват "на кино" при изневяра....
Как се живее с човек, който не те уважава, лъже те зад гърба ти и не му пука за теб, нямаш му грам доверие какви ги върши "навън" ...?!

Апропо, ако в миналото мъжът ти е кръшкал, едва ли съвестта му изобщо го тревожи ....    Laughing   тя се "обажда" предимно първия път, като види, че номерата му минават, съвестта му някак "заспива" пред напора на непозволените удоволствия.    Laughing

Защо разсъжденията ми да са нормални за моята възраст? Даже напротив, повечето ми връстници си мислят, че всичко е "цветя и рози" и че са единствени и незаменими. Ами не е така, в живота всичко се случва.
В предишна връзка са ми изневерявали, но за да ми "върнат" моя изневяра. Не ме е боляло от факта, но не съм била и лудо влюбена, та да ме боли.
ММ не ми е изневерявал или по-точно дори да ми е изневерил не съм разбрала. Ако се окаже, че все пак е бил с друга, аз няма как да променя този факт. И скандали да вдигам и да се изнасям, станалото станало. Ако види, че тези "непозволени удоволствия", които си е позволил, не причиняват реакция от моя страна, дали ще продължи да ги прави или ще се почуди какво не е наред? Няма ли точно тогава да започне да се терзае, виждайки, че ми е все едно, да се пита защо?
И какво ако имаме стабилна връзка, изградена с взаимно уважение и доверие, много любов, щастие и т.н. и след 50години се окаже, че е ходил по други. Няма ли да е същото? Пак няма да мога да променя случилото се. Даже по-зле, ще съм живяла 50 години в заблуда.

# 163
Надя, почти няма мъж, който виждайки, че на жена му не й пука, да почне да се терзае и измъчва.  Laughing Напротив, ако си е системен кръшкач, ще отчете подобно поведение като "залена светлина" за действията си.
"На нея не й пука, драма няма", на този принцип ще оправдава дори до известна степен забежките си.

Иначе е окей в известни граници да си реалист, но ако обичаш даден мъж и той ти изневери, повярвай само си внушаваш, че ще минеш с едно "ми заболя ме, ама има по-важни неща". Ще ти се къса сърцето от болка, може би се опитваш да си внушиш някаква реакция, за да се предпазиш емоционално, но повечето неща в живота не се случват така, както ги плануваме, за съжаление.  Peace

# 164
Почти съм сигурна, че ако ми изневери и разбера няма да реагирам със сърдене, скандали и т.н. Познавам се достатъчно добре и знам, че дори да ми се къса сърцето, дори и да умирам от болка, няма да кажа и "гък".
Ако вдигна скандал, разделим се и след време си намеря друг, няма ли да се повтори случката по някое време? И какво, същото отново и пак друг, после друг и така... Но докога?
Мъжете не са коне с капаци, които гледат само към жените си, нито смятам, че съм незаменима и няма някоя по-добра. По-добре да се знае, отколкото цял живот да живея щастлив семеен живот и изведнъж да се окаже, че в една трета от него, мъжа ми е имал връзка с друга!

Общи условия

Активация на акаунт